Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése | Hungarian.lamareschale.org

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Ethereum a blockchain platform, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Kezdete óta 2017 az ár tüskés a $ 8.22 körül $ 50. Már fedett, hogyan kell vásárolni Ethereumin egy korábbi bejegyzésben, de ez csak egy része a folyamatnak. Ma szeretnék fedezni 5 különböző típusú Ethereum tárca, így tudni fogja, hogy hol tárolja a Ethereum.

Ethereum egy nagyon technikai valuta (még inkább, mint a Bitcoin), ezért a legtöbb pénztárcák ott nem newbie barátságos. Megyek át őket a legegyszerűbb, hogy a legösszetettebb, így lehet választani azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön tudásszintjének.

Hardver pénztárcák - a legjobb védelem (az ár)

Ha komolyan biztonságossá altcoins Azt javaslom tárolására Ethereum a hardver pénztárca. Azonban ezek a hardver pénztárca nem szabad és költsége bárhol között $ 50- $ 100 (szállítás nem tartalmazza). A mai vezető hardver- pénztárcák TREZOR, Ledgerand KeepKeyall megadja a lehetőséget, hogy tárolja Ethereum őket. Ahelyett, hogy elmagyarázza mindegyikről én csak hivatkoznak a korábbi vélemények a pénztárcák:

Itt a TREZOR felülvizsgálat

Itt a Ledger Nano S felülvizsgálata

Itt a KeepKey felülvizsgálat

Én személy szerint a TREZOR de mind a három kiváló választás a maximális biztonság érdekében.

Coinbase a Ethereum pénztárca - A legegyszerűbb lehetőség

Coinbasesupplies egy Ethereum tárca, valamint a Bitcoin pénztárca. Coinbase pénztárcájára egyszerű beállítani, és nagyon könnyen használható, azonban van néhány korlátozásokat meg kell tisztában kell lennie:

  • A társaság a privát kulcs a pénztárca az Ön számára. Ez azt jelenti, hogy nem vagy az irányítást a források és Coinbase dönthet úgy, hogy állítsa le a fiókot, ha akarnak. Voltak esetek, a pastthat Coinbase leállt felhasználói fiókok tenni az illegális tevékenységet.
  • A Coinbase ETH tárca nem támogatja ETC (Ethereum Classic). Egy egyszerű magyarázatot ETC vs ETH olvassa ezt a bejegyzést.

Ha kinyitott egy fiókot Coinbase azonnal láthatja az ETH pénztárca alatt megjelenő „számlák” fület.

Ezután adja meg az ETH-fiókjába, és kattintson a „pénztárca cím” annak érdekében, hogy a Ethereum hangosbeszélő.

 

Kattintson lép nézd meg Coinabase a Ethereum pénztárca.

Exodus pénztárca - Az asztali lehetőség fokozott ellenőrzést

Exodusis a Bitcoin és Altcoin asztali pénztárca szép design és egy intuitív interfész. Átnéztem a tárcáját az pastand azt hitte, hogy az egyik legjobb, amit találtam eddig. Mikor jön a korlátozások exodus szem előtt tartani, hogy nem 100% -os nyílt forráskódú. Sok készülék belsejében Exodus nyílt forráskódú, de nem mindet. Ez azt jelenti, hogy a kód nem kap felül teljes egészében a közösség.

Szintén a tárca jelenleg csak az asztali változat (nincs mobil verziója még). Mint Coinbase, Exodus nem támogatja ETC csak ETH. Azonban, ellentétben Coinbase Exodus független pénztárca, amely tárolja a privát kulcs a gépen, és nem külső Sever. Ez azt jelenti, hogy teljes ellenőrzése (és a teljes felelősség) a pénzeteket.

Exodus lehetővé teszi, hogy elfogadja Bitcoin, Ethereum, Dash, Dogecoin és litecoin. Csak megy „Wallet”, és válassza ki a kívánt cryptocurrency. Ezután kattintson a „Fogadás” megtekintheti a Ethereum címet.

Kattintson lép megtekintéséhez Exodus magad.

Jaxx Wallet - Az új srác a blokk

Bár én még nem teljesen minősített Jaxxyet (tervemet így a jövő héten), az én első benyomás úgy tűnik, hogy egy nagyon jó Bitcoin és Altcoin pénztárca az összes eszközök (asztali és mobil). Hasonló a Exodus Jaxx egy egyszerű és intuitív felületen többféle altcoins.

Ellentétben a legtöbb más pénztárcák ott Jaxx támogatja ETH és STB Továbbá, a privát kulcs soha nem megosztott Jaxx szerver és biztonságosan tárolja a gépen. Jaxx nem nyílt forráskódú, de a kód szabadon hozzáférhető a pénztárca honlapján, ami miatt egy kicsit jobban hozzáférhető felülvizsgálatra.

Annak érdekében, hogy megkapja a Ethereum Jaxx csak győződjön meg róla, hogy a pénznemben létre, amikor először telepíteni a programot. Ezután válassza ki a valuta a felső sáv, és látni fogja a Ethereum címét jobbra lent.

Kattintson lép nézd meg magad Jaxx

ETHAdress - A hideg tárolási lehetőség

Azoknak, akik szeretnék tárolni Ethereum elérhető kinyomtathatja egy Ethereum Papír pénztárca. ETHAdress egy nyílt forráskódú projekt, amely megteremti Ethereum papír pénztárca az Ön számára. Hasonló a BitAddress.org, a helyszínen hoz létre egy személyes és nyilvános kulcspár az egy gombnyomással. Akkor majd nyomtassa ki ezt az információt, és tárolja biztonságos helyen, hogy nincs külső hacker lesz képes-hoz kap a pénzeteket.

Egy újabb lehetőség, hogy a rendelkezésre álló, hogy a privát kulcs titkosításához, hogy ha Ön vagy bárki más akarja használni az érmék akkor kell tudni a jelszót visszafejteni.

SOHA ne ossza meg saját keywith senkinek. A fenti képen az én privát kulcsot nyilvánosan hozzáférhető, de ez azért van, mert nincsenek érmék ebben a pénztárca. Abban a pillanatban, hogy valaki ismeri a saját kulcsot ő ellenőrzése alatt áll a pénzeteket.

Segítségével ETHaddress valószínűleg egy viszonylag biztonságos módja tárolására Ethereum. Azonban ETHaddress lehet használni csak ETH (nem ETC). Továbbá, ha valaha is szeretne küldeni a pénzeteket, hogy valaki másnak meg kell importálni a kulcsokat egy online pénztárca (pl Exodus Jaxx), és csak akkor lesz képes használni őket.

Kattintson lép látogasson ETHAddress.

MyEtherWallet - A web interfész Ethereum

MyEtherWallet egy weboldal, amely lehetővé teszi, hogy küldeni és fogadni Ethereum nélkül, hogy bármilyen ellenőrzést a privát kulcsokat. Amikor először adja meg a helyszínen lehet választani, ha azt szeretné, hogy létrehoz egy pénztárca, küldjön Ethereum illetve számos más lehetőség.

Ha létrehoz egy pénztárcát a helyén létrehoz egy állami-magán kulcspár amelyet jelszóval védett Ön által választott. Ezután kap egy letölthető fájl, amely kulcspár későbbi használatra. Amikor lesz akar küldeni Ethereum ettől a fájlt kell feltölteni, hogy a helyszínen, és a kínálat a jelszót.

Küldés lehet tenni a honlapon keresztül saját maga vagy más tárca, mint TREZORor Ledger. A webhely kódját nyílt forráskódú, és ez csak akkor működik, ETH.

Kattintson lép látogasson MyEtherWallet.

Ethereum pénztárcák még a korai napok

Noha Ethereum már körül egy pár évig, mint látható a különböző fent ez nem olyan népszerű, mint a Bitcoin (még). Azonban, mivel Ethereum ára is emelkedik az utóbbi időben azt hiszem fogunk látni több Ethereum pénztárcák és cseréjét támogatja ezt a valuta hamarosan.

Abban az időben az írás ott is több cserék, amelyek támogatják Ethereum (pl BitPanda, Cex.ioand több) azonban nem hiszem, hogy ez egy jó lehetőség, hogy használja őket, mint pénztárcák, ezért nem terjed ki rájuk ezen a poszton.

Ha már volt olyan tapasztalata a tárca a fenti vagy bármilyen más Ethereum pénztárca itt nem említett Szeretném hallani róla a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része