TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen | Hungarian.lamareschale.org

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Használat után TREZOR nagyon hosszú ideig Végre megvan a kezem egy Ledger Wallet - TREZOR fő versenyt.

Ez alapvetően egy eszköz, amely lehetővé teszi, hogy tárolja neked privát kulcs rajta. Ha követed ezt a blogot, akkor valószínűleg már tudja, hogy nem vagyok egy nagy TREZORfan - az első széles körben elterjedt Bitcoin hardver pénztárca. Én is áttekintette a tárca a múltban. De mivel a mai napig nem volt igazi verseny TREZOR én ugrott a lehetőséget, hogy vizsgálja felül ezt a vadi új készülék és összehasonlítani a kettőt.

A Ledger pénztárca a jobb és a TREZOR a bal oldalon.

Ledger stílusa jobb stílusban, mint TREZOR

Amikor megnyitja Ledger csomagot azonnal észre, hogy jön a stílust. Más, mint a Ledger flash meghajtó maga is kap egy PU bőr pénztárca, a főkönyvi biztonsági kártya, amely fajta néz ki, mint egy hitelkártya és egy lánc szíj a főkönyvi, hogy a nyakad, ha akarja.

TREZOR készüléke milyen nehézkes képest Ledger kecsesebb design. Ez is sokkal könnyebb a Ledger körül, mivel ez lényegesen kisebb, mint trezor.

Beállítása pénztárcák - Egyszerű és lényegretörő

Telepítése és beállítása a Ledger használatát igényli a Chrome alkalmazás. Ha tűz ki az alkalmazást a Ledger honlapján meg fog jelenni egy telepítő varázsló. Az elmúlt Ledger pénztárca nem volt egy második képernyő TREZOR, de a Nano S teljesen fel van szerelve a képernyőn.

Felhasználva egy kis képernyőt mindkét TREZOR és Ledger lehetséges, hogy a készülék beállításához akár egy kompromittált eszköz ami érzem magam sokkal inkább a nyugalom. Íme egy példa arra, hogyan is működik ez a TREZOR:

Beállítása biztonság - a PIN-kódot és helyreállítási mag

A PIN-kód egy újabb biztonsági réteg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ha valaki ellopta a Ledger tőled, hogy továbbra is egy nehéz idő jelentkezzen be fiókjába. Adjon meg egy rossz PIN kódot 3-szor, és a készülék darabos maga tiszta.

Miután beállította a PIN-kódot, itt az ideje lépni a helyreállítási magot. A helyreállítási mag egy sor szó, hogy ha össze egy bizonyos sorrendben segíthet visszaállítani a privát kulcsot ha a készülék sérült vagy elveszett.

Ez azt jelenti, hogy még ha teljesen szemetet az Ledgeryou'll továbbra is képes, hogy visszakapja az elveszett Bitcoin révén ez a mag. Ez is ezért nagyon fontos, hogy írd le egy biztonságos helyre, ahol senki sem érheti el, hiszen ha valaki kap egy hold ez - ők is elérheti a forrásokat.

A folyamat nagyon hasonló mindkét eszközön. Mindkettő a mag magára az eszközre, és nem a számítógép képernyőjén, így nem hacker távolról másolni.

Itt egy screenshot az én Ledger helyreállítási magot. Egyszer ez a post ez azt jelenti, meg kell állítani ezt a Ledger eszköz, mivel bárki ellopja a forrásokat az adott pillanatban.

Segítségével TREZOR és Ledger - rövid és édes

Miután a telepítés befejeződött akkor kezdi el használni a Ledger. Csak csatlakoztassa ismét a flash meghajtót, adja meg a PIN-kódot, és te jó menni. A felület rendkívül intuitív és nem igényel sok magyarázatot.

A legtöbb felületen keresztül történik a készülék gombjai is. Gombokkal lehet görgetni közötti menü vagy tolt egyszerre szimulálja „select”.

TREZOR használ egy hasonló felület két gomb, de ők építették sokkal finomabb módon a készülékbe. Nem nagy dolog, de könnyebbé teszi, hogy ne nyomja őket véletlenül .

Mivel nincs mód, hogy hozzáférjen a tárca nélküli flash meghajtót csatlakoztassa a számítógéphez létrehoz egy sokkal biztonságosabb környezet küldeni és fogadni a Bitcoin. Ez azt jelenti, hogy ha valaki tudja, hogy a PIN kódot nem tud hozzáférni a pénzeteket, mert nem rendelkezik a fizikai eszköz.

Ez azt is jelenti, hogy még ha a számítógéppel, amit használ, hogy küldjön Bitcoin származó sérül, mivel az Ön által használt, amit ismert, mint a két tényező hitelesítés (2FA) te még kevésbé valószínű, hogy ki legyen téve bármiféle fenyegetés (különösen Man-in-the-middle támadások).

Az ítélet - aki a jobb? TREZOR vagy Ledger?

Őszintén szólva nem tudok mondani, egy rossz dolog a Ledgeror TREZOR pénztárca. Már mindkét TREZORand Ledger sokáig, és most mindketten valóban nagyszerű termékeket.

Mindkét tárca kapsz pénzt ér, csak a Ledger Nano S teszi ezt egy olcsóbb módon. Jelenleg ez költségek körülbelül 30 $ kevesebb, mint a TREZOR. A végén azt hiszem ez csapódik le, hogy ki szeretné jobban a tervezés és jó hírnevét.

Ledger fényesebb, de TREZOR körül volt hosszabb ideig. Ez a te hívásod.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?