EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább | Hungarian.lamareschale.org

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Fontos: Abban az időben az írás, eToro szolgáltatások nem állnak rendelkezésre az amerikai vásárlók.

ETorois digitális globális kereskedelmi piac valuták, cryptocurrencies, nyersanyagok, indexek, és a készletek. Mint a legtöbb cryptocurrency kereskedési platformok, ez tapasztalható gyors növekedés és most büszkélkedhet több mint 7 millió felhasználó világszerte.

Működés 2008 óta eToro arra törekszik, hogy a folyadék a web-alapú és a mobil platformok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a kereskedelem szinte semmit egy portfólióba. Márkás, mint társadalmi hálózati beruházási, hogy egyesíti a akadásmentes modern kereskedelmi rendszerben a képességét, hogy kölcsönhatásba más felhasználók.

Young vezérigazgatója Yoni Assia akarja a platform, hogy megzavarják az elavult bankrendszer és segít ajtónálló egy új digitális pénzügyi korban. Ha befektetés cryptocurrencies, akkor valószínűleg néhány eszméket kell egyeztetni ebben a tekintetben. EToro biztosít kereskedés néhány kiválasztott cryptocurrencies.

A szögben cryptocurrencies e felülvizsgálat, elvisszük a gyakorlati pillantást az eToro platform, annak előnyeit és hátrányait, és hogy ez igaz a kereskedelmi célokat.

Használata eToro

A használhatóságát eTorois megdöbbentően folyadék. Ez fájdalommentes és egyszerű az induláshoz. A feliratkozás kevesebb mint öt perc, és nincs szükség lassú ellenőrzési módszerek, illetve megerősítő. Egyszerűen nyomja meg a Regisztráció gombra, és add hozzá a személyes adatait.

Ezután akkor fogad egy kérdőívet, hogy értékelje a kereskedelmi személyiség meglehetősen remek tulajdonsága az arcát, de megszólalt több vészharangot, mint szerettem volna. Felfedve a jövedelem szintje, a munkáltató és a többi befektetési szint érezte magát, mint egy kicsit sok. Ennél is fontosabb, az összes felhasználó engedélyezte bízva eToro érzékeny személyes adatokat.

Miután néhány ásás, azt tapasztaltam, hogy ez is része a szabványos KYC (Know Your Customer) eljárás eToro kénytelen végrehajtani részeként annak, hogy egy szabályozott cég.

A rendszer egésze sima, nincs késés, illetve a csatlakozási problémákat. Miután regisztráltál, utalások gyorsan keresztül hitel-, bank- vagy PayPal nélkül díjat. Kezdheti kereskedési limit 2000 $ azonnal ellenőrzés nélkül, ami elég lehet a legtöbb köze egy kis tesztet a szolgáltatás.

Portfolio nyomozó, nézni listákat, kiemelt piacokon, és a képesség, hogy kövesse sikeres kereskedők mind ül a slick, modern kereskedelmi ügyfél. Tíz percen belül, akkor lehet kész, és nyitási pozíciót Bitcoin és a Facebook egyszerre.

Pénznem támogatása

Mivel eToro nem cryptocurrency dedikált csere, jelenleg csak néhány kiválasztott cryptocurrencies elérhető. Hogy azt mondta, hogy mit csinálnak az ajánlat egy elég tisztességes gyűjtemény több, mint néhány más említésre méltó név az iparban.

  • Bitcoin
  • Bitcoin készpénz
  • Éter
  • Ethereum Classic
  • Fodrozódás
  • Litecoin
  • Gondolatjel

Van néhány igazi erőmű cryptocurrencies ott felsorolt, és bár a Bitcoin még mindig király, izgalmas látni Ripple, litecoin és Dash nyitva a csere. Tartsuk szem előtt, hogy ha a kereskedés eToro, nincs tényleges hozzáférést a pénzérmék; Ön csak spekuláció a dollár értéke az érméket.

Díjak

Mivel a komplex mennyiségét kereskedelmi lehetőségek eToro, díjstruktúrára változik eszköz eszköz. Keresi közvetlenül a cryptocurrency trade díjak lesz elég sokkoló komoly befektetők. Bitcoin költség egy izmos 0,70% díjat kilépéskor a helyzetben, magasabb, mint a legtöbb egyéb cseréket.

A másik altcoins kereskedelem egy 2% -5% díjat, amely uzsora. Például akkor meg kell fizetni 5% Bitcoin Cash. Nézze meg a teljes listát a díjak itt.

Tartsuk szem előtt, hogy van még egy kifizetés díja alkalmazható, ha úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy készpénzt ki. Csak akkor készpénz fiat pénzt eToro, és akkor kell fizetni 25 $ minden visszavonását.

Tovább szúrást a farok létezik néhány szerencsétlen felhasználók. EToro hátba egy inaktivitási díj a felhasználókat, akik még nem jelentkezett be 12 hónapig. Ha egy hosszú távú tartó, nem kap fogott ki e; fiókegyenlegét megterhelik 5 $ havonta, ha ez tekinthető inaktív. Ne feledje, hogy jelentkezzen be, és utánanéz a beruházások minden negyedévben.

Vevőszolgálat

ETorohas tapasztalt gyors növekedése az elmúlt évben. Képzeli ez meg annak impulzusokra cryptocurrency kereskedés. Sajnos ez azt jelenti, hogy nem szökött a kérdés dogging az egész blockchain ipar: ügyfélszolgálati mindig egy boldogtalan jellemző vélemény. A vállalatok nem úgy tűnik, hogy megbirkózzon a saját siker, és ez magában foglalja eToro.

Elég inspirálóan, az eToro csapat nem próbál elrejteni a hiányosságokat. Az érintkezési felület a weboldal hordozza a bocsánatkérés üzenetet, amely segít a felhasználók megértsék, hogy nem hagyja figyelmen kívül. Természetesen, a panaszok és a rossz vélemények is léteznek, de örülök, hogy tájékozott maradjon.

Közvélemény / Online Vélemények

A rossz hír futótűzként, és az emberek mindig nagyobb valószínűséggel levelet rossz véleménye, mint jókat. Ennek ellenére, úgy tűnik, hogy egy bizonyos ponton aggasztó befektetők felnevelni után a szolgáltatás használata: a platform úgy tűnik, hogy egy kicsit temperamentumos és kivonás. Sok jelentések hosszabb várakozási idők visszavonására alapok bankszámlák és a PayPal alom online fórumokon.

Néhány észrevétel bukkant fel, mondván, a tapasztalat sima volt probléma nélkül. Hét millió felhasználó nem mind küzd, hogy felszámolják a vagyontárgyaikat, vagy a vállalat nem lesz, ahol ma.

Következtetés: Az eToro egy jó hely a kereskedelem cryptocurrencies?

Az eToro platform egésze öröm használni. A böngésző érzékeny, intuitív, és tele hasznos funkciókkal. Add a tisztességes kiválasztási cryptocurrencies erre, és akkor tényleg kap egy csomó ki a csere. Tíz percen belül lehet kereskedelmi és nyitás pozíciók Bitcoin, Ethereum, Ripple, litecoin, és így tovább.

Hogy azt mondta, vannak egyértelműen kérdések felhasználók számára, amikor likvid eszközök és visszavonására alapok. Talán ez is le a túlterhelt ügyfélszolgálat, ahol néha akkor türelmesnek kell. A díjak cryptocurrencies is túlértékelt, és számomra ez egy nagy kanyart.

Ha keres a kereskedelem és a tőkeáttétel pénznemet, majd más szolgáltatásokat, mint Bitmexmight jobban alkalmas az Ön számára. Ha keres, hogy hozzon létre egy minden-körül befektetési portfólió tartalmaz néhány cryptocurrencies hosszú távú tart, akkor lehet, hogy csak nem teljesen rendben van eToro.

Próbáltad eToro magad? Szeretnénk hallani, mit gondol róla a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban