Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára | Hungarian.lamareschale.org

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Azoknak, akik még nem nézte ki Bitcoin tábla keddi epizód Bitcoin walletsI javasoljuk, hogy ezt addig tovább. Azoknak, akik, most már valószínűleg tudja, hogy a legbiztonságosabb módja lehet tárolni a Bitcoin a segítségével a hardver tárca.

load...

Hardver pénztárcák használja 2FA megbizonyosodik arról, hogy eléréséhez egy pénztárcát bizonyítani a személyazonosságát egy eszközzel (a fizikai tárca) és amit tud (a PIN kódját a tárca). Ha komolyan Bitcoin, meg kell, hogy a hardver pénztárca, én személy szerint 3 különböző is.

Ma akartam venni a lehetőséget, hogy felsorolni, aki azt hiszem a legjobb Bitcoin hardver pénztárca a piacon 2017 Ne feledje, hogy a top 3 Bitcoin hardver pénztárcák fogom bemutatni mind nagyszerű termékeket. A különbség az 1., 2. És 3. Helyen valamivel kisebb, mint látni fogod elég hamar.

load...

# 1 - Ledger Nano S Bitcoin hardver pénztárca

Átnéztem a Ledger Nano Snot régen, és teljesen lenyűgözött. A cég, amely korábban a tavalyi második a Bitcoin hardver pénztárca faj tűnt, kiegyenlített ez a fő ellenfél trezor.

A Nano Shas egy elegáns design, intuitív felhasználói felület, széles támogatása altcoins (Ethereum, litecoin, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis) és ami a legfontosabb vonzó ára. Abban a pillanatban a Nano S eladja 58 €, ami körülbelül 63 $ és ezzel a leginkább megfizethető hardver pénztárca a top 3 is.

A vállalat (LedgerWallet) már kb elég hosszú, hogy megszerezzék a tiszteletteljes hírneve és minden őszinteség nem találtam semmi rosszat mondani a terméket. Annak ellenére, hogy tesztelte ezt a terméket személyesen, abban a pillanatban én még valójában egy trezor. A fő oka ennek az az oka, amikor elkezdtem, a Bitcoin a Ledger Nano S nem volt a közelben még :)

load...

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Ledger Nano S

# 2 - TREZOR Bitcoin hardver pénztárca

Az én személyes hardver pénztárca egy trezor. Ez a legrégebbi hardver pénztárca a piacon, és talán a legelismertebb is egyben. TREZOR egy szép design, nagyon könnyen érthető felhasználói felület, és támogatja Zcash, Dash és Ethereum eltekintve Bitcoin (ETH támogat külső pénztárca nevű MyEtherWallet).

Az ár a TREZOR egy kicsit magasabb, és jelenleg 99 $. Nem tudom megmondani, ez indokolja a magasabb árat, mint a Nano S és ezekhez ez a 2. Helyen véleményem. Azonban, mint már korábban említettem, ez egy nagy pénztárca, és akkor is olvasta a teljes felülvizsgálatát itt.

Végül a fő előnye TREZOR több mint a versenytársai a cég hírnevét. Az egyik cég alapítói Marek „megvesztegetési” Palatinus, aki létrehozta az első bányászati ​​medence Bitcoin (alapítva 2010-ben).

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni TREZOR

# 3 - KeepKey Bitcoin hardver pénztárca

Jön a 3. Helyen van Keepkey, a Bitcoin hardver pénztárca gyönyörű, bár kissé nagy design. Keepkey hasonló tulajdonságokkal bír, TREZOR és Ledger Nano S, azonban van néhány ok, hogy ez egy kicsit kevésbé vonzó a véleményem.

Először is, a tárca túl nagy könyv a zsebében kényelmesen. A méret a Keepkey pénztárca majdnem kétszer a TREZOR vagy Ledger Nano S (amint látható a fenti képen). Másodszor, a cég nem épített elég jó hírnevét a közösségben.

További dolog, ami engem bizalommal kapcsolatos vásárló a termék:

  • Írtam, hogy támogatják többször is, de nem ütött a válasz még
  • Támogatásuk oldal SSL tanúsítvánnyal tűnik érvénytelen (lásd itt)
  • Néhány rossz véleménye az elmúlt néhány hónapban a Amazonseem kérdésre a termékek megbízhatósága

A jó oldalát, Keepkey támogatja sokféle altcoins beleértve Bitcoin, litecoin, Dogecoin, Namecoin, Testnet, Ethereum, és a kötőjel. Keepkey jelenleg értékesítés 99 $ hasonló trezor.

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni Keepkey

További Bitcoin hardver pénztárca a piacon

Az elmúlt 2 évben én is feltárt néhány további Bitcoin hardver pénztárcák, amely nem teszi a top 3 listáját ezért szeretném ezeket megemlíteni.

CoolWalletis hitelkártya keres hardver pénztárca, amit cipelni a pocket.My felülvizsgálata Coolwalletwas pozitív, azonban a tárca nem szerzett annyi Piaci ahhoz, hogy úgy vélik, hogy egy stabil termék.

BitLoxis más hardver pénztárca Megvizsgáltuk, de ez volt a korai szakaszában, és nem tudtam, hogy működjön rendesen. Nem vettem még egy pillantást a termék azóta (ez volt hát az elején 2016), és a terméket váltak felhasználóbarát.

Következtetés - Ha komolyan crypto, hogy egy hardver pénztárca

Ez nem lesz olyan egyszerűbb, mint a fejléc. Igen, a hardver pénztárcák pénzbe, és senki sem szeret költeni dolgokat lehet kapni ingyen. De a biztosíték összegét kapsz a hardveres pénztárca sokkal értékesebb, mint a $ 50- $ 100 fizet majd megvásárolta a tényleges készüléket.

Ne mondják, hogy „ez nem fog megtörténni velem”, mert egyszer cryptocurrency válik többségi (és úgy tűnik, egyre közelebb kerülünk elég gyors) lesz több esetben a hackelés és a lopás. Győződjön meg róla, felkészült...

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része