Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell | Hungarian.lamareschale.org

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Vessünk egy pillantást a szolgáltatások Xapo rendelkezik:

Xapo Online Wallet és a mobilalkalmazás

Web pénztárcák nem a legjobb választás tárolására a Bitcoin biztonsági okokból. Azonban Xapo nem arról ismertek, hogy miután néhány jó adatvédelmi és biztonsági funkciók, mint például a kéttényezős hitelesítést. Plusz, akkor az opció, hogy az Ön Bitcoin a Xapo boltozat, ami hasznos lehet, ha mondjuk nekik a hosszú távú használata helyett a mindennapos kiadások együtt Xapo bankkártyával (erről bővebben később). Bármi legyen is a helyzet, de jó, hogy van egy választás, és rugalmassá.

Tartsuk szem előtt, hogy annak érdekében, hogy kezelje a Bitcoin a Xapo web pénztárca, akkor kell egy internet-kapcsolat. Azt szeretem a Xapo web pénztárca az, hogy könnyen használható. Az elrendezés nagyon egyszerű, ami ideálissá teszi, ha új cryptocurrency.

Átvitele Bitcoin és onnan a boltozat egyszerű, és hogy képes látni a mérleg és a tranzakciók útközben is kényelmes. Van még a mobileszközök támogatása a Xapo mobil appavailable Android és iOS.

A Xapo Vault

Gondoljunk csak a Xapo vaultlike megtakarítási számla. Ez az a hely, amikor mozog a Bitcoin, ha azt szeretné, hogy tartsa meg a hosszú távú biztonságot. Küldés alapok a Xapo web pénztárca a boltozat egyszerű. Abban az esetben, hogy forrásokat vonnánk el a boltozat, van több biztonsági réteg a kérés ellenőrzéséhez. A bitcoin azután átvisszük a pénztárca 48 órán belül.

A boltozat számos biztonsági funkciók, mint például a többtényezős hitelesítés és privát kulcs szegmentáció. Ha átutalni a Xapo web pénztárca a Xapo boltozat, ezek az alapok költözött egy offline számítógép. Az adatok titkosítása, és lebontani, mielőtt másolható külső meghajtók és a papír. A mentések majd tárolni fizikai boltívek a különböző helyszíneken. Ezek a biztonsági eljárások célja, hogy jobban védi a Bitcoin az esetleges támadások ellen.

A Xapo bankkártya

Eltekintve, hogy két Bitcoin tárolási lehetőségek a Xapo pénztárca és boltozat, Xapo is segít a kiadások tekintetében Bitcoin. Úgy működik, mint egy hagyományos bankkártya, az egyetlen különbség az, hogy ez kapcsolódik a Xapo web tárca helyett egy bankszámlára.

A Xapo bankkártya lehetővé teszi, hogy vásárlások a Bitcoin, valamint készpénzt ATM-ek. Ezt fel lehet használni bárhol a világon, hogy elfogadja a VISA online, és az USD, GBP és EUR valuták rendelkezésre. Ez könnyen nyomon követheti a kiadásokat, mert te értesíteni minden vásárlás.

Mivel a Xapo bankkártya kapcsolódik a Xapo web pénztárca, és nem a boltozat, akkor ne küld az összes Bitcoin a boltozat, ha szeretné használni a Xapo bankkártyával. A kártya nem rendelkezik napi vásárlási limit, ami lehet, hogy korlátlan, ha megadja a dokumentációt az ellenőrzést. Ellenkező esetben a standard napi költési limit 2500 $ naponta legfeljebb két ATM-tranzakciók naponta.

Díjak

Míg mind az Xapo pénztárca és a Xapo boltozat szabadon használhatja, vannak tranzakciós díjak. Átvitele egyik Xapo pénztárca másik szabad; vannak azonban olyan tranzakciós díjak, ha küld vagy fogad kívül Xapo (például vagy más tárca vagy bankszámlák). Hozzáadása alapok felmerült díj 0,2%, míg a feldolgozási díjak vonatkozhatnak függően a fizetés módját.

Van még néhány Xapo bankkártya díjak. Ez magában foglalja egy egyszeri kifizetés $ 20 az ára a kártyát. Megváltoztatása a PIN-kódot is okoz egy kis díjat $ 1. Úgy működik, olcsóbb, ha használja a kártyát a kártya kiadások valuta. Ha használja külföldön más pénznemben, a díjak magasabbak.

Például egy ATM visszavonását a kártya kiadások valuta hordoz díj $ 2.50, míg a visszavonás más pénznemben van egy díj $ 3.50. Ha vásárlásra pénznemben eltér a kártya kiadások valuta, akkor ott van a 3% deviza vételi díjat.

Közvélemény- és Online Vélemények

Bár vannak negatív vélemény, hogy találjanak Xapo, a túlnyomó többség rábukkantam nyújtott kis anyagot követeléseiket. Mint ilyen, én veszi a negatív megjegyzéseket olvas online egy csipet sót, mint ahogy azt, ha olvasása, amelyek különösen nagy dicséret.

Az értékeléseket a Xapo Bitcoin Wallet & Vault alkalmazás a Google Play inkább pozitív, a 4-csillagos minősítést több mint 30.000 felhasználó. Kevesebb vélemény érhető el az iOS verzió, ami egy 3-csillagos minősítést 360 felhasználók a írásakor. Xapo ügyfélszolgálat összességében jó, de valamivel a lassú oldalán.

Következtetés

Személy szerint úgy gondolom, hogy ha a vásárlás Bitcoin, akkor jobb, ha tartja magát, mint üzembe azt a kezében egy harmadik fél, hogy tartja a privát kulcsokat. Igaz, lehetne azzal érvelni, hogy a privát kulcs biztonságosabb a biztonsági rendszer Xapo alkalmaz. Xapo tekintik megalapozott és jó hírű cég, így egy valódi, járható út, amikor a vásárlás, tárolás, és a kiadások Bitcoin.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?