Az én BTCJam befektetésem csak elment | Hungarian.lamareschale.org

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Az én BTCJam befektetésem csak elment

BTCJam egy Bitcoin közösségi kölcsön platform. Körülbelül 6 hónappal ezelőtt Átnéztem BTCJamand a következtetésre jutottunk, hogy egy szilárd lehetőség azok számára, akik készek kockázatvállalásra a saját Bitcoin nagyobb jutalmakat.

Megállapítottam, a felülvizsgálatot, 3 különböző beruházások az általam kiválasztott, hogy lássuk, hogyan Bitcoin lehet hitelből hosszú távon. Ezek voltak az én 3 választott beruházások:

  • 20,19% THM - Befektetés folytatódott tőkeáttételes Bitcoin kereskedelmi
  • 53.10% THM - Befektetés a kereskedelmi és bányászati ​​tevékenység
  • 16,3% THM - Befektetés támogatásával egy új titkosítási alapú üzleti

Mindezek a beruházások volt A + értékelés, pozitív visszajelzés a hitelfelvevők és ami a legfontosabb, hogy a kibocsátók visszafizetni adósságukat 100% -át az időt.

Így vettem 0.9BTC (abban az időben érdemes körülbelül $ 200), és úgy döntöttek, hogy számukra a 3 kölcsönöket. A hitelek mind hosszú távon, azaz akkor körülbelül egy éve, hogy újra a pénzt. De hé, ahol kapsz egy 20% -os THM (teljes hiteldíj mutató) ezekben a napokban?

Tehát az én két beruházások még mindig elég szilárd és fizet időben. Azonban az egyik beruházások úgy tűnik, hogy a teljesítés. Ez a beruházás kellett volna, hogy az utolsó kifizetés körül februárban. Elolvashatja az adósok „végső szót” a megjegyzés rovatba ":

Hé srácok. Elnézést de mivel egy személyes sürgősségi fogok késni ezzel hónap fizetés egy-két hét. Én mindenkit frissíteni, és kap a fizetési lehető legrövidebb időn belül.

Azóta a srác, és a lista ment csendben. Minden látható emberek bombasztikus a fizetési és kétségbeesetten próbál pénzt vissza. Ez már folyik 3 hónapja...

Ha megnézzük a hitelfelvevő profileyou'll látja, hogy van egy másik kölcsön vissza nem fizetett - az összes ő meg nem fizetett tartozás odajön 34.1BTC ami nagyjából 15.5K USD.

A május 4 Megvan a következő e-mail BTCJam:

MEGHÍVÓ VÁLASZTOTTBÍRÁSKODÁS

Kedves Ofir Beigel

Ez a közlemény arra szolgál, hogy tájékoztassa arról, hogy [hitelfelvevő neve] hátraléka a további működő tőke új kripto-alapú üzleti - kölcsön # 3loan amelyben befektetett 0,3 bit / BTC ( „Hitel”). Érvényesítése érdekében a kötelezettségek miatt az e kölcsön, a kölcsön fog küldeni választottbírósági 14 napon ezen értesítés.

Annak elkerülése érdekében, választottbírósági akkor is tárgyalni a kölcsön visszafizetésének a kapcsolatot az Adós a hozzászólások oldalon a hitel ( „Weboldal”). Azonban semmilyen körülmények között ne kísérelje meg gyűjtemény kívül a weboldal, mint akkor fennáll a veszélye a személyes jogi felelőssége. Továbbá, próbál gyűjteni az Adós kívül honlap közvetlen megsértését BTCjam általános szerződési feltételeit. BTCjam nem tehető felelőssé semmilyen megsértése a Felhasználási feltételeket.

Abban az esetben, ha a hitel küldött egyeztetést, a Kölcsönvevő a lehetőséget, hogy meghallgatást kérjenek. Ha az Adós visszautasítja a tárgyaláson egy díjat adnak ki, hogy lehet érvényesíteni a bíróság ellen a hitelfelvevő.

Tehát alapvetően ez a lista megy választottbírósági. Ha a hitelfelvevő elutasítja a tárgyalást leszünk kérdések díjat, amit lehet majd azt állítják vissza a 0.3BTC (vagy ténylegesen 0.19BTC), hogy maradt az adatokat.

Ahogy én látom, nincs módja kapok vissza a 80 $ (a fennmaradó összeg BTC mai árfolyam). Még ha lesz kérdés a díjat nem kell semmilyen érdeke, hogy fektessenek több időt és pénzt kergeti ezt.

A tanulság itt nagyon nagyon egyszerű. Magas hozam = nagy kockázat, és ebben az esetben nem sikerült, hogy elkerülje a kockázatot a beruházás. Tehát mik a lehetőségek?

  1. Ne befektetni BTCJam ha nem érzi, hogy az idő és a tapasztalat, hogy válasszon egy diverzifikált portfolió.
  2. Az „auto-Invest” funkció BTCJam amely állítólag változatossá a beruházások az Ön számára.

Ha még mindig szeretnének befektetni BTCJam Azt hiszem, ez a második lehetőség az lenne a legjobb, ha ettől meg kell adni egy diverzifikált portfolió, mint amit akkor létrehozhat saját. Azonban mivel én még nem teszteltem ki nem tudok mondani, az biztos.

Miért BTCJam csak veszített a hitelesség

Bár tudom, hogy BTCJam nem teljes felelősséget vállalnak a hitel mulasztása még mindig úgy gondolom, ahogy a rendszer épül igazán zavart okoz. Például, próbáltam írni néhány negatív visszajelzést a fickó, aki nem teljesített viszont a rendszer nem engedi írni semmit. Tehát ez a fickó tud csak tovább javul hitelek nélkül az emberek így a véleményük róla. Nem tudom, hogy miért nem voltam képes írni negatív visszajelzést, és hogy ez egy hiba vagy funkció, de ha én BTCJam lennék sokkal aktívabb kapok felhasználók írni visszajelzést a hitelek.

A második probléma van BTCJam, hogy úgy tűnik, hogy nem érdekel, hogy sok, hogy ennyi ember (730) az, csak elvesztették a pénzüket. Más, mint hogy e-mailt választott bírói eljárás automatikusan küldtük nem kaptam semmilyen kommunikációs tőlük. Startupjaként azt várná néhány iránymutatást a korai alkalmazók erről a fajta helyzet, mivel ez a fajta dolog, hogy elveszíti a felhasználók örökre. Én is küldött egy e-mailt, hogy a vállalat mintegy 3 nappal ezelőtt, és nem kaptak semmilyen választ.

UPDATE: Most kaptam egy e-mailt BTCJam az alábbiak feltüntetésével:

90 nap után a hitelfelvevő hiányzik egy fizetés, a hitelfelvevő és a befektetők végig a folyamatot a választottbírósági. Választottbírósági egy jogilag kötelező érvényű szerződés, amelyben a befektetők a nem teljesített kölcsön megkapja az összes hitelfelvevő személyes információt egy választottbírósági ítélet. A befektetők majd ezt az információt, hogy jogi lépéseket, ha szükséges. A hitelfelvevő technikailag 14 napon esetükben eszkalálódott, hogy a választottbírósági, hogy benyújtsák a vita. Ha nincs vita után benyújtott ezen időszak, akkor saját magát és a többi befektetők megkapják a választottbírósági ítélet a hitelfelvevő adatainak automatikus e-mailben.

Semmi új a nap alatt itt igazán.

Tehát minden, amit tehetünk, hogy várjon néhány napot, hogy mi történik ezzel a választottbírósági, bár én egyértelműen nem kapok fel a reményt. Addig, ha nem szeret kockáztatni, azt javaslom, távol tartózkodó BTCJam mint befektetési eszköz. Ha elolvasta a korábbi felülvizsgálat tudja, hogy az első beruházás is volt egy kemény idő alatt visszafizetni.

Ha már minden más tapasztalat a cég Szeretném hallani a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

Legjobb Bitcoin pénztárcák az iOS-hoz (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)