A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve | Hungarian.lamareschale.org

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Ha keres, hogy tárolja az első Bitcoin és van androidos mobil eszköz ezt a bejegyzést az Ön számára. Mielőtt azonban áttekintem a legjobb Android Bitcoin pénztárca ott csak azt akarom, hogy kapsz egy figyelmeztető szót.

Mobil pénztárcák (Android, vagy iOS) a legkevésbé biztonságos formáját Bitcoin pénztárca. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az a tény, hogy a mobil eszközök általában kap az ellopott, elvesztett és lebontják. Ha Ön rendelkezik a Bitcoin egy mobil pénztárca, az azt jelenti, hogy a titkos kulcsot a készüléken tárolt, és ezekhez ha a készülék tönkrement vagy ellopott nem tud hozzáférni a pénzeteket.

Azt mondta, hogy akkor mindig készítsünk biztonsági másolatot a mobiltárca használatával 12-24 szót mag kifejezés kimutatták, hogy amikor először telepíti a pénztárca. Ezért fontos, hogy ez a mag kifejezést egy biztonságos helyre, és ki bárki másnak megközelíthető, de saját.

Ha teljesen új Bitcoin meg ezt a videót illetően Bitcoin pénztárca, akkor valószínűleg választ egy csomó kérdést már van:

És most a pénztárca vélemény...

# 1 - Coinbase- Coinbase NEM Bitcoin pénztárca

Általában, ha az emberek gondolnak Bitcoin pénztárca gondolnak Coinbase. Azonban Coinbase nem Bitcoin pénztárca. Ez valójában egy csere lehetővé teszi, hogy tartsa a Bitcoin. Egy blog postwritten által Coinbase vezérigazgatója Brian Armstrong, aki azt állítja,

Látni fogja a Coinbase márka váltás, hogy egy hibrid pénztárca / csere összpontosítva tisztán, hogy egy lakossági és intézményi csere

Tehát miközben Coinbase még egy olcsó hely, hogy a Bitcoin, ne úgy, mint egy mobil pénztárca. Coinbase nem kapsz hozzáférést saját privát kulcsok sem privacy, ahogy már tárgyalt a felülvizsgálat.

Az igazi # 1 - micélium Android Bitcoin pénztárca

MyCeliumis népszerű mobil app pénztárca, amely tartalmaz egy gazdag fejlett adatvédelmi és biztonsági funkciókkal. Igen, a pénztárca lehet egy kicsit bonyolult a kezdő felhasználó, de ez még mindig az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb a piacon. Mint egy nyílt forráskódú szoftver, a micélium a folyamatosan fejlesztenek.

A tárca nem rendelkezik webes vagy asztali felületet jelenti érmék csak akkor lehet hozzáférni keresztül a mobil pénztárca. A jó hír az, hogy tudod használni Mycelium együtt hardver tárca annak érdekében, hogy a maximális biztonságot a pénzeteket.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin pénztárca

BreadWalletis talán az egyik legegyszerűbb Bitcoin Android pénztárca körül. A forráskód a Breadwallet nyitott, és már csak nagyon alap „küld” és „vételi” lehetőségek között a pénztárca.

Ez lesz nagyon könnyű az embereket, hogy hozzászokjanak egyrészt, másrészt viszont, elhagyja a pénztárcáját téve nélkül fejlett védelmet biztosítanak. BreadWallet egy mobil változata csak az Android és az iOS.

# 3 - copay Android Bitcoin pénztárca

Copayis egy nyílt multisig tárca által létrehozott Bitpay. Multisig, áll a multisignature, és ez azt jelenti, hogy a tárca igényel egy bizonyos mennyiségű ember, hogy hagyja jóvá a tranzakciót megelőzően kerül végrehajtásra. Olyan, mint egy közös pénztárca (akkor

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)