BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény | Hungarian.lamareschale.org

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Már sokat beszéltünk BTCJam korábbi blog postsin az elmúlt évben. De ez csak most, hogy van egy világos perspektívát a teljes előnyeiről és hátrányairól a honlapon. Azt is értem, hogy nagyobb mértékben, hogyan kell használni, hogy hatékonyan, és ez az, amit szeretnék megosztani veletek ebben a blogbejegyzésben.

A Bitcoin a peer-to-peer hitelezési platform

Azoknak, akik nem ismerik a BTCJam, ez alapvetően egy módja az emberek, hogy hitelek nélkül megy át a bank. Látod, vannak, akik nem rendelkeznek bankszámlával, vagy nem tud a banki hitel, mert ők nem hagyták jóvá azt. Ezért közösségi kölcsön nőtt annyira, és ez egy egész iparág, függetlenül attól, hogy a Bitcoin.

P2P hitelezők az USA-ban keletkezett 6,6 milliárd $ kölcsönt tavaly. És most Bitcoin jön játszani, hogy az emberek egy teljesen új optionto kölcsön pénzt kevesebb díjat, és bárki a világon egy internet-kapcsolat. Tehát BTCJam alapvetően lovaglás a P2P hitelezési felkapott és létrehoz egy Bitcoin-központú platform.

[Tweet_box tervezés = "box_02"] P2P hitelezők az USA-ban keletkezett 6,6 milliárd $ kölcsönt tavaly. És most Bitcoin jön játszani. [/ Tweet_box]

El kell válnia heves gyűjtő időről időre

A fő előnye a P2P hitelezési, hogy akkor is jelentősen magas kamatok a hitelek. De ahogy azt valószínűleg tudod nincs nagy visszatérés nélkül magas kockázat miatt. És így, ha úgy dönt, hogy ki a pénzt, hogy idegenek, akkor meg kell, hogy megbizonyosodjon arról visszafizetni a tartozásaikat.

Az első tapasztalatok BTCJamtaught nekem ezt az értékes leckét.

Így az első beruházás ment. Én befektetett ฿ 0.83990951 egy nagyon szilárd befektetés profil (véleményem legalábbis). Az első kifizetés érkezett hibátlanul. A második fizetési volt köszönhető, július 1-jén. Gyere július 5., mi (a befektetők) még mindig várnak a fizetést. Elkezdtük kommentálva a lista oldal kérve a hitelfelvevő És mikor tervez fizetni, de van töredékek válaszokat és homályos ígéreteket, hogy a fizetési kerülne sor hamarosan.

Egy hónap telt el. Nincs információ adunk eltérő dühös befektetők követelve a pénz. Én is próbáltam kapcsolatba BTCJam, és bár kaptam egy gyors választ el a támogató csapat, nem volt semmi, amit tehettek eltérő ellenőrizze a hitelfelvevő is.

Miután 38 napig a kifizetés végre. Így végül kapok 6,42 százalékkal két hónapban én Bitcoin, ami elég jó, figyelembe véve az alternatíva a piacon. Ugyanakkor azt is nagy a kockázata, hogy ennek lejárta nemteljesítő és kiöntött a semmi. Tehát alapvetően attól függ, hogy mennyire kockázatkerülő van.

A jelenlegi beruházások és miért választottam őket

Annak ellenére, hogy az első BTCJam tapasztalat nem volt egy kellemes, én a végén, hogy a magas hozam a pénzemért. Ha ez évente számítják, azt tette volna közel 40 százalékkal THM (teljes hiteldíj mutató). Ezért úgy dönt, hogy továbbra is fektessenek én érmék, csak ezúttal jártam egy kicsit okosabban.

Tehát itt vannak a jelenlegi beruházások:

  • 20,19% THM - Befektetés folytatódott tőkeáttételes Bitcoin kereskedelmi
  • 53.10% THM - Befektetés a kereskedelmi és bányászati ​​tevékenység
  • 16,3% THM - Befektetés támogatásával egy új titkosítási alapú üzleti

Ahogy észre fogod venni, az összes beruházás magas minősítés, csak pozitív visszajelzéseket, és ami a legfontosabb, egy szép összeget a korábban visszafizetett hitelek. Ez volna talán még bölcsebb változatossá a tárca még, de mivel én nem fektet nagy mennyiségű pénz abban a pillanatban (csak 0.9BTC), én nem hiszem, hogy nagyon hatásos lenne.

Május 2016 frissítés: Az egyik ilyen beruházások fizetésképtelen, olvassa el a teljes történet itt.

Azoknak, akik nem akarnak nézni az egész videó, akkor lásd alább a beruházás szedés elveket dióhéjban:

  1. Invest csak a beruházások, amelyek majdnem 100 százalékos támogatásban.
  2. Vizsgáljuk meg a hitelfelvevő profilt óvatosan: keressük visszafizetett beruházások, a szociális háló kidolgozása, korábbi visszacsatolás (különösen a negatív visszacsatolás), és mennyi ideje ő volt a tagja BTCJam.
  3. Olvassa el a beruházás leírás teljes és tekintse meg a kölcsönhatásokat a hitelfelvevő a befektetők a megjegyzés rovatban.

Reddit felhasználók véleménye BTCJam

Amikor megvizsgálta az Bitcoin szolgáltatás, sok ember fordul Reddit a közösség véleményét. Azt, hogy ez a szokás, hogy ellenőrizze az én megállapítások bármilyen Bitcoin szolgáltatást a Bitcoin subredditas is.

Van jó néhány vélemény a BTCJamon Bitcoin subreddit és legtöbbjük elég pozitív, de ez nem érdekes információt akartam. Kerestem a szennyeződést az emberek a cég.

után ásni egy kicsit mélyebbre, hogy a legfőbb negatív visszacsatolás embert kellett mondani, hogy BTCJam hogy a vágás a hitelfelvevő, ha a kölcsön aktív. Ez azt jelenti, hogy kap pénzt azonnal, még ha egy befektető nem.

Keverjük össze, hogy az a tény, hogy nincs igazi módja érvényesíteni hitelfelvevők visszafizetni adósságukat, és kapsz egy kissé megkérdőjelezhető hírnevét a társaság, hogy csak az Ön számára a platform hitelezési és nem elég támogatást, ha és amikor szükség van rá.

Szintén sokan számoltak be, hogy van egy nagy mennyiségű csalók a helyszínen, akik csak ott annak érdekében, hogy hitelt, és soha visszafizetni azokat. Azonban módszerekkel leírtam korábban, és változatossá a tárca a lehető legnagyobb mértékben kell, hogy eredményezze jelentős kockázati csökkenés az Ön számára.

Végül, de nem utolsósorban, akkor mindig a BTCJam a „autoinvest” funkciót. Ez a funkció alapvetően veszi a pénzt, és szélesíti azt a különböző hitelek az Ön számára. Bár én még nem próbáltam ezt a funkciót, én inkább távol maradnak, mivel az eddigi tapasztalatok megtanított soha nem akarja, hogy valaki a felelőssége a pénzét. Tehát arról, hogy a funkció használatához a saját kockázatára.

Következtetés

BTCJam tűnik, mint egy szilárd lehetőség azok számára, akik készek kockázatvállalásra a saját Bitcoin nagyobb jutalmakat. Személy szerint én is használni a webhely elveit követve, amit leírt, és értesítjük Önt a dolgok fejlődnek. Ha van saját tapasztalata BTCJamI'd értékelni, ha azt ossza meg a megjegyzés rovatban az alábbiakban.

FONTOS: Mi van írva ez a poszt a saját személyes tanácsadás alapján a tapasztalatom. Én nem befektetési szakértő vagy guru, és meg kell venni mindent, amit olvas itt egy csipet sót. Pénzt fektet egy kockázatos businessand a végén te vagy az egyetlen felelős ezekért az irányító a fővárosban. Ez az üzenet az én személyes véleményem, semmi több.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment