GreenAddress.it felülvizsgálat | Hungarian.lamareschale.org

GreenAddress.it felülvizsgálat

GreenAddress.it felülvizsgálat

Amikor elkezdtem a Bitcoin, hogy nagyon kevés választás a pénztárca osztály, de ezekben a napokban olyan sok, hogy nem kap elég zavaró. Általában én csak ajánlani egy pénztárcát a kezdők számára, de ezek pénztárcák frissülnek elég gyakran, hogy ilyen ajánlásokat csak átmenetileg releváns. Tehát itt remélhetőleg az első egy sor szoftver pénztárca véleménye, így egy ötlet, amit különböző Bitcoin pénztárca-hez, és segít kiválasztani az Ön számára.

Ezek a vélemények nem tartalmazza a „pontszámok”, hanem ajánlásokat. Minden pénztárca felül ebben a sorozatban felül kell vizsgálni, mert ez jó valami, vagy valaki, nem azért, mert ők a „legjobb” vagy „a legrosszabb”, vagy valahol a kettő között.

Közlemény: tisztában vagyok az alapítója GreenAddress.it, és otthont neki, miközben részt vett a konferencián BitcoinTLV 2014. Ez lehetővé tette számomra, hogy egy közelebbi pillantást GA.it szemszögéből az alapító.

Platformok - Web, Desktop, Android, iOS

GreenAddress.it (vagy GA.it rövid) egyike azoknak a pénztárca, ami több, mint egy kb. Amikor megnyit egy GA.it pénztárca, mint sok más tárcák, akkor tulajdonképpen létre egy mag, amely lehet újra felhasználni, és behozni bármilyen GA.it app (például telefonon, böngészője, hardver pénztárca, stb.). Van egy böngésző verzió (nincs szükséges telepíteni, a rendelkezésre álló összes platformon) minden tulajdonságával, ha nem is aggódik a biztonság. Azonban ha kinyitja a pénztárcáját a böngésző akkor figyelmezteti Önt legjobb biztonsági gyakorlatok (mint a jó pénztárca kell), és javasolni fogja letölteni egy helyileg telepített alkalmazás Android, iOS vagy az asztali Chrome-ot használ sandboxosított bővítmények (támogatja a Windows, Mac és Linux). Az asztali változata előírja, hogy a Chrome van telepítve, de nem követeli meg ténylegesen a Chrome használatával.

TL; DR

# 8211; GA.it tartalmazza az összes jelentős platformok helyileg telepített alkalmazásokat is kínál a webes változata. Ez platformfüggetlenségre könyvemben.

Saját kulcsok - 2, 2, megbízhatatlan

GreenAddress tervezték, azzal a szándékkal nyújtanak megoldást 0-megerősítés ügyletek segítségével „Zöld” címeket küldésére. Ez azt jelenti, hogy bármely szolgáltatás vagy kereskedő, hogy bízik GreenAddress biztos lehet abban, hogy a tranzakciók keresztül küldött GA.it nem lesz dupla töltött (és ezért tartalék van vár visszaigazolások). Ők ezt azáltal, hogy a tárca használjon 2 2 multisig, akkor tartsa az egyik legfontosabb és GreenAddress.it tartja a másik gombot. GA.it nem tud tranzakciókat, hogy nem hagyja jóvá a mert tartsa a másik gombot.

Minden alkalommal, amikor vagy kap egy tranzakció GA.it elküldjük nTimeLock-ed aláírt tranzakciók, amelyek lehetővé teszik, hogy visszaszerezze a pénzét, még ha GA.it hirtelen eltűnik segítségével egy nyílt forráskódú eszköz az úgynevezett szelíd. Ez teszi a pénztárca megbízhatatlan (kösz, alakíthatósága) ha azonban GreenAddress.it valaha nem tűnik el lenne szükség egy kis elkötelezettség.

GA.it lehetővé teszi, hogy 3-ból 2 multisig számlák, amely lehetővé teszi, hogy tartsa 2 a kulcsokat. Ez azt jelenti, GA.it nem tud 0-visszaigazolást tranzakciók biztonságát, ugyanakkor azt is lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrzése nélkül nTimeLock-ed tranzakció és eszközök (a elektrum), és teszi a pénztárca teljesen megbízhatatlan. GA.it lépésről lépésre végigvezeti pontosan hogyan kell visszaállítani a tárca minden módszer.

TL; DR

# 8211; Nálad egy privát kulcsot és GA.it tart egy privát kulcsot, de ez megbízhatatlan. Szintén lehetséges, hogy tartsa 2 3 privát kulcsokat.

Felhasználói élmény és funkciók

GA.it teljes funkcionalitású mindent, amit elvár egy pénztárca. Alapvető jellemzői a következők:

  • Mnemonic vetőmag (könnyű leírni a backup)
  • PIN kódos védelem
  • A kéttényezős hitelesítés (e-mailben, Hitelesítő, SMS vagy telefon)
  • Automatikus fordítás helyi valutában és tizedes címletű (BTC, MBTC, bit, stb)
  • Külön számviteli (amely lehetővé teszi, hogy külön „számlák” ugyanabban a tárca)
  • Vonalkódok küldő / fogadó, valamint importáló / exportáló

Extra funkciók (sokan köszönhetően a 2 2 multisig modell):

  • Állítsa kiadási korlátokat: ez lehetővé teszi, hogy kiad erejéig megkövetelése előtt kéttényezős hitelesítést
  • Csatlakozás társadalmi számlák: ez lehetővé teszi, hogy mások, hogy küldjön pénzt, anélkül, hogy megosszák a Bitcoin-címeket, valamint aktiválja a „nézni csak” üzemmódban a következő számlák
  • Fizetési URL: ez lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy linket, amely létrehoz egy Bitcoin címet a pénztárca; ez nagyon hasznos fogadására ötletekre, kifizetések, anélkül, hogy manuálisan megosztani Bitcoin-címek
  • Azonnali ügylet visszaigazolás (csak a támogató szolgáltatások és kereskedők)

Amennyire UX, el kell ismernem, hogy GA.it egy kicsit gyenge ezen a téren, mint a többi tárca. Néha úgy érzi, mintha az általuk kínált túl sok jellegét. A tárca nem rendelkezik erős érzést esztétikai és a kényelmet. A tárca az összes platformon valójában ugyanaz a bázis, és ha mozog az egyik platformról a másikra érzés pontosan ugyanolyan pénztárca. Az egyetlen kivétel a „lite” verzió az Android találóan elnevezett GreenBits, ami valójában úgy néz ki, mint egy igazi mobil pénztárca. Ez hiányzik a funkciók (amely továbbra is könnyen elérhető a „teljes” verzió), de ez tényleg sokkal kényelmesebb a mobil használatra, és jól érzi magát.

Van azonban egy kis fogás UX és hogy ha nincs elég pénz a díjakat a mobiltárca nem segít - ez egyszerűen azt mondja, hogy „nem elég pénz.” A legtöbb pénztárcák megkérdezi, hogy szeretne küldeni egy kicsit kevésbé, hogy helyet adjon a díj à la Mycelium sőt BC.info. Lehet, hogy egy kis dolog, de én ilyen fajta UX dolog fontosnak -, így sok-sok idő akartam küldeni a fennmaradó változása az GA.it pénztárca, és azt kellett kitalálni, hogy mennyit kell elhagyni a díjat.

TL; DR

# 8211; Az egyik leginkább teljes értékű pénztárcák odakint, ha körülnézel akkor valószínűleg találni több mint gondoltad keres egy pénztárca. Olyan, mint egy teljes munkaidős programozó épült az alkalmazás csak egy részmunkaidős tervezők.

Összefoglalás

Azt hiszem, ez pénztárca kínál jó tulajdonságait, jó a biztonság és a kissé gyenge felhasználói élményt. Ha keres, ha tartani a nagy részét a „forró” érmék (ezek nem a hűtőházak) Azt Általában azt javasoljuk, GA.it. Ha egy paranoid típus és keres teljes és tökéletes trustlessness akkor a 3-ból 2 számlák, és még mindig a legtöbb funkció azonban érdemes lehet más pénztárcák (valószínűleg erős multisig biztonság). Én általában nem ajánlom ezt a pénztárca a kezdőknek, mert a tervezési szempont, és az időt és erőfeszítést igényel, hogy nyissa ki a pénztárcáját (30 másodperc helyett 5 másodpercig más egyszerű pénztárca), és azért is, mert a kezdők nem kell, vagy szeretnénk ezeket a funkciókat. Azonban az újításoknak és a mobil változata a tárca, hogy ez a tárca egyik személyes kedvencem.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés