Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része | Hungarian.lamareschale.org

Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része

Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része

IMPORTNAT: on június 10, 2017 biztonsági hibát jelentettek kapcsolatos Jaxx. A Jaxx idő értesítették erről azonban nem hajtották végre a javítást még. Azt javaslom, elkerülve Jaxxuntil ennek tárgyalására.

Nemrég áttekintették a legjobb Ethereum pénztárcák aroundand jött Átfedés Jaxx- független Bitcoin pénztárca, amely elérhető a legtöbb készülékhez (Windows, az Apple és a Linux desktop, Android és iOS mobil és tablet, és a Google Chrome és a Firefox kiterjesztés.)

Ma szeretnék venni egy mélyebb pillantást Jaxx és ez hogyan viszonyul a többi sikeres asztali tárca. E felülvizsgálat Letöltöttem a Mac OS asztali változat, és az iOS verzió.

Spoiler figyelmeztetés - Én nagyon lenyűgözött.

A design nagyon jó, a felhasználói felület lenyűgöző

Az első dolog, amit észrevettem Jaxx a design. A tárca használ szép, minimalista fekete képernyő, hogy hozza az egyszerűség a felhasználónak. Azonban nem ez elkapott eladott a pénztárca. Mi volt igazán csodálatos véleményem volt az egyszerű felhasználói felületen.

Még ha a teljes kezdő, akkor valószínűleg sikerül használni Jaxx nélkül a sok bajt. A telepítés nagyon egyszerű, és a folyamatban lévő használatra korlátozódik az alapokat, mint a „küldés” / „kap”, és megváltoztatja a valuta típusát.

A Bitcoin és cryptocurrencies hogy ilyen műszaki tárgy valóban szükségünk van az ilyen típusú termékek, amelyek nem megijeszteni a felhasználót el.

Azonban az a tény, hogy a felület minimális, nem jelenti azt, hogy a Jaxx nem adja meg a felhasználó speciális funkciók. Ha rákattint a „menü” gombot (jobbra fent) kap minden fajta fejlett funkciók, többek között:

  • Hozzáadása / eltávolítása különböző pénznem támogatása
  • A különböző árfolyamok
  • Beállítása tranzakciós díj nagysága a gyorsabb / lassabb visszaigazolások (lásd az alábbi képet)
  • Bemutatás a privát kulcs a tárca
  • Wallet mentés
  • Importálása összegeket egy papír pénztárca
  • Beállítása egy biztonsági PIN

Ezek a lehetőségek valószínűleg kiterjed a legtöbb, ha nem az összes, a funkciók szoktam keresni egy pénztárca. Továbbá, minden funkció jön egy kis szerszám csúcsa, amely megmagyarázza róla többet, így nem kell menni az interneten keres magyarázatot.

Altcoin támogatás áll a legtöbb nagy érmék

Jaxx nem csak egy Bitcoin pénztárca, akkor is támogatja egy csomó más nagy altcoins többek között: Ethereum (ETH és ETC), Dash, augur (REP), litecoin (LTC), Zcash (ZEC) és RSK.

Hozzáadása vagy eltávolítása valuta mindössze két kattintás - Menj a „menü” -> „Pénztárca”, és melyik pénznemben szeretne, hogy a Jaxx pénztárca.

Shapeshift integráció egy olyan játék, váltó

Az egyik legfontosabb jellemzője Jaxx van, hogy nem áll rendelkezésre más pénztárca van egy beépített integráció shapeshift. ShapeShiftis csere szolgáltatás közötti konvertáláshoz blockchain tokeneket és érméket. Shapeshift már közvetlenül integrált Jaxx, hogy az alkalmazáson belüli konverziós között minden pénznem Jaxx támogatja. Itt egy egyperces magyarázatot arról, hogyan működik shapeshift:

Ez azt jelenti, akkor cserébe Bitcoin az ETH például az alkalmazásból. Annak érdekében, hogy ezt csak kattintson a róka ikonra az alkalmazáson belül (lásd alább), és eldönti, hogy mit és mennyit akar cserélni.

Néhány további gondolat Jaxx

Az egyik hátránya a Jaxx, hogy ez nem nyílt forráskódú. Azonban a fejlesztők tette a forráskódot szabadon hozzáférhető bárki számára, aki keresi, hogy vizsgálja felül a tárca honlapján. Támogatás a pénztárca keresztül történik jegyrendszer, és van egy erős FAQ letet megoldása érdekében kérdések a saját.

Én is próbáltam keresni véleménye online kapcsolatban Jaxx. Én találtam néhány peoplewho volt issueswith a tárca a múltban. Azonban én nem találtam semmit negatív az elmúlt 3 hónapban. Azt is megállapították, néhány igazán pozitív reviewsabout a tárca, így azt hiszem, hogy ez egy személyes ügy.

Érdemes használni Jaxx?

Már korábban már ellenőrzött Exodus, egy nagy asztal pénztárca véleményem, és azt kell mondanom, azt hiszem, az Exodus megtalálta párját. Jaxx egy csodálatos szoftver, és ellentétben Exodus ez elérhető az egész fórumon mobil és asztali egyaránt.

Azt mondta, hogy a cég még fiatal (csak egy év és egy másfél éves azt hiszem). Add, hogy a Jaxx egy forró pénztárca és arra a következtetésre jutott, hogy ez nem bölcs dolog, hogy nagy mennyiségű érmét rajta. Ez nem feltétlenül valami köze Jaxx, ez csak egy alapvető biztonsági intézkedés - soha ne nagy mennyiségű érmét egy forró pénztárca. Nagy mennyiségű mindig hardveres pénztárca (azaz TREZOR, Ledger), de kisebb „napi” összegeket Jaxxis kitűnő választás a könyvemben.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - Hol kell vásárolni Bitcoins?

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?