Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez | Hungarian.lamareschale.org

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Coinomiis egy cryptocurrency pénztárca csere funkció elérhető az Android és hamarosan az iOS. Nem csak Coinomi biztonságos, de középpontjában a magánélet, és lehetővé teszi a szinte azonnali csere között számos különböző cryptocoins. Mivel a telepítés egyszerű és beállítása a pénztárca csak pár percig tart, kínál kripto-rajongók egy nagyszerű módja annak tárolására és cseréjére cryptocurrency.

load...

A Coinomi felhasználók tartani, és kicserélik a Bitcoin, altcoins, és zsetonok, anélkül, hogy belépne bosszantó KYC előírások, mivel nincs regisztrációs folyamatot. A támogatás a 278 altcoinsand tervek továbbfejlesztése, Coinomi az egyik legerősebb multi-érme pénztárca a piacon. Bár más multi-érme pénztárca létezik, Coinomi biztosítja a legnagyobb kényelmet, biztonságot és funkciókat, mind a nagy ára ingyen.

load...

Coinomi nem nyílt forráskódú

A legtöbb ember, akik érdeklődnek a cryptocurrency előnyben részesítik a nyílt forráskódú szoftverek, mint kellene. Coinomi része volt a nyílt forráskódú szoftver mozgalom, amely lehetővé teszi bárki, hogy vizsgálja felül a kódot. A peer review, a rejtett kódot, rosszindulatú modulokat, vagy kihasználja Könnyen azonosíthatók lennének. Ez biztosítja, hogy a felhasználók nem vonatkozik semmilyen rejtett malware, hogy titokban előnyök Coinomi vagy harmadik felek.

Úgy tűnik azonban, hogy egy évvel ezelőtt költözött Coinomi a projekt, hogy zárt forráskódú. Ez nem azt jelenti, hogy a kód nem jó, vagy rosszindulatú, de ez nem jelenti azt, hogy nem kap ugyanolyan mértékű védelmet és átláthatóságát, mint te nyílt forráskódú.

load...

Coinomi páratlan adatvédelem

A legfőbb ok az Coinomi felhasználói bázis továbbra is bővíteni annak köszönhető, hogy a fokozott adatvédelmi kínálnak a szolgáltatással. Mivel a legtöbb ember, aki saját cryptocurrency keresnek adatvédelmi elsősorban azt kell tudni, hogy Coinomi nem gyűjt semmilyen személyes információt, és elrejti az IP-címét a felhasználók, hogy megakadályozzák kíváncsiskodó szemek adatok gyűjtése a kiadási szokások vagy a tranzakciók.

Egyszerűen fogalmazva, Coinomi nem ad tájékoztatást a felhasználók számára, hogy a kormányok vagy harmadik felek, fontos szempont a szinte bárki részt vesz a cryptocurrency szférában.

Az első számú félelem, hogy bárki egy cryptocurrency pénztárca-e vagy sem mások is könnyen elérheti. A Coinomi a személyek, akiknek a jogosulatlan hozzáférést a telefon még mindig nem tudta elérni az alapok a benne lévő, amennyire szükségük van egy jelszót, hogy végre cseréket vagy kivonás.

Ezen felül, a felhasználók vannak ellátva jelszó visszaállítás kifejezést, hogy tudják használni, hogy indítsák újra a pénztárcáját egy másik eszközön, ha véletlenül elveszti a telefont. Mindenesetre, nincsenek gyenge pontjai bevitellel, ha a támadó nem rendelkezik a jelszót vagy a jelszó-helyreállítási kifejezésre.

Saját kulcsok tárolt mobiltelefonján

Egy másik gyakori kérdés, hogy köze van a titkos kulcsokat, pontosabban hol vannak a titkos kulcsokat tárolni? Szerint a GYIK a Coinomi honlapján, privát kulcsok maradni a felhasználó eszközén, mivel ez a telefon-alapú alkalmazás, és nem Coinomi szerverein, így hackelés Coinomi közvetlenül hiábavaló erőfeszítés, amely nem sokat érne.

Coinomi, amit ismert, mint a HD pénztárca. Ez azt jelenti, hogy ha kezdetben beállítani kapsz egy helyreállítási mag, akkor ez lesz a tartalék. Győződjön meg róla, hogy írjon le egy biztonságos, privát helyen.

Mi történik, ha elveszítem My Phone - Are My érmék Gone?

Telefonok hajlamosak végén megsemmisült, elveszett vagy ellopták. Ha a telefon lopott, a tolvaj nem lesz képes mozogni összegeket egy Coinomi pénztárca vagy csere valuták, kivéve, ha a jelszót. Minden helyzetben, Coinomi felhasználók egyszerűen hozzá a tárca egy másik telefonról a helyreállítási magot.

Coinomi Lehetővé teszik a szinte azonnali cseréje

Coinomi társa közvetlenül ShapeShiftso cseréje cryptos gyorsan és menet közben is egyszerű. Őszintén, aki nem akar foglalkozni a hagyományos cserék és a biztonsági velük kapcsolatos veszélyeket érdemes használni shapeshift. A shapeshift cseréje érmék tényleg olyan egyszerű, mint tap, tap, kész (akkor olvassa el a shapeshift recenziót). Emellett Coinomi nem számít fel semmilyen további díjat, így ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy csere cryptos.

Mit érmék és zsetonok lehet cserélni Through The Coinomi App?

Amint azt korábban, 278 cryptocurrencies jelenleg exchangedon Coinomi. Amellett, hogy bitcoin (SEGWIT, USAF, és BIP148 támogatott), altcoins, és éterrel tokenscan is lehet cserélni. Röviden, szinte minden érme vagy token adhatunk Coinomi így tartsa a szemét az új kiegészítéseket rendszeresen.

Coinomi felhasználóbarát

Ahogy crypto szélesebb körben elterjed, a felhasználóbarát elengedhetetlen bármilyen app néz excel az iparban. Coinomi gyönyörű felületet, hogy szinte bárki képes lesz megérteni. Már csak néhány lehetőség, mint a csere érmék és újabb érme a pénztárca. Csak klikk, klikk, és adja meg. Ezen a ponton, a felhasználók bármilyen szintű titkosítási tapasztalat képesnek kell lennie arra, hogy kicseréljék, és ki az érmék erőfeszítés nélkül. Röviden, a parancssor mastery nincs szükség ahhoz, hogy használni Coinomi.

Letöltés A Coinomi App

Coinomiis elérhető Android felhasználóknak. Apple felhasználók híradásokat, mint az iOS verzió lesz hamarosan.

Telepítése Coinomi egyszerű:

  • Kattints a Create New Wallet.

  • A felhasználók most bemutatásra kerül egy helyreállítási jelszót. Másolja le ezt a jelmondatot egy darab papír, vagy ami még jobb, több darab papírt, és tárolja őket biztonságos helyen. Ne ossza meg ezt a helyreállítási kifejezést senkit, ez a mester gombot a Coinomi pénztárca bármilyen Android készülék. Ezzel a jelszóval, hogy bárki képes lesz hozzáférni a pénztárca, akkor is, ha elveszítik a telefont.

  • A mentés után a jelszó-helyreállítási kifejezést, a felhasználók fogják kérni, hogy erősítse meg azt.
  • Ezután a felhasználók a program kérni fogja a jelszót. Mint minden jelszó, biztos, hogy egy széles körű számok, betűk és szimbólumok, a hosszabb, annál jobb. Bár sok szakértők azt javasolják, jelszó legalább 8 karakter, még hosszabb jelszavak sokkal biztonságosabb.
  • Ezután a felhasználók fogják kérni, hogy válassza ki a cryptocurrenciesthey szeretne megjeleníteni a saját pénztárcáját.

  •  Ezt követően, felhasználónak el kell fogadnia a jogi nyilatkozatot
  • Ez az!

Ezen a ponton, a felhasználók szabadon kereskedni, érmék és teljes hozzáférésük van a pénztárcáját. Az egész folyamat a szó szoros értelmében úgy 3 percig.

Amit mások mondanak Coinomi?

Szerint hozzászólás Reddit, Coinomi képviselői nagyon érzékeny, azt állítva, hogy azok „több ezer elégedett felhasználó”, és hogy „már körül, mivel 2014-ben és nem az ő telefon-alapú pénztárcák hogy feltörték, vagy más módon sérült.” Szerint a felhasználók számára, ez úgy tűnik, hogy ez a helyzet, mivel nincs túl sok negatív mond semmit arról, hogy szolgáltatást.

Jelenleg Coinomi nem fogadja fiat valuták, bank- vagy hitelkártya. Más szóval, nem úgy viselkednek, mint Coinbase, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a cryptocurrency tér fiat. Azonban az összes támogatott cryptocurrencies lehet küldött és fogadott, egyszerűsítve a gyakran bonyolult folyamat gazdaság és kereskedelem cryptocurrency.

Fontos biztonsági aggályok észben tartani

Mint szinte minden alkalmazás, amelynek főbb pontjai a kudarc minden él körül emberi hiba. Mivel a Coinomi app van építve a biztonság, a biztonsági aggályokat ételt közvetlenül a felhasználók:

  •  Soha ne adja ki a jelszót, vagy a hasznosítás vetőmag senkinek.
  • Mindig frissítse a legújabb verzióra az Android használata Coinomi érdekében, hogy a legmagasabb szintű biztonságot.
  • Tárolja a helyreállítási jelszót egy biztonságos helyen ahhoz, hogy képes legyen elérni a tárca nem számít, mi történik.

Következtetés - egy nagy mobil pénztárca választás

A felhasználóbarát az Coinomi pénztárca együtt egyedülálló biztonságot az egyik darab a puzzle, amikor a nyilvánosság elfogadása Bitcoin és altcoins. Mivel az új felhasználók gyakran nem kényelmes kereskedés tipikus cserék számát ugráló mind az eladási és az eladási oldalon kereskedés révén shapeshift leegyszerűsíti rettenetesen. Bárki, akár haladó felhasználók számára, valószínűleg látni javára a Coinomi pénztárca.

Az egyetlen aggodalom Coinomi az a tény, hogy ez már nem nyílt forráskódú. Azonban sok kiváló pénztárcák arra nézve, hogy nem nyílt forráskódú is (pl Exodusand Jaxx).

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább