Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos? | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Több Bitcoin biztonság = Kevesebb rugalmasság

Ha megnézzük a különböző lehetőségeket Bitcoin biztonsági annál biztonságosabb a módszerek - a kevésbé rugalmas van a kiadások pénzeteket. Például tárolására érmék egy biztonságos papír pénztárca, mely még ma is elég biztonságos lehetővé teszi, csak a betét érméket. Ha azt szeretnénk, hogy vonja vissza őket, akkor meg kell találni a Bitcoin kliens és az export a privát kulcsokat.

Mi TREZOR, és miért más?

Beállítása TREZOR elég egyszerű. Akkor csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez, telepítse a „híd”, amely lehetővé teszi, hogy a TREZOR kommunikálni a számítógéppel, és kövesse az utasításokat.

A választás a PIN-kódot

A PIN-kód kerül felhasználásra annak felismerésére, hogy te vagy a tényleges tulajdonos a TREZOR valahányszor dugja be a számítógépbe. A beállítási folyamat, amely használja a fejsze a kettő kombinációja a TREZOR készülék és a számítógép érdekében, hogy biztosan lesz elég rohadt nehéz ellopni PIN-kódot. Meg fogja kérdezni, hogy kattintson a megfelelő számokat a számítógép képernyőjén, mint ez: Eközben a kijelző a tényleges számok csak akkor látható a TREZOR: Így még ha valaki figyeli a billentyűk azok nem lesz képes, hogy tudja, mi a PIN. Ha beállításával TREZOR először, akkor meg kell, hogy adja meg az új PIN-kódot kétszer. Figyeljük meg, hogy a számok megjelennek TREZOR változás a bejegyzések között.

Jotting le a TREZOR mag - a mester saját kulcs

Következő kérni fogja, hogy írja le a helyreállítási magot. A mag egy listát a titkos szókészletet, amit használni fog, hogy visszaszerezze a pénzt az esetre, ha elvesztené a TREZOR. Az eszköz megmutatja egy listát a 12 szó (lehet választani több biztonság további növelése érdekében), amely akkor kell, hogy írjuk le. Ezt a listát kell tartani egy biztonságos helyre, mert lehet használni, hogy visszaszerezze a privát kulcsokat.

Te jó menni!

Miután befejeztük a telepítést akkor kell csatlakoztatni a TREZOR bármely számítógép és a hozzáférési MyTREZOR.com - ez a kliens a Bitcoin trezor. Innen lesz képes küldeni a Bitcoin, hogy aki tetszik. lehet Trezor csapkodott? Az egyik legjobb dolog a TREZOR, hogy nincs „felhasználónév” vagy „jelszó” fiókjában. A hitelesítési adatok a TREZOR készüléket. Tehát ha valaki nem fizikai hozzáférést szerez a készüléken nincs mód tudja elérni a fiókomat. De ha valaki kap hozzáférést a készüléken? Mi a helyzet a gonosz tett?!? A „gonosz Maid” támadás egy adott név egy támadást, hogy készül fizikailag (távolról sem) egy olyan számítógépen, egy ideig. A támadó képes fizikailag hozzáférni a számítógép többször nélkül a tulajdonos tudás - csak kép, hogy volt egy ház szobalány volt rossz :)

Az extrém védelem - hozzon létre egy jelszót

Abban az esetben, „gonosz Maid” a mag és a személyes kulcsok veszélyben vannak. TREZOR megoldotta ezt lehetővé teszi, hogy egy kiegészítő jelszót védelmet. Ez azt jelenti, hogy emlékezni fog egy mondat, hogy lesz való hozzáféréshez használt Bitcoin. A jelszót ne írjuk le sehol, és tárolhatók.

Mit szólnál zsarolás?

Amikor minden sikerül, a fizikai erő lehet az utolsó dolog, ami arra használható, hogy a hozzáférést a Trezor, más néven az „5 dollár kulcs támadás”, ahogy azt a következő kép: E forgatókönyv tudsz különböző jelszavak - mindegyik vezető különböző mennyiségű érméket. Így lesz „adja el” a csali jelszót, ami egy kis mennyiségű érmét, miközben a többség a pénzeteket biztonságos.

Tehát TREZOR 100% -os teljes bizonyítékot biztonságos?!?

No. Semmi sem, de ez olyan közel, amennyire csak lehet. Még a legújabb biztonsági hiba található USB-meghajtók nem vonatkozik a TREZOR. Egy dolog, hogy TREZOR nem véd meg a nem adathalász támadásoktól. Ez azt jelenti, hogy valaki megpróbálja becsapni meg, amelynek küld Bitcoin saját TREZOR a rossz címre. Azonban ez nem egy eszköz hibásan működik - ez inkább egy emberi hiba következtében. Meg kell győződni arról, hogy a személy, akkor küld a Bitcoint, hogy az, akinek mondja magát (itt az én saját tapasztalata adathalászat). Részletes információk a lehetséges TREZOR fenyegetések és hogyan vannak foglalkoznak utalnak TREZOR biztonsági fenyegetések sectioninside a FAQ.

További gondolatok a TREZOR

Saját tapasztalat TREZOR rendkívül kellemes. A beállítás egyszerű volt, az eszköz intuitív és a biztonsági intézkedések úgy tűnik, elég erős. Azt is nagyon elégedett volt a cég csapata, mivel úgy tűnik, hogy nagyon képzett szakemberek a Bitcoin biztonság. Aki komolyan veszi a Bitcoin biztonsági kéne egy trezor. Egyetlen problémám van TREZOR tekintetében a Bitcoin kliens. Úgy értem, mondjuk a cég megy az üzletből - hogyan fogom továbbra is küldöm a Bitcoin, ha az ügyfél nem működik? Nos úgy tűnik, több tárca ott már elkezdett dolgozni TREZOR kompatibilitás. Például Electrum egy TREZOR pluginwhich lehetővé teszi, hogy élvezze TREZOR továbbfejlesztett biztonság Electrum rugalmasságát.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)