Bitconnect felülvizsgálata: Legit? | Hungarian.lamareschale.org

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

99Bitcoins Szerkesztői megjegyzés: 

Hi srácok, Ofir származó 99Bitcoins. Azt hiszem, van néhány dolog, amit meg kell tenni, egyenes elolvasása előtt felülvizsgálatát. A legfontosabb dolog ez - nem mondhatjuk biztosan, Bitconnect legális vagy sem. Emberek, akik arra hivatkozva, hogy nincs elég bizonyíték támasztja alá állításait ebben a bejegyzésben a jogot, szeretnénk több volt.

Azonban personallyI nem befektetni a pénzemet is. Miért? Mert túl sok piros zászló az én személyes véleményem. Ön szabadon másképpen gondolkodni, hogy ez a véleménye. Tehát hogy mi van írva itt egy csipet sót, és tudassa velünk véleményét a megjegyzés rovatban. Mint mindig, sem ez a befektetési tanácsadást, csak az író személyes vélemény.

Január 16, 2018 frissítés: Bitconnect most kilép downits hitelezés és a tőzsdei szolgáltatások.

Akkor valószínűleg olvasni néhány történet a fiúk, akik 1000 $ Bitcoin 5 évvel ezelőtt, és most milliomosok. Akkor is, ha a vásárolt első cryptocurrency elején 2017 akkor valószínűleg még mindig elég elégedett a beruházás.

Egyesek nem rendezik a nyereség kell tenni a bővülő piacon. Az elmúlt néhány évben számos Bitcoin investmentschemes bukkant fel. Az egyik ilyen platformok Bitconnect. Az arc a dolgok, van néhány igazán lenyűgöző visszatér. A felhasználók a jelentés magas kamatlábak néha akár napi 1%, valamint egy nagyon nagyvonalú áttétel jutalmat.

Csak nézd meg az árat a BCC (Bitconnect Coin) az elmúlt 8 hónap. Úgy ment a $ 0.16 több mint 300 $. Ez egy ROI 187500%, ami elég őrült.

Frissítés: Úgy látszik, az alapító Ethereum, Vitalik Buterin is aggódik Bitconnect hírnevét.

Akkor valószínűleg észre, hogy a BCC-piaci sapka csökkent drasztikusan november 3-án 2017. Ez annak köszönhető, hogy a „[r] evised cirkuláló számítás” szerint Coin Market Cap. Vitalik rámutatott TNW e-mailben, nem befolyásolta BitConnect érme ára. Ez nagyon furcsa, mint egy ilyen hatalmas változás érme forgalomban kell egy erőteljes hatása van az árban.

Mi Bitconnect?

Ez egy jó kérdés, nem vagyok benne biztos hogy bárki képes egy egyszerű válasz. Úgy tűnik, mintha Bitconnect próbál létrehozni egy Bitcoin-klón a legfőbb előnye, hogy a pénzt. Itt a nagyon zavaró intro videó a cég:

Bitconnect kifejlesztette saját cryptocurrencyto segítségével a felhasználók gyorsan üzletet keresztül a beépített csere. Sok Bitconnect befektetők agresszíven kergeti jutalmat a szolgáltatás révén. Úgy tűnik, hogy a későn érkezők a piacon, aki kimaradt a legutóbbi fellángolása Bitcoin értékét.

Először jöttem át a szolgáltatást, amikor nézi a YouTube-a Becenév Cryptonick. Azt jelentette, hogy ő tette több százezer dollárt Bitconnect kölcsönök és a hivatkozások. Túl szép, hogy igaz legyen, igaz?

Pontosan hogyan is működik a cég működését, és ezeket a meghökkentő visszatér? Mi az a titok?

Hogyan lehet, hogy pénzt Bitconnect?

Szerint a honlapon, Bitconnect használ egy egyedi fejlesztésű kereskedési bot. Ez az úgynevezett „volatilitása szoftver”, amely kihasználja a változó Bitcoin piacon. Bitcoin ára swing fel és le több száz dollárt egy nap, így bárki, aki tudja megjósolni, ezek a változások, hogy a vagyont. Ez az, amit a kereskedelmi bot állítólag csinál, és kölcsönadta a Bitcoint, hogy a szoftver lehetővé teszi, hogy élvezze a visszatérések.

Ahhoz, hogy egy befektetés felhasználónak kell vásárolni a Bitconnect tokent Bitcoin révén a csere. Akkor lesz képes hitelt a tokent a Bitconnect bot. Fontos megjegyezni, hogy a befektetési tét el van zárva, és nem lehet hozzáférni az, vagy bárhol a 120 és 299 nap. Bármilyen kamataival áll azonnal el kell távolítani.

Érdekes, hogy felkérés kódok jönnek, bár az igazi Moneymaker. A felhasználók nagy következők (mint például Cryptonick) keresni egy sokkal nagyobb megtérülési ezt a módszert. Meghallgatás ebben a helyzetben valóban emelte az első kérdés a fejemben. Ez egy jogos hitelezési platform, vagy ez egy modern Ponzi rendszer? Ez úgy hangzik, túl könnyű, gyors pénzt.

Így például, ha hozok egy aktív hitelező, hogy a hitelek ki 100 $ BCC, én kap egy $ 5 jutalékot. Bármilyen további hiteleket, azt kiegészítő jutalékokra. De ez még „jobb”. Ha ez a hitelező hoz további hitelezők, kapok 3% hitelezési összeg, valamint 2% minden további hitelezők által hozott ilyen hitelezők.

Az egész dolog kezd hang egy kicsit árnyékos, ahogy itt látható:

Természetesen ez affiliate jutalék modell teszi az emberek megőrülnek terítésére szó Bitconnect. Nem azért, mert van igazi értéke a platform, de főleg annak a ténynek köszönhető, hogy szeretnénk, hogy egy gyors buck.

Nem vagyok meglepve, hogy öreg barátom, aki korábban támogatta a Bitclub Network, most előmozdítása Bitconnect és USI Tech (állítólag egy Ponzi rendszer) is.

Az emberek még egyre annyira kreatív, hogy kidobnak az affiliate bónusz, csak regisztrálnia emberek szerint az alóluk.

A cég

Nagyon szerettem volna többet megtudni Bitconnect. Mi történt valójában? Tekintsük ezt a címet: „17 éves teszi $ 100,000 egy hónap.” Bárhol máshol az interneten, akkor azt valószínűleg úgy gondolja, ez a cikk egy átverés. De cryptocurrencies, nem érzem olyan idegen nyilatkozatot, különösen, ha látja a exponenciális növekedés.

Akkor, amikor csak vakarja alatti cég felület, a dolgok, hogy egy árnyékos sor. Ha nincs nyilvánvaló vállalkozás tulajdonosa, mindig kapcsolatban. Senki sem nyilvánosan tulajdonítja a nevüket futtató BitConnect platform, valamint a honlapján ad nagyon kevés van. Böngészés a honlap nem pontosan bizalmat, különösen egy olyan helyre, ahol én jelentette, hogy egy befektetés.

Kimerítése után a Google források, úgy döntött, hogy megpróbálja megtalálni néhány kapcsolati adatai Cryptonick. Rúgtam egy pár keresztül lekéri az űrlapot, és még megkérdeztem néhány a felsorolt ​​partnerek bevezetést. Minden kérést süket fülekre.

Meglepődve tapasztalta, hogy több Bitconnect iterációt currentlyregistered az Egyesült Királyságban. Companies House felsorolja az eredeti rendező Ken Fitzsimmons irodák Park Street, Ashford. Néhány nappal később kaptam a hírt, hogy a brit kormány shunning a Fitzsimmons eredeti cég, mert nem file bármely fiókot. Így a dolgok tényleg nem úgy tűnik, hogy helyezze BitConnect legitim működését.

Frissítés: Azt hozta fel a figyelmet, hogy a cég Bitconnect LTD talán nem a megfelelő cég, hogy vizsgálják. Miután további kutatások azt találtam a következő:

BitConnect is szerepel Companies House anyakönyvvezető, BITCONNECT INTERNATIONAL PLC.

Sem a reszelék - a PLC vagy a LTD - beszélve, hogy BITCONNECT PLC hatással lesz abban az esetben, Companies House folytatja BITCONNECT LTD eltávolítása a anyakönyvvezető - vagy hogyan befolyásolja a vállalat működését az Egyesült Királyságban BitConnect is szerepel a Companies House, mint a Bitcoin AMR LIMITED.

Egy dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy a megelőző feltételezve, hogy a név Bitcoin AMR LIMITED, a cég használt jegyezhető BITCONNECT PUBLIC LIMITED - nem szabad összetéveszteni a BITCONNECT LTD. Zavaros, nem?

A dokumentáció szerint, BITCONNECT PUBLIC LIMITED (most Bitcoin AMR LIMITED) és BITCONNECT LTD két külön entitás, bejegyzett két különböző vállalati számok: az előbbit jelentkezve a társasági száma 10.944.876, míg az utóbbi - 10.278.342.

BITCONNECT INTERNATIONAL PLC, másrészt, szintén megvan a saját cég száma: 10948031.

Keresi a nevek kapcsolódnak a vállalat mégis. Úgy tűnik, hogy a megnevezett személy Le Thi Thannh Huy Egyaránt Bitcoin AMR LIMITED valamint BITCONNECT INTERNATIONAL PLC.

Az a kérdés, hogy folyamatosan fut át ​​az agyamon: „Ha van ez a nagy kereskedelmi bot, akkor miért hagyja kicsit öreg hozzám használni?” Tény, hogy a „különleges kereskedelmi szoftver” sor került poroszkált ki minden piramisjáték a nap alatt. Vessen egy pillantást a „promóciós videók”: nincs semmi tényszerű látni.

Egyszerűen nézd meg, milyen gazdag mindenki. Akkor valószínűleg töltsük fel a saját következtetés után néz ezeket a videókat:

Közvélemény

Mikor jön a BitConnect, van néhány érdekes vélemények. Nagyon szerettem volna tudni, hogy ha valaki tett vagy visszavont pénzt. Azt szóba hozta a témát egy pár én kripto Facebook-csoport. Az eredmények bőven. A túlnyomó többség utasítsa el azt, mint egy átverés, és még azt jelentette, hogy csak megkérdezte, hogy a rendszergazdák róla.

De én megdöbbentette, hogy hány ember énekelte a dicséretet. Egy erős felhasználók aránya volt képes pénzt a platform, és megkezdte a kiadások egy részét a nyereség. Néhány sikertörténetek lebeg, így ők az embert, hogy vizsgálja.

Sok Bitconnect befektetők úgy tűnik, hogy elfogadja, hogy nem jogos rendszert, de szívesen a kockázati tőke a rövid távú nyereség. Miután véletlen Facebook chat bírtam Bitconnect felhasználó, íme néhány válasz kaptam:

"Így van. [Ez leáll végül]. De ahogy az összeget fektetett van valami, hogy ha elveszítem, akkor én képes fenntartani a veszteség.”

„Nos, talán nincs erkölcs. Talán a közerkölcs terheli nyereség. Nem lehet ez egy átverés, mégis, amíg ki nem kapcsolja ki, és zárva.”

A legtöbb felhasználó jól tudjuk, hogy nincs „kereskedelmi bot”. De hogyan is lehetne ez egy átverés, ha teszi a pénzt?

Itt van egy érdekes pont, hogy fontolja meg: Van bizonyíték arra, hogy teszi a teljes műveletet tűnik Ponzi rendszer.

Ezen túlmenően, az érdeklődésem a platform még egy nem várt eredmény. Bitconnect felhasználók kezdett közeledni hozzám a beruházó keresztül hivatkozó linkeket. Plusz, hirtelen volt növekvő kéréseket.

Úgy éreztem, mintha úgy udvarol valamiféle kultusz, amely garantálta a jólét és az anyagi függetlenség. De mi már tudjuk, hogy az emberek miért akarják, hogy csatlakozzon a befektetés „csapat”.

Fogott egy mélyebb pillantást Cryptonick is feltárt néhány szürke területeken. Úgy tűnik, hogy valaki adott neki élete első beruházás Bitconnect ingyenesen. Vannak több más „szociális média cryptocelebrities” hirdeti a projekt. És ez egyre világosabb, hogy akik kihasználják következőket saját haszonszerzés céljából.

Charlie Lee, az egyik legtiszteletreméltóbb számok a Bitcoin közösség és a feltaláló litecoin ezt mondta a Twitteren:

Volt Fortress Investment Group partnere Michael Novogratz vette a Twitterre megosztani a véleményét, hogy BitConnect „valóban úgy tűnik, mint egy átverés”.

0

Mi történik valójában a befektetés?

Azáltal illesztünk össze a puzzle, akkor elkezdődhet egy képet, ahol a befektetések kiöntött. Mi van, ha valójában nincs volatilitás szoftver?

Az első lépés a vásárlás Bitconnect tokenek Bitcoin. Kié a legtöbb zsetont? BitConnect. Ezután kölcsön a jelzőt vissza őket, így most folyamatosan irányít mindent. Ezen túlmenően, a tokenek futtatni „igazolása a tét” protokollt. Más szóval, hogy érdeke a zsetont tartott: a zsetont.

Biztos, hogy lassan fizet valamilyen érdekes az Ön számára, hogy egy visszavonás, de a kezdeti Bitcoin beruházások továbbra is zárva van. Ki lehet megállítani őket elindult az összes pénzed? A fejesek, hogy egy nagyobb nyeremény áttétel, míg az alsó-leírások ellene irányuló maradékot-, amíg a pénzt tömlőt ki van kapcsolva.

Az egyetlen kérdés maradt a következők:

  • Mikor fog ez megtörténni?
  • Hány ember elveszti a pénzt?
  • És hogy mennyi pénzt fog letörölni?

Frissítés: Néhány felhasználó felhívják a figyelmet arra, hogy Bitconnect jön ki egy előre kifizetett bankkártyával (hasonlóan az is van a Bitcoin). Ezek a kártyák lehetővé teszik, hogy fizessen a Bitconnect egyensúlyt a különböző üzletek, miközben csökkenti a jutalékot minden egyes ügylet. Ez kerül bemutatásra annak igazolására, hogy a cég azt tervezi, hogy itt marad hosszú távon. Abban az időben az írás a kártyák csak a nyilvántartásba vétel és nem a piacon, így nem tudjuk értékelni őket még.

Következtetés

Abból, amit nézett, van egy egyszerű válasz, hogy hogyan Bitconnect teszi a pénzét. Sok felhasználó elfogadja, hogy valami nincs rendben a szolgáltatás, de nem érdekli őket, mivel ez teszi őket a pénz rövid távon.

A végén, több ember fogja veszíteni a végső kapzsiság a pár. A befektetők nagy mennyiségű pénz nem lesz olyan kedvező, ha minden jól megy délre. Amikor Bitconnect határoz, hogy elég volt, hogy profit regisztrálni új tag lesz a rövid életű győzelem.

Mint egy utolsó ellenőrzés, futottam Bitconnect keresztül a híres Bitcoin Átverés Test. Bár a helyszínen van néhány nagyon jó mutatókat és majdnem tudják, hogy a vizsgálaton, az eredmény ugyanaz volt a végén,:

1

Íme néhány további forrásokat, amelyek felül Bitconnect:

Https://steemit.com/scam/@thegrinder/the-bitconnect-scam-exposed

Https://pingmod.com/2017/12/01/bitconnect-ponzi-scheme-ethereum-litecoin-founders-warn

Bitconnect.co Review - a Ponzi vagy nem Ponzi...

BitConnect Review - Tovább Ponzi rendszer? | BitConnect Átverés Nyitott!

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?