Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés | Hungarian.lamareschale.org

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Talán az egyik legrégebbi játékos a Bitcoin pénztárca marketis Electrum. Készült 2011. November Thomas VOEGTLIN azóta már módosított különböző fejlesztők (a kód nyílt forráskódú). Electrum egy kliens alapú pénztárca - vagyis ez szoftvert letölteni és futtatni a számítógépen. Ez csak az asztali számítógépek a pillanatban, és akkor itt letöltheti.

Electrum büszke a következő előnyökkel jár:

Gyors

# 8211; a kliens nem tölti le a blockchain, azt kéri, hogy információt a szerveren. Nincs késés, mindig up-to-date.

Biztonságos

# 8211; A privát kulcs titkosítás és soha nem hagyja el a számítógépet. A pénztárca lehet kinyerni egy titkos mondat. Azt is tartsa a privát kulcs offline, és megy online a nézés csak pénztárca.

Magán

# 8211; A privát kulcsokat nem osztják a szerverrel. Nem kell bízni a szerver a pénzt. A privát kulcs titkosítás és soha nem hagyja el a számítógépet. A szerver nem tárolja a felhasználói fiókok. Te nem kötődnek egy adott szerveren, és a szerver nem kell ismerni.

Még egy nagy előnye a Electrum, hogy lehet használni a TREZORor Ledger hogy el tudja küldeni a Bitcoin saját hideg-tároló eszköz is.

Sok Redditors is figyelembe Electrumto a legjobb pénztárca kezét egy asztali számítógép. De ma szeretnék megnézzük Electrum egy újszülött szempontjából, hiszen mindig úgy tűnt nekem, hogy a pénztárca túl bonyolult. Tartsuk szem előtt, hogy én még soha nem használt Electrum előtt ezt a bejegyzést, és azt fogják tanulni, hogyan kell használni, ahogy megy.

Egyfajta kísérteties kezdőképernyőről

Első pillantásra amikor földet Electrum honlapján az oldalon jól néz tiszta és érthető. Azonban én még mindig egy kicsit meggátolni screenshotok, mint az alábbi, mint egy újszülött:

Csak úgy tűnik, hogy túlságosan technikai (IMO). Azonban ez egy hatalmas ugrás, hogy a honlap használt nézni.

Miután rákattintok a „Letöltés” ​​kapok az választhatja a „könnyű telepítés” és más fejlettebb telepítések (pl python berendezések és fejlesztő eszközök). Ez nagyon jó, mert pontosan tudom, hogy hova kell menni.

A telepítési folyamat nagyon egyszerű, és egyenesen előre. Azt is lehetősége van, hogy működjön együtt a hardver pénztárca, amit fent. Beállítása pénztárca egy kicsit több, mint egy perc alatt.

Egyszerű és lényegretörő (talán túl egyszerű?)

A felhasználói felület a tényleges tárca elég egyenesen előre. Van más lapok tetején, amely lehetővé teszi, hogy választhat a „Levél”, „kap”, és egyéb tárca kapcsolatos lehetőségeket.

Az alsó megvan a rendszer beállításait, mint például a jelszó megváltoztatása, a hálózati kapcsolat állapotát, valamint a „lite” mód, ahol csak a gyors küldeni a Bitcoin az embereknek.

Összességében ez elég egyszerű. Az egyetlen gond az, hogy egy újszülött a notesz még lehet zavaró, mint összpontosít funkcionalitás és nem a felhasználói élményt. Vagyis ha nem tudok semmit Bitcoin és töltse le ezt a tárca nem fogom tudni, hogy mi sem a cucc itt jelent.

Hozzáadása rövid elemleírásokat a tárca segíthet kitisztítja a különböző területeken, vagy akár egy kezdő tutorial Bitcoin. Electrum nem is igen kiterjedt documentationabout a pénztárca és aktív BitcoinTalk létesítmény, ahol lehet kapni a kérdéseire válaszolt. Azonban, mint oly sok más pénztárcák ott vannak elsősorban csak a funkcionalitás és nem az úgynevezett ügyfél üdvözlő”.

Ügyfél üdvözlő a folyamat növeli annak valószínűségét, hogy az új felhasználók sikeres lesz elfogadásakor a terméket. Van egy nagy websitethat mutatja, különböző példák az ilyen folyamatok jól ismert cégek. De azt hiszem, ez az ár, akkor általában fizet létre nonprofit szoftvert. Az emberek koncentrálni csak a használhatóság, és sajnos ez az, amit akadályozza a tárca a végén.

Összegezve a dolgokat - Electrum jó gyors, biztonságos és stabil pénztárca, de ez nem felel meg a kezdők. A tárca úgy tűnik, hogy hosszú utat, mert először kezdett el, és azt is szerzett hatalmas bizalom a Bitcoin reddit közösség. Tehát, ha tudod, egy kicsit Bitcoin ez mindenképpen egy jó választás.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése