2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux) | Hungarian.lamareschale.org

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

A mai poszt szól, hogy a legjobb asztali pénztárcák elérhető tárolására a Bitcoin. Asztali pénztárcák pénztárcák, hogy tárolja a privát kulcs a Bitcoin a merevlemezen. A természet, asztali pénztárcák sokkal biztonságosabb, mint a mobil pénztárca (mivel ők nehezebb ellopni).

load...

Ha új vagy a világ a Bitcoin és walletsplease nézni ezt a videót, mielőtt bármilyen további olvasás:

Természetesen asztali tárca továbbra sem tekintik „forró pénztárca”, mivel azok az internethez csatlakozik. Ez teszi őket eleve bizonytalan. Mindazonáltal a kis mennyiségű Bitcoin vagy altcoin ők egy jó megoldás.

Nagy mennyiségű Bitcoin mindig hideg tárolás pénztárca, mint a papír walletor hardver pénztárca. Ma megyek felül 4 különböző asztali pénztárcák, hogy a munka mind a 3 fő operációs rendszer - Mac OS, Linux és Windows.

load...

Electrum - Az All Around Winner Bitcoin Desktop Wallet

Eltartott egy darabig, amíg elkezd használ Electrum, de ha mégis, azt soha nem nézett vissza. Kezdjük a hátránya - Electrum csúnya. A felület úgy néz ki, mint egy 90-es Windows-verzió. Továbbá, ha teljesen új Bitcoin az érzésem akkor eltévedni elég gyorsan miatt barátságtalan felületen.

Azonban, ha egyszer túljutni a felületen kérdések, Electrum az egyik legerősebb, hatékony és biztonságos asztali pénztárcák odakint. Szintén ez a nyílt forráskódú, ami azt jelenti, sok ember vett részt felülvizsgálata és alkotó kódot. Ez csökkenti annak az esélyét, rosszindulatú kód belsejében a szoftver gyakorlatilag nulla.

load...

Olyan időkben, amikor a Bitcoin-hálózat „zsúfolt” és a tranzakciós díjak is az egekbe szöknek, Electrum egyike azon kevés pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy cserélje ki a díjat úgy állított be, a már sugárzott tranzakciót. Ez a funkció nagyon hasznos, ha nem tud a tranzakció a megerősítéshez.

A további funkciók közé címet tagging, Díjkorrekciók titkosítását a pénztárca és az aláíró / ellenőrzéséért üzenetek (ez egy speciális funkció).

A lényeg, ez egy kiváló pénztárca. Ha érti Bitcoin elég jó használni, megy ez. Electrum elérhető Mac, Windows és Linux.

Exodus - A lebutított, szép Bitcoin asztali pénztárca

Ha még csak most kezdődött a Bitcoin, és még mindig próbálják tekerje a fejét mindent, ami folyik, az Exodus Önnek szüksége van. Exoduslaunched július 2016. Azóta szerzett komoly lendületet.

Ismét Kezdjük a hátránya - ez nem nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők potenciálisan rosszindulatú kódot illessze be a szoftvert anélkül, hogy tudna róla. És persze, amikor a pénz, amelynek zárt forráskódú program azonban problémát. Azonban, mivel azt javasoljuk, hogy használja az asztali pénztárcák kis mennyiségű Bitcoin minden esetben (zárt vagy nyílt forráskódú), akkor ez nem egy nagy kérdés az én könyvem. Soha véget összeg nem vagyok hajlandó kockáztatni semmilyen forró pénztárca (asztali, mobil és internetes).

Exodus is lehetővé teszi, hogy tartsa a különböző altcoins, mint Ethereum, litecoin, Dash és így tovább. A felület szuper könnyű megérteni, és még a teljesen kezdők kap a nyitjára. Ha úgy találja, hogy elektrum ijesztő, ez egy remek alternatíva. Exodus elérhető Mac, Windows és Linux.

Bitcoin Core - A teljes Bitcoin csomópont pénztárca hardcore Bitcoiners

Minden tárca már lefedett Az eddig ismert SPV pénztárca vagy lite tárca. Ez azt jelenti, hogy nem kell egy teljes példányt a blockchain annak igazolására tranzakciók - ezek relé más számítógépek a hálózaton, hogy nekik tranzakciók adatait.

Bitcoin Coreis teljes csomópont Bitcoin pénztárca. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer le a tárca akkor is letölteni a teljes blockchain a számítógéphez. Ez igazán rendetlen a blockchain mérete több mint 130GB és némi időt vesz igénybe letölteni. Azonban, ha a Blockchain letöltött akkor most önállóan ellenőrizni tranzakciók a hálózat, és nem kell bízni bárki más a rendszer.

Őszintén szólva nem hiszem, hogy érdemes a szóváltás. Akkor szert oktatási értéke kitöltésével ezt a folyamatot, de a napi tranzakciók és használata Bitcoin SPV tárca csak finom. Bitcoin Core elérhető Mac, Windows és Linux.

Copay - A Multisig Bitcoin Desktop Wallet

Copay egy pénztárca által létrehozott BitPay, az egyik legnagyobb Bitcoin pénzforgalmi szolgáltatók körül. A pénztárca rendelkezésre a legtöbb jelentős platformok (mobil és asztali), és egy multisig pénztárca. Segítségével copay a multisig funkció lehetővé teszi extra biztonságot ellen lopás és lehet egy jó lehetőség, ha nem engedheti meg magának a hardver pénztárca.

Copay kódja nyílt forráskódú, Windows, Mac és Linux, és már körül, mivel 2014-ben.

Fegyvertár

Armoryis egy jól ismert és megbízható márka, amikor a Bitcoin biztonság, bár a tárca általában a legjobb haladó felhasználók számára. Ha keres egy pénztárca, amely hangsúlyozza, biztonság és védelem, fegyvertár kell, hogy a rövid listát a pénztárca jellemzői a különböző titkosítási és hidegen tárolási lehetőséget.

Armory az egyik legelismertebb márka, amikor a Bitcoin security.Armory elérhető Mac, Linux, Windows Ubuntu és RaspberriPi.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?