Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban | Hungarian.lamareschale.org

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

De azóta, hogy mi már kapok egy csomó kérdést kérdezi: „Mi a legjobb VPN kezelhető?”

Tehát a mai poszt szeretnék fedezni, amit úgy gondolom, hogy az első 4 VPN szolgáltatók a piacon elérhető ma. De mielőtt elkezdem a felülvizsgálat azt kell válaszolni az alapvető kérdés:

load...

Mi az a VPN?

VPN áll a Virtual Private Network. Ez alapvetően egy csoport számítógépeket mind kapcsolódnak egymáshoz az interneten keresztül. Ezt egészíti ki a biztonsági és adatvédelmi az internetkapcsolat. Hadd magyarázzam.

Biztonság

# 8211; Amikor a „normál” Wi-Fi (azaz a nyilvános Wi-Fi) használata nem biztonságos kapcsolatot az interneten. Ez azt jelenti, hogy ki vannak téve a hackerek és más rosszindulatú támadások megpróbálják ellopni az adatokat. Ha hálózaton keresztül kapcsolódsz privát és biztonságos számítógépes (VPN) van védelme az adatokat, hogy kerül át a titkosítást.

load...

Magánélet

# 8211; Amikor csatlakozik az internetre anélkül VPN bárki nyomon követheti az IP-cím (IP-cím). Ez azt jelenti, hogy a hely sikerült azonosítanunk viszonylag könnyen. Ha az internet eléréséhez VPN-en keresztül a hely tűnik, hogy egy távoli számítógépen, így a magánélet biztosított.

Nem érdekel anonimitás, miért kell használni a VPN?

Még ha nem érzi, hogy elrejti az IP-cím van-e az Ön számára, akkor valószínűleg nincsenek tisztában a kockázattal jár csatlakozik az internetre egy nem biztonságos hálózaton. Nyilvános Wi-Fi hálózatok-úgy, mint a kávézókban vagy szálloda-közel sem olyan biztonságos, mint gondolod. Még ha van egy jelszót, osztasz hálózat rengeteg más ember, ami azt jelenti, hogy az adatok veszélybe kerül.

load...

Tehát, ha bejelentkezik az e-mail, bankszámlaszám, Facebook számla, vagy küldje más bizalmas információt, miközben csatlakozik nyilvános hálózathoz, hogy valaki könnyen megszerezni az adatokat. Bár vannak valamilyen módon segíteni, hogy biztonságban, ha azt szeretné, egyablakos megoldás - használja a VPN.

Ha szeretne egy igazi élő bemutató, mennyire súlyos ez, meg ezt a videót:

Az is előfordulhat, akkor szeretnénk elérni weboldalak, amelyek nem érhetők el az Ön országában. Ebben az esetben a VPN is egy jó megoldás. Például, amikor utaztam át Kína nem tudtam elérni a Facebook vagy a Google, ha nem használjuk a VPN.

Honnan tudom, hogy mi a jó a VPN szolgáltatás néz ki?

Mivel olyan sok VPN szolgáltatás odakinn ez a fajta nehéz tudni, hogyan kell felmérni azokat. Íme egy rövid lista, hogy mit kell keresni egy VPN szolgáltatás:

Kilépés helyek

# 8211; Ez alapvetően azt diktálja, hogy mit IPs használhatja elérésekor a VPN. Tehát, ha például szeretné szörfözhet az interneten egy USA IP kellene egy VPN szolgáltatás, amely ellátja az ilyen kilépési helyeket.

Fakitermelés

# 8211; Vajon a VPN szolgáltatás nyilvántartást vezet, mit csinál? Ha ez a teljes magány maga után akkor szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy mi a fakitermelés politikája az adott VPN szolgáltatást.

Jegyzőkönyv

# 8211; Ez tűnhet egy kicsit zavaró, hiszen ha összehasonlítjuk a VPN szolgáltatások meglátja kifejezéseket, mint az SSL / TLS (nevezik OpenVPN támogatás) PPTP, IPSec, L2TP és egyéb VPN típusok. Azonban a legtöbb opció láthatatlanok hogy Ön, mint felhasználó, mint az összes ilyen protokoll biztosítja a biztonságos kapcsolatot. Természetesen vannak különbségek a protokollokat, de ha ez aggasztja akkor valószínűleg ismeri őket.

Sebesség

# 8211; Mivel keresztül csatlakozik egy távoli számítógéphez több időt vesz igénybe, ellenőrizze, hogy a VPN szolgáltatást választja nem lehet megvalósítani, a kapcsolat elég gyors. Nincs semmi több bosszantó, mint a lassú internet kapcsolat...

Mobil alkalmazás

# 8211; Mobil használat folyamatosan növekszik, ezért azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy a VPN-szolgáltatás is ellátja a mobiltelefon megfelelő megoldásokat. Ügyeljen arra, hogy egy mobil alkalmazás az adott szolgáltatás megvizsgáljuk, hogy ez egy olyan kérdés.

Operációs rendszer kompatibilitás

# 8211; Ön fog telepíteni egy szoftver hívott egy VPN kliens a számítógép csatlakozik a VPN, így meg kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az kompatibilis OS (operációs rendszer). Ma a legtöbb VPN szolgáltatások kompatibilisek a Windows és a Mac OS, de ez mindig tanácsos, hogy megbizonyosodjon arról az operációs rendszer támogatja.

Ár

# 8211; Mikor jön az ár találsz ingyenes és előfizetéses alapú VPN. Bár egy ingyenes VPN vonzónak tűnhet szem előtt tartani, hogy a legtöbb ingyenes szolgáltatás naplózza a tevékenységét, és szolgálják alapul a hirdetések, merre csömör. Továbbá, a kilépési helyeken elég korlátozott.

Előfizetés alapú magánhálózatok valószinüleg az adatvédelmi komolyabban, de akkor meg kell, hogy megtudja, ha bejelentkeznek az Ön tevékenysége révén fakitermelés politikát. Továbbá, a legtöbb esetben nem fognak szolgálni hirdetések és felajánlja valamilyen ingyenes próba használni a szolgáltatást.

Tehát itt van a legjobb 4 VPN szolgáltatások 99Bitcoins

IPVanish

Ez az a VPN én már a írásakor ezt a bejegyzést. Ez egy nagyon hatásos kapcsolat sebessége (néha elfelejti vagyok egy VPN), mobil kompatibilitás és áthidalja 25,000+ IP-címek 325+ szerverek 60+ országban.

Ez is egy külön mobilalkalmazás iOS és Android, és ez kompatibilis a legtöbb operációs rendszer odakinn. Ha megy az éves terv ez jelenleg $ 78 / év, de akkor használja ezt couponto kap 30% kedvezményt (pácolással le, hogy csak $ 54.95 / év). Persze van egy 7 napos pénz-visszafizetési garanciát, és fizethet Bitcoin ami mindig egy nagy lehetőség :)

A felhasználói felület elég intuitív és tart, mint 2 perc alatt mindent beállítottunk. Nagyon jó benyomást tett a szolgáltatás mostanáig. Ha érdekel, milyen IPVanish kattintson ide.

ExpressVPN

Egy másik személyes kedvencem. Régebben ExpressVPN vissza, amikor utaztam, Kína egy Bitcoin konferencia (Kellett hozzáférést a Google és a Facebook). Szeretem a szuper könnyű „egy gomb” felület, kapcsolat szupergyors és van 78 országban (100 városok) megadhatja, hogy csatlakozni. Az ára körülbelül 100 $ egy teljes évre (vagy 12,95 $ egy hónapra). Is kap egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia, ha úgy érzi, hogy a szolgáltatás nem felel meg Önnek.

Ahhoz, hogy többet megtudni ExpressVPN kattintson ide.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN egyik legnépszerűbb VPN szolgáltatások ma elérhető. Ez egy ingyenes proxy, hogy tudod használni, de akkor meg kell „sorban” annak érdekében, hogy működjön (kb 2-3 perc). Ők is kínálnak egy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát terveiket. Személy szerint én nem szeretem a szoftver „megjelenés”, de azt hiszem, ez ízlés kérdése.

CyberGhost VPN szerverek telepített 20+ országban szerte a világon -, akkor a teljes listáját az országok és a szerverek itt.

A szolgáltatás támogatást nyújt a mobil eszközök is, de lehetővé teszi, hogy csak egy eszköz csatlakoztatható egy adott pillanatban (IPVanish lehetővé teszi akár 2 készülék csatlakoztatható egyidőben). CyberGhost VPNalso elfogadja Bitcoin kifizetések és ára között $ 60- $ 110 / év attól függően, hogy a terv választja.

Ha érdekel, milyen CyberGhost VPN kattintson ide.

HideMyAss

Az egyik legnépszerűbb játékos a piacon, „Hide My Ass” (vagy HMA) az egyik legnagyobb VPN szolgáltatók odakinn ma. MBSZ működik 190 országban több mint 880 szerver - ez ad sokféle IP-címeket. Íme a teljes lista a szerverek.

Más, mint a szélsőséges lefedettség MBSZ a szolgáltatásait úgy tűnik, nagyon hasonló az előző két szolgáltató említett (mobil eszközök és a több operációs rendszer támogatja). Az éves ára MBSZ a $ 78, amely pontosan IPVanish hátba is. Összességében egy megbízható szolgáltatást.

Ha érdekel, milyen Hide My Ass kattintson ide.

StrongVPN

StrongVPN már körülbelül 1994 óta a számítógépes iparban. Azt is ismert, mint ReliableHosting.com és később kezdődött nyújtó VPN szolgáltatásokat. Az árazási stratégia egy kicsit más, mert lehetővé teszi, hogy választhat 3 különböző csomagok - Lite, különleges és Deluxe.

A csomagok különböznek egymástól a szerverek számát és országok tud-e csatlakozni. Azt is csak a számos kiszolgáló kapcsolók megteheti havonta, ami egy hátránya, ha összehasonlítjuk a többi szolgáltatóval szemben.

Ár-bölcs, a Deluxe csomag, amely úgy tűnik, hogy a legjobb csomag versenyezni mások mit kínál költségek $ 155, ami jóval magasabb ára, mint a versenytársai. Még egy utolsó dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy StrongVPN tűnik, hogy a naplófájlok a felhasználók - így ha az anonimitás keres talán nem ez a legjobb szolgáltatást.

Ha érdekel, milyen erős VPN kattintson ide.

Egy hűvös VPN infographic által StrongVPN

Mielőtt lezárja, itt valamiféle grafikus bedugni, amit mi csak fedett készítette StrongVPN. Ez megy egy kicsit mélyebben a különböző protokollok is. Ha van saját tapasztalata VPN szolgáltatásokat, bátran ossza meg a megjegyzés rovatban az alábbiakban.

Forrás: Lifehacker

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?