KeepKey a TREZOR - Bitcoin hardveres pénztárca felülvizsgálatával szemben | Hungarian.lamareschale.org

KeepKey a TREZOR - Bitcoin hardveres pénztárca felülvizsgálatával szemben

KeepKey a TREZOR - Bitcoin hardveres pénztárca felülvizsgálatával szemben

Az elmúlt évben, vagy úgy kaptam, hogy vizsgálja felül két Bitcoin hardver pénztárcák - TREZORand Ledger. Én is illeszkedik őket fejét headand képest a különbség, de ma egy új versenytárs lépett az arénába.

KeepKeyis legfrissebb kriptográfiai hardver pénztárca. És azt mondom, Crypto hardver pénztárca és nem Bitcoin hardver pénztárca, mert látszólag KeepKey támogatja Bitcoin, Testnet, litecoin, Namecoin, Dogecoin, és a kötőjel (bár ebben a pillanatban a Chrome interfész csak akkor támogatja a Bitcoin).

Meg lehet nézni a teljes videót intro az Keepkey itt.

Unboxing egy szép design

Az első dolog, észre fogod venni, amikor átveszi a KeepKey hogyan izgalmas az egész kicsomagolós folyamat. Azt lehet mondani, hogy egy csomó gondolat került be a csomagolás és a termék design. A doboz tartalmaz egy KeepKey tömítés, amely azt mutatja, hogy még senki sem nyitotta ki, mielőtt azt jelzi, hogy a készülék biztonságos.

Ha összehasonlítjuk ezt TREZORor Ledger'spackaging automatikusan úgy érzi, hogy te egy másik liga úgy mondjam. A tartalom a doboz tartalmazza a KeepKey hardver pénztárca, egy USB kábel segítségével csatlakoztassa a KeepKey tárca a számítógépre, egy kártyát, hogy írjon a helyreállítási mondat, és egy szép bőrtok tartani, hogy a kártyát.

Elkezdeni egyszerű és könnyű

Csakúgy, mint más hardver pénztárcák nem kell sok, hogy megkezdte KeepKey, akkor le kell töltenie két krómozott alkalmazások (egy előállító pénztárca és egy csatlakozó KeepKey Chrome segítségével), és te jó menni.

Úgy tűnhet hülye, de KeepKey letisztult design és a hűvös digitális animáció teszi a tapasztalat a érzés, sokkal jobb, mint a többi hardver tárca. A készülék maga is úgy érzi, sokkal tartósabb.

Annak ellenére, hogy nem lesz képes sétálni kényelmesen a zsebében, mint TREZOR vagy Ledger, meg kell emlékezni, hogy ez egy hardver pénztárca amelyet tárolni nagy mennyiségű Bitcoin - így miért akar sétálni vele az első helyen.

A készülék ugyanazt a 2. Képernyő védelmére hogy TREZOR használ, ami miatt sokkal biztonságosabb a gombnyomás kémkedés. A felhasználói felület a Chrome pénztárca egyszerű és intuitív.

Itt egy videó bemutatása, hogyan kell beállítani Keepkey.

KeepKey funkciók mind a „standard” Bitcoin hardver pénztárca funkciók, mint a firmware frissítéseket, nincs OS kompatibilitási követelményeket, üzenet aláírása, eszköz helyreállítási és így tovább. A FAQ pageof a tárca nagyjából lefedi az összes funkciót és pillanatában is kimondja, hogy KeepKey kompatibilis TREZOR v1.3.3.

De minden termék van hiányossága

KeepKey tűnik elég szilárd termék azonban a nem technikai felhasználók nem fogom használni azt csak még. Ennek az az oka, hogy KeepKey mint cég nem szerzett elég „hírnév pontokat” véleményem. Abban a pillanatban én személyesen használják TREZORas a hardver pénztárca, és ez főleg azért, mert már ütött elég pozitív visszajelzés alkotják a Bitcoin közösség. Azt is tudom, az emberek, akik a vállalat működtetéséhez és bízom bennük.

Mint valaki, aki nem műszaki jellegű, nem lehet ásni mélyen a tetves kavicsos fontos számomra látni, hogy a legokosabb ember a szobában jóváhagyja a terméket.

Természetesen KeepKey nyílt forráskódú, és mindenki, aki szeretne tudja olvasni a kódot, de nem igazán tudom, hogyan kell olvasni a nyílt forráskód és kétlem, hogy sokan valóban ment át rajta. Tehát abban a pillanatban én fogja várni, hogy milyen a közösség reagál a cég, mielőtt át én bitcoinokat hogy KeepKey pénztárcáját.

Végül, de nem utolsósorban, KeepKey ára szokott lenni több, mint 2x TREZOR ára, és több mint 7x Ledger árát. Amikor most jött ki ez volt ára 239 $ azonban a közelmúltban az ár mára csökkent $ 99. Tehát most Keepkey valóban egy nagyon jó alternatíva a TREZOR vagy Ledger.

KeepKey megvásárolhatók a cég websitewith Bitcoin / Paypal vagy az Amazon.

Következtetés - Nagy termék rendkívül kedvező áron

A fiúk a KeepKey nagyszerű munkát létrehozásával egy gyönyörűen kialakított, felhasználóbarát Bitcoin hardver pénztárca. Ha nem zavar a méret a termék, ez egy jó termék, hogy saját. Személy szerint, én megyek, hogy várjon egy ideig, amíg nem indul át az én bitcoinokat hogy KeepKey de ennek semmi köze a termék maga, hogy ez inkább a hírneve dolog.

Ha már van egy KeepKey vagy más hardver pénztárca, Szeretném hallani a tapasztalat, vagy válaszolni bármilyen kérdése van a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?