Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná | Hungarian.lamareschale.org

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Körülbelül minden más Bitcoin kérdést kapok, hogy „most befektetni felhő bányászat?”

Már sokat beszéltünk Bitcoin beruházások a múltban. Az egyik dolog, amit mindig mondani az embereknek, akik megkérdezik felhő bányászati ​​hogy szerintem 99,99% a cégek, akik kínálnak cloud bányászati ​​szolgáltatások valószínűleg csalások.

load...

Jelentése, valójában nincs az enyém Bitcoin a pénzt adsz nekik, csak akkor használja, ki kell fizetnie a többi felhasználó, amíg a tulajdonosok elfogyott a pénze, és eltűnik. Van azonban 0,01% cégeknek, akik valóban futnak bányászati ​​hardver és az enyém a Bitcoin az Ön számára. Genesis Mining az egyik közülük.

Genesis miningwas alapított 2013-ban az egyik legrégebbi Bitcoin cég körül. Ez minden bizonnyal az egyik legismertebb cég, amikor a felhő bányászat. Genesis közismert bányászati ​​farm létre Izlandon, ahogy ez a videó:

load...

A bányászok a gazdaságban képesek enyém Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, litecoin és Zcash. Azonban az összes információt hoztam ezt a bejegyzést, amíg know némileg általános tudás. Ma szeretnék ásni mélyebbre a felhő bányászati ​​üzleti modell, és próbálja megválaszolni a kérdést - ez nyereséges a felhő az enyém Bitcoin?

Mivel hat különböző valuták lehet bányásznak szeretnék összpontosítani csak Bitcoin felhő bányászat a pillanatban, mert úgy vélem, hogy ez a legnépszerűbb termék Genesis Mining. Mielőtt elkezdem én csak azt szeretném megemlíteni, hogy csináltam egy korábbi, írd fel ezt a kérdést majdnem 2 évvel ezelőtt.

load...

Hogyan Genesis Mining Cloud működik?

Az az elképzelés, felhő bányászat nagyon egyszerű. Ehelyett a kiadások több ezer dollárt Bitcoin bányászat hardver, akkor fizet valaki, hogy bérbe a hardvert, és megtartani a nyereség magadnak. A cég, amely bérbe a bányászok gondoskodik a karbantartás és minden szóváltás a beállítás őket.

Azonban, ha kell fizetnie a díjat a szolgáltatás, de mi lesz az, hogy egy perc alatt. Először is, azt akartam, hogy meghatározzák, mi a különbség a ROI (Return Over Investment) között felhő bányászat és „normális” Bitcoin bányászat.

Abban a pillanatban már 1,19 TH / s Genesis bányászati ​​melynek költsége egy új ügyfél körül $ 170 (0.139BTC a mai árfolyam). Ez bányászati ​​kapacitást generál körül 0.00035BTC egy nappal azután, karbantartások vannak eltávolítjuk. Tehát a jelenlegi BTC ára ez nálam 400 nap körüli nullszaldós.

A lenti képen látni fogja a különböző BTC származó bevételek különböző szerződéseket. Beletelt egy ideig, és több e-mailt, hogy a cég támogatását, hogy megértsük, pontosan hogyan bevételek kiszámításra és kijelzésre kerül. Nagyra értékelném, bár ha a díjakat említették is, így azt lehet látni, hogy mekkora azok vonatkozásában a tényleges kifizetések.

Minden sora BTC kifizetési utal egy másik szerződést. Néhány vonalak összesen korábbi kifizetések tehát vannak olyan ismétlődő szerepel itt. Ha egy nehezen megérthető a tábla (ahogy én), tudassa velem a megjegyzés rovatban, és én minden tőlem telhetőt megmagyarázni.

A Bitcoin felhő bányászati ​​szerződés Genesis bányászat „nyitott végű”, azaz, hogy fog futni, amíg megáll, hogy nyereséges. Ha megnézzük, hogy az ügyfélszolgálat az oldalon megtalálod a pontos definíció a következő:

Abban az esetben, a szerződés válik veszteségessé (azaz a kifizetés nem fedezi a fenntartási díj), az így kapott napi kifizetés nulla lesz. Ezt követően, a szerződés továbbra is az enyém, 60 napig. Ez azt jelenti, hogy vigyázni fog a fenntartási díj, abban a reményben, hogy a szerződés nyereségessé válik újra. Ez akkor fordulhat elő, ha a bányászati ​​hálózat nehéz csökken és / vagy Bitcoin áremelkedés. Amennyiben a szerződés nem tér vissza a nyereségesség ebben az időszakban lesz szűnik meg, mert a bányászati ​​gépeket erőforrásokat is (villamos energia, hűtés, tárhely, szervizelés, stb), amelyeket nem lehet fizetni az általuk generált kifizetéseket.

IE szerződés fog futni, amíg ez a karbantartási díjak, amelyeket többek között a villamos energia, hűtés, karbantartási és hosting szolgáltatások. És azt hiszem, ez a dolog, a legtöbb ember ezt.

Bitcoin nehézség már több mint duplájára magát minden évben az elmúlt 3 év során. Valójában között 2016 és 2017 megháromszorozódott. Ez azt jelenti, hogy ha veszel egy bizonyos csomagot vár egy bizonyos jutalom, egy év, vagy így lesz valószínűleg sehova között 33% -50% -a jutalom. Az én esetemben valószínű lehet hogy 0.00014BTC naponta egy év múlva.

Bitcoin nehézség rátát 2014-2017

Tehát a korábbi számítás, hogy mennyi időt vesz igénybe, hogy visszaszerezze a kezdeti beruházás valójában rossz. Telne sokkal több, mint egy éve, és ez csak nullszaldós. Van egy jó eséllyel én szerződést leáll nyereségessé válni, mielőtt nyereséget termelni, vagy hogy a nyereség kereshetek lesz nagyon minimális.

Persze mondhatjuk, hogy van esély arra, hogy a Bitcoin ára felrobban az elkövetkező pár hónapban, és akkor lesz nyereséges módon gyorsabb. Ha például az ár felmegy 10.000 $ leszek képes, hogy a kezdeti 170 $ néhány hónapon belül van?

Nem olyan biztos.

Ha az ár megy fel, így nem nehéz, mert több ember elkezd bányászat. Ez azt jelenti, hogy a Bitcoin írsz többet ér, de akkor lehet hogy kevesebb közülük. Ez pontosan mi történt 2016-ban, és miért a nehéz több mint háromszorosára nőtt. Itt az árváltozásról vs nehézséget az elmúlt 3 évben:

2014-2015 Bitcoin nehézség vs. Ár

Bitcoin ár: le 2.45x

Bitcoin nehézség: akár 34x

2015-2016 Bitcoin nehézség vs. Ár

Bitcoin ára: akár 1.36x

Bitcoin nehézség: 2,5-szer annyit

2016-2017 Bitcoin nehézség vs. Ár

Bitcoin ára: akár 2.29x

Bitcoin nehézség: akár 3.05x

Mint látható, a nehézség mindig megy fel, nem számít, mi történik az ár. És az elmúlt 3 évben ez már megy fel több, mint amit az ár maga.

Tehát érdemes az enyém Bitcoin otthon helyett?

Ha az enyém otthon azonos hash sebesség a mai nehéz helyzetben azt lehet hogy kétszer annyi (a mi Bitcoin bányászat számológép). Azonban akkor fizet a hardver, a hűtés és karbantartási magad. Tehát nem biztos, hogy azt mondják, hogy a bányászat otthon lenne jövedelmező is.

Az elmúlt írtam egy nagyon részletes, post, hogy tárgyalja Bitcoin bányászat jövedelmezőségét. Egyelőre maradjunk annyiban, hogy ha nincs hozzáférése az olcsó áramot és hűtési rendszerek javaslom, hogy ne bányászat általában, és csak vásárolni érmék helyett.

Milyen más felhasználók mondanak?

Ennek része a kutatás, hogy e felülvizsgálat Próbáltam megtalálni annyi felhasználói értékelés a lehető minél különböző nézőpontokból. A legtöbb, ha nem az összes, a pozitív értékelés találtam kísérte promóciós kódot. Promóciós kód vélemény megkérdőjelezhető véleményem, mivel a felhasználó lektor jutalékot kap, ha regisztrál az ő promóciós kódot, így arra ösztönzi, hogy levelet pozitív felülvizsgálatot.

Egy érdekes áttekintés volt egy srác, aki ténylegesen felhasznált Genesis Mining vásárolni Ethereum. Azt állítja az alábbiak szerint:

Vettem egy 1 éves szerződést 1MH / s ETH bányászat. Már fizetett 0.11BTC érte (egyenértékű 45 $ abban az időben). Egy év alatt, a Genesis adta vissza 2.38ETH (ekvivalens 69 $ most), így lehet mondani, hogy én már nyereséget. De hiba lenne !!! Ez csak azért, mert az ár ETH magas most (29 $ versus 12,5 $ egy évvel ezelőtt).

Ha volna tartani én 0.11BTC, most érdemes lenne 135 $.

Ha én vásárolt volna ETH a 0.11BTC akkoriban (I ütött volna 3.66ETH, ez 1.3ETH több, mint amit kaptam vissza), most érdemes lenne 106 $.

Tehát annak ellenére, hogy lehetett volna jobb üzlet által nem fektet be Genesis Mining még mindig nyereséges volt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a profit volt Ethereum bányászat és nem Bitcoin bányászat. Ebben a post koncentrálok leginkább Bitcoin bányászat. Néhány más altcoins továbbra is nyereséges az enyém, de én felülvizsgálja őket egy másik állásba.

Vannak is több BitcoinTalk postsabout a cég. Úgy tűnik, hogy a legtöbb ember azt állítja, hogy nem tudja, hogy a nyereséget a szerződésük azonban kevés ellátási bizonyíték próbálunk. Bittrust mutat némi pozitív reviewsbut én megengedem, hogy megítélje magatoknak saját legitimitását.

Genesis Mining - A lényeg

Befejezés én ismertetőt Genesis Miningall tudok mondani, ez - a cég úgy tűnik, legális, de kétlem, hogy ez egy jó befektetés. Úgy tűnik, én sokkal jobb lenne, ki csak a saját pénze Bitcoin, ahelyett, hogy a felhő bányászati ​​szerződéseket. Ha Bitcoin ára megy fel - azt lehet hogy több pénzt, és ha ez lement, azt elveszíti kevesebb.

Az egyetlen dolog, ami igazán zavart, azonban az, hogy a Genesis Mining nem tűnik megosztani a sok info kapcsolatban én bányászati ​​teljesítményét. Én csak egy cég, amely komolyan veszi a pénzt azok a befektetők, hogy további információkat, mint például:

  • Cloud bányászati ​​számológépek
  • Szolgáltatás díjkimutatások
  • Amely blokkolja bányásztak és mennyit szerzett minden egyes blokk (beleértve a bányajáradékot)

Úgy vélhetnénk, hogy ezeket az információkat nem nyújtják annak érdekében, hogy a kérdéses jövedelmezőségét felhő bányászati ​​homályos. Ha befektetett Genesis Mining azt sürgetik, hogy lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, és próbálja meg válaszok erre (válaszolnak gyors az én tapasztalatom).

Egy utolsó megjegyzés, ez a felülvizsgálat mintegy Genesis Mining de azt hiszem, akkor talán másolja jellemzői a legtöbb legális felhő bányászati ​​vállalat is. A nem annyira legális bányászati ​​vállalatok valószínűleg mutatnak nagyobb nyereség, mert általában van megállítani fizet egy bizonyos ponton.

Tartsuk szem előtt, hogy ez a felülvizsgálat készült, különösen a bányászati ​​Bitcoin, más pénznemben lehet még nyereséges a felhőalapú bányászati ​​rendszerek.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok