Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Mivel a Bitcoin egyre inkább mainstream, így nem Bitcoin hardver tárca. Hardver pénztárcák olyan formája, hűtőházak, amely lehetővé teszi, hogy tárolja nagy mennyiségű érmék egy eszköz csökkentett félelem őket egyre lopott.

load...

Az út hardver pénztárcák biztosítsa a Bitcoin is, lehetővé téve számukra, hogy át csak akkor, ha a kezed a tényleges pénztárcáját, és ismerik az adott PIN kódot. És mivel nem kapcsolódik az internethez 99,9% -a az idő, ez lehetetlen hackerek kap egy esélyt a repedés őket.

Tehát nyilvánvaló okokból, hardver pénztárcák nagyon népszerűvé váltak az emberek, akik meg akarják venni a Bitcoin biztonság a következő szintre. Az első hardver pénztárca volt TREZOR után jött LedgerWallet, és az utóbbi időben, mi is felül KeepKey.

load...

De ma, szeretnék, hogy vizsgálja felül egy másfajta hardver pénztárca - CoolWallet. CoolWallet egy hardver pénztárca, amely úgy néz ki, alapvetően, mint a mindennapi hitelkártya. A kártya valójában egy nagyon vékony elektronikus eszköz, amely létrehozza és tárolja a privát kulcs rajta. Meg lehet csatlakozni bármely eszköz, amely NFC vagy a Bluetooth technológiát. Tehát, ellentétben TREZOR vagy LedgerWallet, CoolWallet tud csatlakozni a mobiltelefon és a többi „USBless” eszközök.

CoolWallet indult ki, mint egy Indiegogo campaignback 2014 Ma ez már a termelés újabb szállítmány tétel, mint az első már elfogyott. Itt van a termék Indiegogo video:

load...

CoolWallet egy egyszerű és elegáns megoldás

Igazából van egy kiegészítő eszköz CoolWallet kipróbálni. Ez az egyik legkorábbi változatok valaha készült, így van olyan hibák, hogy foglalkozni fog a későbbiekben. De első pillantásra, CoolWallet valóban jó. Amikor megnyitja a dobozt (ami szépen kialakított), akkor kap a CoolWallet (ami úgy néz ki, mint egy hitelkártya), a töltő és néhány más „közmű” (USB csatlakozó, egy hely, hogy írjuk le a mag, stb.)

Maga a kártya olyan, mint a rendszeres hitelkártya. Ez vízálló és egy kijelző (24.6mm x 21.9mm) úgy működik, mint egy réteg védelmet, megmutatják, jelszavak és magvak, valamint engedélyt kér, hogy küldjön ki forrásokat. Ez egy fontos jellemzője, mivel ez azt jelenti, hogy senki sem láthatja érzékeny információk jelennek meg a CoolWallet kivéve, ha azok a háta mögött álló, vagy a forgatás a képernyőt valamilyen módon.

A keretezett kör látható mellette ujjam valójában egy gomb, amely lehetővé teszi, hogy működik a kártya. Az egyetlen megjegyzés erre a gombra, hogy én nem értem, hogy valójában „kattintható” a get menni, és volt, hogy kapcsolatba CoolWallet support erről.

A kártya az akkumulátor két évig tart, és ha azt akarjuk, hogy töltse fel a kártyát, csak annyit kell tennie, csak tegyük a tetejére a töltőre. Van egy csomó egyéb jó tulajdonságait CoolWallet, mint az a tény, hogy el tud hajolni akár 15 fokkal, hőálló akár 60 Celsius fok, stb A legtöbb ilyen kiegészítő funkciók megtalálhatók a társaság FAQ oldalt.

Tehát, a tervezés, a CoolWallet kap egy 10 10-ből - ez talán a legtöbb hordozható és kompakt kialakítás a hardver pénztárca láttam eddig.

Beállítása CoolWallet lehet egy kicsit lassú

Amikor létre az első TREZOR, az egész folyamat volt elég zökkenőmentes; A CoolWallet, volt egy kicsit nehéz. Először is, mivel ez a mobil munkavégzés a természet, akkor át kell esniük a további szakaszában letölteni egy mobilalkalmazás a telefonra (szemben a csak betekintés egy weboldalt a böngészőben).

Ezután kell párosítani a mobil eszköz és a pénztárca, ami elég egyenesen előre. A következő lépés, hogy hozzon létre a saját kulcsot és a vetőmag. Között lehet választani egy szót mag az alkalmazáson belül lehetőség és számos mag opciót. Ha megy a szám mag opciót, akkor választotta a biztonságosabb változata, mivel te egy „második képernyő”, ami azt jelenti, hogy valaki fizikailag közel van ahhoz, hogy másolja a magot.

Azonban, ha úgy dönt, több mag, miután befejezte a folyamatot meg kell adnia, hogy az eredmény kiszámítása az összessége a számokat a vetőmagot. Ez elvitt háromszor, hogy ez jobb. A számok nagyon bonyolult (pl 613426, 52488, 407618, stb) andwhen összeadja 16 szám, akkor inkább, hogy néhány hibát, azt hiszem. Tartsuk szem előtt, hogy ez egy egyszeri folyamat, amelynek célja a saját biztonsága (ügyelve arra, hogy képes visszaállítani a Bitcoin, ha szükséges). Így, bár ez inkább a drag, mint a többi hardver pénztárcák, azt hiszem ez elfogadható a maximális biztonság érdekében.

Íme a teljes telepítést a pénztárca:


Mint látható a videó, kiküldése érméket a CoolWallet elég egyszerű. Olyan ez, mint bármely más mobil pénztárca alkalmazás, csak a hozzáadott védelmet a CoolWallet kártyát.

Így lesz most akkor CoolWallet tárolására én Bitcoin?

CoolWalletis egy szép darab szoftvert, és ha én éppen összehasonlítjuk a használhatóság, én valószínűleg választani CoolWallet mint más hardver wallest odakinn. Én azonban a hardveres pénztárca érdekében tárolja a nagyobb részét én Bitcoin, mivel keresem a nagyobb biztonság érdekében. És mivel ez a helyzet, én nem aggódik a használhatóság, mint Aggódom a stabilitást a termék és a cég.

Nem érzem a cég szerzett elég jó hírnevét, hogy higgyek én Bitcoin a terméket. Úgy értem, mi történik, ha a cég csődbe megy, mint oly sok Bitcoin vállalat az elmúlt évben?

Szintén a telepítési folyamat még mindig úgy érzi, egy kicsit glitchy amely lehetővé tenné számomra habozni, mint egy újszülött. A termék még nem nyert elegendő tapadást belül a Bitcoin közösség érdekében, hogy teljes mértékben tesztelték a legjobb Bitcoin geekek odakinn.

Nem vagyok a techie; Tudom, hogyan kell értékelni a használhatóság és a teljes termék használatát, de ha azt akarom, hogy tudja, ha CoolWallet valóban „hackproof”, én valószínűleg támaszkodhat néhány Reddit felülvizsgálatát. Azonban abban a pillanatban tudtam meg csak onethat nem tűnt, hogy elegendő támogatást. Én azonban megtudja a véleményét, amely mélyrehatóan áttekintése, a pénztárca, és úgy tűnik, hogy jó munkát leíró előnye és hátránya.

Itt van, amit Coolwallet kellett mondani, hogy a termék:

CoolWallet alkalmazás nyílt forráskódú, és a mag lehet visszaállítani a Bitcoin bármilyen BIP 32 támogatott HD pénztárca.

A legfontosabb dolog, amit szeretnék látni, hogyan CoolWallet önállóan dolgozni a mobil app, hogy még ha a cég bezár, nincs félelem én Bitcoin eltévedt.

Keresünk, hogy végre a hardver más Bitcoin pénztárca szolgáltatók. Közben az emberek, akik érdeklődnek elolvasnia alkalmazást Github (https://github.com/CoolBitX-Technology/coolwallet-ios). Mindkét HD pénztárcák (szám és szó) behajtandó - szavak BIP 32 támogatott pénztárcák és számok a nyílt forráskódú iOS app.

CoolWallet (CoolBitX társaság) nem rendelkezik hozzáféréssel a bitcoin, így a bitcoin nem eltévedni, ha a cég bezárja.

Mivel ezek nem csatlakozik az internethez, 99,9% -a az idő, ez lehetetlen hackerek kap egy esélyt a repedés őket.

A CoolWallet hardver 100% csatlakozik az internethez. Csak küld aláírt tranzakciók a mobil eszközön. Hackerek nem tud a titkos kulcsok az aláírt tranzakció.

Abban a pillanatban CoolWallet nem fogja használni tárolni nagy mennyiségű én érméket. És ha én nem tárolja egy nagy összeg, én csak használni minden az én forró pénztárcák, hogy rakják a mobilomon. Azt hiszem azonban, hogy ha a cég továbbra is ugyanabba az irányba kezdtek el, hogy van egy fényes jövő. A legfontosabb dolog, amit szeretnék látni, hogyan CoolWallet önállóan dolgozni a mobil app, hogy még ha a cég bezár, nincs félelem én Bitcoin eltévedt.

Van már egy saját CoolWallet vagy más hardver pénztárca? Szeretném hallani a tapasztalat velük.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?