A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások | Hungarian.lamareschale.org

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Egy 3rd party letéti szolgáltatás kezelni a Bitcoin fizetési jó ötlet, ha távolra egy megbízható párt. Letéti védi eladók a csaló vásárlók előírásával a Bitcoin kell letétbe elöl. Hasonlóképpen, a vásárlók védelmét, ha az eladó kiderül, hogy egy csaló, és nem az árut. Abban az esetben, egy ilyen vita, a letéti szolgáltatás jár, mint a döntőbíró, és meghatározza, akik végső soron megkapja a Bitcoin alapok.

Sok Bitcoin piacterek egy beépített letéti szolgáltatás (azaz LocalBitcoins, CryptoThrift, BitPremier, stb.) Ellenkező esetben, nézd meg a letéti szolgáltatásokat alábbi - mindegyikük épített szilárd hírnevét, és általában megbízható a Bitcoin közösség.

Nemrég csináltam egy pár nagy Bitcoin kapcsolatos vásárlások akiket még soha nem találkoztunk. Ez természetesen szükséges, hogy használja valamilyen Letéti szolgáltatás a tranzakció lebonyolítására. Amikor kutatás közben a különböző szolgáltatások rendelkezésre, amit tapasztalt két fő probléma:

1. Te (még) küld a pénzt egy idegen

Amikor a Bitcoin letéti szolgáltatásokat valójában nem oldja meg az eredeti problémát van dolgunk, amely nem a pénzt kell küldenie, hogy idegenek. Fogalmad sincs, aki mögött a letéti hely és miért kell bízni őket a pénz több mint bízol a személlyel, akinek vásárol?

2. Nem sok neves Bitcoin letéti szolgáltatásokat

Sajnos nem lehet találni számos jól ismert Bitcoin letéti weboldalak. A legrégebbi az egyik, hogy továbbra is aktív az BTCrow (update 2017 - szolgáltatás megszűnt). Alapítva 2011-ben BTCrow továbbra is az egyetlen „hosszú életű” megoldás odakinn. Azonban ez is nem olyan megbízható. Számos BitcoinTalk felhasználók arról számoltak be késések a rendszer válasza.

Például a felhasználótól eladott domain név BTCrow de ha az ügylet teljes volt, nem a pénzét. Annak ellenére, hogy felkerül BitcoinTalk és kapcsolatba BTCrow support tartott 12 órán át, amíg a probléma megoldódott, ami utat sok, ha várnak $ 7,500 jönni.

A másik dolog, hogy fontolja meg, hogy BTCrow megváltozott handssince először létre. Szintén vizsgálatakor BitcoinTalk egy kicsit mélyebbre talál vonatkozó véleményeket hírnevét megy mindkét irányban.

Amikor személyesen próbálta használni először a visszaigazoló e-mailt tartott több mint egy óra, hogy megérkezik. A végén úgy döntöttem, hogy elküldi a pénzt közvetlenül az eladónak, mert féltem, hogy a rendszer nem volt naprakész.

Annak ellenére, hogy ezen a ponton tettem egy alapos ellenőrzést a személyazonosságát az eladó, ez még mindig nem érzem, nagyon kényelmes küld ki néhány ezer dollárt nélkül a biztosító, hogy azt kapja, amit én fizettem. Szintén a BTCrow useron Bitcoin beszélgetés volt tétlen az idő, és nem úgy tűnik, hogy válaszolják meg a BTCrow kapcsolódó szálakat.

Más Bitcoin letéti helyek nincs hírnév (jó vagy rossz), így ott nem lehet tudni, ha ők legit eltérő kipróbálásával a szolgáltatás.

Letéti My Bit

Körül alakult 2 évvel ezelőtt Letéti My Bit másik Bitcoin letéti szolgáltatás érdemes megfontolni. Az oldalon van 4 különböző letétbe helyezi:

Rendszeres Letéti - Te letétbe a források egy Bitcoin címet vezérli a helyszínen, és az alapok kerülnek továbbításra hűtőházak.

Rendszeres Letéti árfolyamát fiat érték - Te befizetni egy Bitcoin címet által ellenőrzött Coinapult és Coinapult tüskéi az értéket egy fiat vagy eszközérték.

Mutli-Signature Letéti - Az alapok tartják a biztonságos 2 3 multi-aláírás ügylet, ahol a helyszínen tart csak egy kulcs.

Multi-Signature Letéti árfolyamát egy fiat érték - Az alapok tartják a biztonságos 2 3 multi-aláírás tranzakció segítségével Omni (mastercoin) vagy Nubits a szeg az értéket.

A fejjel a Letéti én Bits, hogy ha az ügylet hosszú időt vesz igénybe, hogy menjen át akkor is rögzítse, hogy a dollár értékét, és akkor nem lesz hatással az árfolyam. Az oldalon elvesz 1% a tranzakció költsége a szolgáltatást. Íme egy rövid videó a szolgáltatást:

Mi van, ha nem akarom, hogy egy 3rd party hely?

Szerencsére nincs minden veszve. Van még néhány megvalósítható lehetőségek, amelyek lehetővé teszik, hogy végezzen Bitcoin ügylet révén Letéti. Ha csak azt, hogy megszüntesse a hírnév kérdése akkor a letéti threadon BitcoinTalk amely több felhasználó, hogy a kínálat letéti szolgáltatásokat. Ezek a felhasználók mindegyike rendkívül magas bizalmi rangsorban, és valószínűleg nem fog átverés van (használd a saját kockázatára, ez csak az én saját tanácsát).

Egy másik lehetőség, amit én személy szerint inkább egy olyan szolgáltatás, mint multisig Bitrated. Bitrated nem letéti szolgáltatás, ez egy multisig walletthat lehetővé teszi 2-ből 3 ember lezárni a tranzakciót. Hadd magyarázzam.


A multisig pénztárca egy közös pénztárca, szüksége van bizonyos mennyiségű aláírást annak érdekében, hogy a pénzösszegeket belőle. Például a pénztárca is megosztható 3 fő, és ha bármely 2-ből a 3 dönt, hogy elküldi a pénzt, a megbízás.

BItratedis alapvetően egy platform, mely a vevők és az eladók a választottbírákkal. Ezután létrehoz egy multisig tárca közös mindhárom fél, amely előírja, hogy csak két aláírást, hogy kiadja az összeget. Tehát ha mind eladó és a vevő elfogadja, hogy a tranzakció befejeződött a döntőbíró nincs szükség. Ha az eladó, akár a vevő úgy vélik, a vita kell tenni, akkor a döntőbíró feladata eldönteni, hogy hova küldje a pénzt.

Természetesen választottbírák rendszerint díjat számít fel a szolgáltatás, de ez általában egy nagyon tisztességes egyet. A díjak változnak attól függően, hogy a választottbírósági végül szükség, vagy nem. Még egy utolsó dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy a rendszer úgy van beállítva, hogy az eladó mindig az, aki fizeti a választottbírósági díjat.

A fő fejjel E platform az, hogy te nem küldi el a pénzt, hogy idegenek, te csak letétbe belül egy multisig pénztárca, amit bizonyos felett. Bitrated önmagában nem állja meg a privát kulcs a pénztárca, és nem ellopni a pénzt.

Személyes tanulsága Bitrated...

Nem túl régen végeztem egy másik nagy Bitcoin tranzakciós, ezúttal Bitrated. Azt kell mondanom, hogy bár a rendszer hiányzik néhány alapvető funkciók (pl szerkesztéséhez kereskedelmi, üzenet a felhasználók, stb.) Működik elég sima. Az egyetlen probléma az volt, hogy én tényleg elvesztettem a 2fA jelszót a fiók (de ez csak az én hülye).

Mivel Bitrated nincs módon érheti el a multisig pénztárca kellett használni a döntőbíró szolgáltatást annak érdekében, hogy engedje el a pénzt az eladónak. Szerencsére minden rendben ment elég sima. Összességében azt mondhatom, elég lenyűgözte Bitrated szolgáltatást. Abban az időben az írás ezt tegye maga a rendszer nem számol fel semmilyen díjat - akkor csak meg kell fizetni választottbírósági díjat.

A rendszer is szállít egy nagyon alapvető visszajelzést mechanismthat lehetővé teszi, hogy kik a legnépszerűbb a felhasználók és a választott az oldalon.

Mielőtt aláírja szem előtt tartani, hogy ha csak foglalkozik a pénzátutalás (azaz vételi / eladási Bitcoin), sok csere saját letéti szolgáltatás beépített (pl LocalBitcoins).

Tehát ezek alapvetően a lehetőségek: Megy a „hagyományos” Bitcoin letéti szolgáltatásokat, egy BitcoinTalk közvetítő vagy a Bitrated. Személy szerint én inkább Bitrated, ha bármilyen más Bitcoin letéti megoldásokat bátran ossza meg a megjegyzés rovatban az alábbi ezt a bejegyzést.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?