Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad) | Hungarian.lamareschale.org

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Az elmúlt hónapban már kiterjed a lehető legjobb Bitcoin pénztárca minden típusú (Android, desktopand hardver). Az utolsó bejegyzés ebben a sorozatban szeretném, hogy vizsgálja felül a Bitcoin pénztárca elérhető iOS-re. Öt évvel ezelőtt, a választás a Bitcoin pénztárca korlátozott volt, de 2017-ben olyan sok lehetőség, hogy lehet nyomasztó időnként.

load...

Mielőtt folytatnám, győződjön meg arról, hogy ismerkedjen meg az alapjait a Bitcoin pénztárca keresztül ezt a videót:

Most, hogy megvan az alapokat borított, itt az ideje, hogy vizsgálja felül a legjobb Bitcoin pénztárca elérhető az iPhone vagy iPad.

Ha már nézni a videót az elejétől a végéig, akkor valószínűleg már tudja, hogy a Bitcoin pénztárca iOS-eszközök, sok szempontból a legkevésbé biztonságos pénztárca elérhető.

load...

Miért? Először is, a telefon is ellopták, és akkor is, ha a jelszó vagy ujjlenyomat-érzékelő, a képzett tolvaj képes lehet hozzáférni. Másodszor, akkor egyszerűen elveszik vagy eltörik a telefon. Ha a bitcoin tárolása közvetlenül a telefonon, akkor az is tartalmaznak a saját kulcsot. Így, ha valami történik, hogy az iPhone vagy iPad a Bitcoin le veszélybe kerül.

Azonban, akkor hozzon létre egy biztonsági pénztárca segítségével 12-24 szót vetőmag kifejezésre. Ezzel a kifejezés a kezét, akkor képes lesz elérni egy biztonsági másolatot a pénztárca. Ez javasoljuk, hogy tegye a vetőmag kifejezést „cold storage”, vagy fizikai formában. És ha nem tárolja digitális formában, győződjön meg róla, erősen titkosított és más módon védett.

load...

Most térjünk rá a listára a tárca.

Az első dolog, a első- Coinbase nem egy Wallet

Sokan csak most kezdett Bitcoin gondolja, hogy Coinbaseis egy pénztárca. Ez nem. Ez egy csere, vagy piactér, ahol vásárolni és eladni bitcoin. A múltban, Coinbase elhelyezni magát, mint egy hibrid csere / pénztárca. Azonban a velejáró nehézségeket és kockázatokat egy ilyen beállítás, amelynek nyomán a társaság felé tolódik, hogy egy tiszta csere.

Do Nem. Bolt. A te. Bitcoin. Tovább. Exchanges.This egyik legnagyobb újonc hibákat lehet tenni. Cserék nem jelent hosszú távú, biztonságos tárolása. Pénztárcák. Tehát, hogy egy pénztárca!

# 1- Breadwallet IOS Bitcoin Wallet

Ha keres egy „vajas kenyér” pénztárca, Breadwalletshould a tetején a listán. Ez pénztárca hülyeség könnyen használható. Két alapvető funkciója van: küldés és fogadására. Ez egy egyszerű, mint ezt. Nyílt forráskód segít abban, hogy ez a pénztárca egy kicsit biztonságosabb, de hiányzik a fejlett biztonsági intézkedéseket jelenti azt, hogy lehet, hogy nem olyan biztonságos, mint néhány más pénztárcáját.

# 2- micélium IOS Bitcoin pénztárca

Először is nézzük ugrik be a hátránya micélium: ez egy érintés sokkal bonyolultabb, mint a többi tárca. Az ok, amiért azonban óriási fejjel: a „szövődmények” amelyek eredményeként a fejlett biztonsági határidős. Amikor a Bitcoin és védi a jólét, a kis „kellemetlenségek” (küzdök még nevezni őket) több mint megéri.

Továbbá micélium egy nyílt forráskódú szoftver. Ez azt jelenti, az egész közösség a vár a biztonsági hiányosságok. Továbbá, frissítések gyakoriak, és általában növekedését eredményezi a használhatóság és a biztonság.

# 3- copay IOS Bitcoin Wallet

Copayis tervezte Bitpay, ez az együttműködés aláírása pénztárca két ember, hogy kézjegyével egy a tranzakció előtt be lehet fejezni. Ez megnehezíti a hackerek és más kellemetlen típusok, hogy megpróbálja ellopni a vagyon. Elérhető Nem csak az iPhone és iPad, hanem Android és az asztali, ez egy nagy pénztárca számára biztonságot.

# 4 Jaxx iOS Bitcoin Wallet

Jaxxis egy kicsit ellentmondásos pénztárca, és amelyet meg kell tenni elöl és középen. Hívei a tárca azzal érvelnek, hogy ez az egyik legjobb mobil pénztárca, és jó okkal. A tárca dolgozik a rengeteg kripto-valuták, van egy nagy, könnyen kezelhető felület, és lehet párosítani az eszközök között.

A kritikusok figyelmét, hogy ez nem egy nyílt platform. Nehéz, hogy a kódot a gép mögött, hogy úgy mondjam, ami sok ember kényelmetlen. Add ezt, azt javasoljuk, hogy tárolja csak kis mennyiségű Bitcoin vagy más pénznemben Jaxx. Amennyiben a program kell tenni a nyílt forráskódú, Jaxx is emelkedik fel a rangsorban.

# 5 Airbitz iOS Bitcoin Wallet

Airbitzis egy nyílt pénztárca. A felület hasonlít a felhasználóbarát BreadWallet interfész, hanem a pénztárca is található néhány „újszülött” barátságos jellemzői. Például vannak olyan listák elfogadó kereskedők Bitcoin, és hogyan vásároljon kedvezményes ajándék kártyát.

Következtetés - Szavak tanácsadás az iPhone / iPad Bitcoin pénztárca 

Ne feledje, egy bitcoin csere nem biztonságos helyen tárolja a bitcoin. A bitcoin pénztárca nyújt sokkal jobb biztonsági funkciók, mint a tipikus bitcoin. Még ha egy pénztárca, javasoljuk azért, hogy az alábbi pontokat:

  •       Mindig meg egy csap védi a pénztárca
  •       Írja le a 12 - 24 mag kifejezés, és tárolja biztonságos helyen 
  •       NE tárolni nagy mennyiségű bitcoin a mobil pénztárca, csak a hardver tárca.

Kényeztesse Bitcoin, mint azt kezelni a többi tipikus pénzügyi számlák, arany, és több mint értékes eszközöket. Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van nyugodtan hagyja őket a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?