Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata | Hungarian.lamareschale.org

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Már egy ideje nem minősített Bitcoin pénztárca. Ennek az az oka, hogy a legtöbb Bitcoin pénztárca alapvetően ugyanaz, így ritkán fordul elő, botlás után a tárca, hogy innovatív.

load...

A mai napig…

Néhány nappal ezelőtt kaptam egy e-mailt az egyik előfizetőknek mondja nekem, hogy nem veszem a tanácsot a legjobb Bitcoin walletand használta Exodus walletinstead. Majd folytatta, hogy dicsőítsék a pénztárca felülete és a könnyű használat. Nem tudtam, hogy egy ilyen pénztárca így néztem ki online és látszólag Exodus valóban egy új Bitcoin pénztárca.

load...

Mielőtt folytatnám ezt a videót, és nézd meg magad, miért annyira egyedi.

Exodus pénztárca felülvizsgálat

Exodus tűnt indult egy hónappal ezelőtt (július 2016), és még mindig nem szerzett annyi hírnevét a Bitcoin közösség. Tulajdonképpen Exodus nem csak egy Bitcoin pénztárca, ez egy „Blockchain eszközök pénztárca”. Ez azt jelenti, hogy képes tárolni a Bitcoin, Litecoins, Dash, Ether és Dogecoins az Exodus együtt.

load...

De ez még nem minden, ami Exodus annyira egyedi, itt vannak a legfontosabb dolog, hogy én találtam olyan vonzó:

Gyönyörű és intuitív tervezés

Valószínűleg a legerősebb suite Exodus van a felhasználói felület. Még ha nem tudtam semmit arról Bitcoin vagy cryptocurrencies én még mindig tudja használni ezt a pénztárca. Ez emlékeztet Circlein az egyszerűség. Exodus az a fajta termék „beleszeret” az első alkalommal, amikor használja, és ez meglehetősen ritka a cryptocurrency világon.

Itt van, hogy egy áttekintést a blockchain eszközök néz ki:

Szép mi? :)

Az információ tárolása a számítógépen

Mivel Exodus egy asztali pénztárca navigáció gyors, és a privát kulcsokat a cryptocurrencies tárolja a gépen. Exodus egy litewallet, így nem kell letölteni a teljes Blockchain a számítógéphez, mint te a Bitcoin Core. Exodus jelenleg kompatibilis a Mac, Windows és Linux. Ha biztonsági másolatot kell készítenie a pénztárca van egy nagyon egyszerű varázsló lépésről lépésre épült belsejében pénztárca, amely segít megtenni.

Ön is kap egy biztonsági link e-mailben, ha szeretné telepíteni Exodus egy másik gépen (mondjuk a számítógép lesz megsemmisült). Ez mind nagyon biztonságos használata révén egy jelszót és egy emlékeztető kifejezés (ha a jelszavát).

Akkor a kereskedelem cryptocurrencies belülről a tárca

Az egyik legjobb tulajdonságait Exodus véleményem az a képesség, hogy a kereskedelem a altcoinsfor Bitcoin, és fordítva. Exodus egy beépített cserébe (powered by shapeshift), amely lehetővé teszi, hogy a kereskedelem cryptocurrencies másodpercben. Nem lehet vásárolni érmék fiat, de mivel az egész elképzelés Exodus eltávolodni minden ellenőrzési folyamatokban, és foglalkozik a bankok úgy gondolom, hogy tökéletesen illeszkedik.

Az alapítók úgy tűnik, valóban érdekli a felhasználók véleménye

Az rendben van, hogy egy gagyi termék, nincs rendben, hogy hagyja, hogy így. Azt hiszem, amit kaptam a figyelmet a leginkább a valódi érdeklődés Exodus alapítói voltak azok a felhasználók véleménye. Természetesen ezek csak körülbelül egy hónappal a futtatja ezt a projektet, de valami azt súgja, JP és Daniel (az alapítók) itt maradni. Láthatjuk, hogy az egyszerű, érthető támogatást feltöltött videóik, a több kommunikációs csatornán, hogy már szállított a saját helyén, és a közvetlen üzenetküldő platform alapítói keresztül Slack.

Az Exodus Wallet itt maradni?

Összegezve a dolgokat, Exodus néz ki, mint egy komplett találatot. Az egyetlen hátránya látom abban a pillanatban az a tény, hogy a cég és a pénztárca nem szerzett elég hírneve még. Keverjük össze, hogy az a tény, hogy az Exodus kód nem nyílt forráskódú, és akkor mindig felkelti némi gyanakvás a kripto közösség. Továbbá ahhoz, hogy legyen egy igazi gyilkos alkalmazás a fejlesztő lesz folytatni és bővíteni kell a mobil, mind a véleményem.

De azt hiszem, hogy az idő múlásával, és további korai hajóra Exodus gyorsan szerezni hűséges felhasználói bázis.

Kattintson ide, és nézd meg Exodus magad

Ha már volt olyan tapasztalata az Exodus pénztárca Szeretném hallani róla a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?