A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése | Hungarian.lamareschale.org

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Ahogy cryptocurrencies egyre népszerűbb, akkor most meg külön Bitcoin hirdetési hálózatok, amelyek lehetővé teszik, hogy megjelenjen Bitcoin kapcsolatos hirdetéseket az Ön webhelyén és szerezzen további Bitcoin jövedelem.

load...

Hasonlóan a Google AdSense, Bitcoin hirdetési hálózatok biztosítják hirdetéseket webhelyén. Megkapja a kifizetés Bitcoin, amit általában egy héten belül visszavonja. Vessünk egy pillantást néhány a legjobb Bitcoin hirdetési hálózatok, hogy fontolja meg a honlapon:

CoinTraffic

CoinTraffichas óta körül 2014 és utal önmagát kripto hirdetési hálózat. Kínál CPM-kampányok és széles körű reklám formátum közül, beleértve a statikus bannerek és pop-under hirdetések. A platform könnyen használható, ami ellenőrzi a napi kifizetések és visszavonására jutalékok különösen egyszerű. Van egy minimum visszavonása € 10 és kéréseket kifizetések feldolgozása rendszerint 24 órán belül.

load...

Az egyik előnye CoinTraffic hogy ők szelektív a több hirdetési partnerek vannak. Ez azt jelenti, hogy ők óvatos, hogy ne ICO csalások helyett egyszerűen összpontosítva minőségi forgalmat neves hirdetők és kiadók. Által nyújtott támogatás CoinTraffic jellemzően nagyon jó, gyors reakcióidőt, bár ez néha hetekig az Ön weboldalán hagy jóvá vagy utasít.

Előnyök

 • Platform, gyors és könnyen használható
 • Support jó, gyors válaszokat és hasznos válaszokat
 • Óvatos a hirdetők választanak

Hátrányok

 • Lehet, hogy várni egy kicsit a saját weboldalán kell vizsgálni
 • load...

A-ADS (Anonymous hirdetések)

Az egyik legrégebbi Bitcoin hirdetési hálózatok, A-ADS (Anonymous Ads) még mindig nagyon népszerű. Hasonlóan Bitcoin maga az A-ADS hirdetési platform alapja a névtelenség: semmilyen személyes adatot vagy ellenőrzésre van szükség. Bár van egy regisztrációs oldalt, akkor választhat, hogy jelentkezzen be egy Bitcoin címet nélkül regisztrálnia.

A-ADS Megállapított Bitcoin hirdetési hálózat, amely ismert hogy gyors és pontos kifizetéseket. A felhasználók számára a választás visszavonja egy A-ADS számla vagy közvetlenül a Bitcoin címet. Nem valószínű, hogy sok problémával, és ha támogatásra van szükség, A-ADS általában nagyon hasznos.

Előnyök

 • Ajánlatok anonimitás-akkor nem kell, hogy személyes információ
 • A kifizetések mindig gyors és pontos
 • Jó rekord ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Egyes felhasználók megjegyezték alacsonyabb kifizetések késedelmes
 • Nem tesz különbséget a hirdetők (elősegítheti csalások)

Coinzilla

Az egyik újabb Bitcoin hirdetési hálózatok Coinzillawas indult 2016 egyaránt kínál CPM és CPC reklám formájában szabványos bannerek, úszó bannerek és pop-under hirdetések. Érdekes, hogy a hirdetéseket lehet finanszírozni nemcsak Bitcoin hanem Ethereum. Az egyik jellemzője lehet hasznos az ajánlási program, amely segítségével keresnek 10% -a be- és kifizetés az említett felhasználók.

Fizetések CoinZilla tartják hét napig, mielőtt megjelent. Mint sok Bitcoin hirdetési hálózatok, van egy minimum visszavonása 0.001 BTC. Egy fogás: Coinzilla kiadója követelmények vannak a szigorú oldalon, elég sok rendelkező felhasználók a weboldalak utasítani. Különösen Coinzilla nem fogadja honlapok létre az elmúlt három hónapban. Bár támogatási lassú lehet csúcsidőben, a válaszok általában hasznos, és van az a rugalmassága olyan támogatási jegyet a honlapon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba Coinzilla Skype-on keresztül.

Előnyök

 • Keress további Bitcoin az ajánlási program
 • A kifizetések megbízható és ritkán késik
 • A hirdetések is lehet támogatni a Ethereum
 • Kiváló minőségű hirdetők

Hátrányok

 • Support lehet egy kicsit lassú időnként
 • Szigorú követelményeket honlapján

CoinAd

CoinAddiffers a legtöbb Bitcoin hirdetési hálózatok, abban az értelemben, hogy az új kiadók elfogadták a meghívást, csak alapján. Mi több, ezek a szigorú követelmények, mint például csak elfogadja honlapok Alexa helyet alatti 100000, legalább 100.000 napi oldalmegjelenítésenkénti.

Mint ilyen, a Bitcoin hirdetési hálózat csak több létrehozott oldalakat. A cél az, hogy e mögött a nagyobb minőségű hirdetők számára, akik képesek kiválasztani, hogy melyik weboldalak akarnak hirdetni, hova helyezzék a bannereket, és hány megjelenítést akarnak.

Számos előnye a kiadók, akik olyan szerencsések, hogy meghívást. Ha van egy megbízható, nagy forgalmú website, akkor is jól keresnek képest a legtöbb más Bitcoin hirdetési hálózatokban. A kifizetések heti rendszerességgel, és lehet küldeni közvetlenül a Bitcoin pénztárca, vagy akár egy PayPal számla. Összességében ez egy nagyon megbízható Bitcoin hirdetési hálózat és érdemes megfontolni, ha meghívást.

Előnyök

 • Fókuszban a magas színvonalú
 • Heti kifizetés Bitcoin pénztárca, vagy PayPal számla
 • Lehetséges, hogy többet keresnek, mint a legtöbb Bitcoin hirdetési hálózatok

Hátrányok

 • Hívja csak szigorú felvételi követelményeket

Mellow Ads

Indított 2015-ben, a Mellow Adsoffers CPM és CPC kampányok a hirdetők, hogy vesz egy bizonyos számú egyedülálló kilátást és kattintásokat hirdetési helyeket. Van egy választás a banner és pop-under hirdetések, és a napi bevétel, feltéve alapuló nézetek számát, kattintások vagy durran biztosított a hálózathoz. Mellow Ads hátba viszonylag alacsony díj 10% hálózati kampányok, ami azt jelenti, nagyobb potenciális nyereség, mint sok más Bitcoin hirdetési hálózatokban.

Mellow hirdetések nem lehet mindenki számára, hiszen számos vonatkozó kötelező követelmények, amelyek a honlapon jóvá. Ez magában foglalja, amelynek felső 100.000 Alexa rank. Ha elfogadtuk, akkor az esélyt, hogy keresni keresztül ajánlási program, 50% -os áttétel jutalékot új fiókokat olvassa. Általában ez egy nagyon gyors és megbízható Bitcoin hirdetési hálózat, bár nem rendelkezik a legmegbízhatóbb ügyfélszolgálati, sok felhasználó azt állítja, hogy nem kapott választ.

Előnyök

 • Díjak meglehetősen alacsony díjakat, ami azt jelenti, magasabb kifizetések
 • Ajánlói program 50% jutalék

Hátrányok

 • A website kell lennie a felső 100.000 Alexa ranking
 • Support megbízhatatlan, sok lekérdezés megy megválaszolatlan

AdBit

Része a BitRush hálózat AdBitworks egy pay-per-nap rendszert. Ez hasonló a Google AdSense, hogy a hirdetők ajánlatot egymás ellen egy részét a hirdetési felület a honlapon. Minél nagyobb a tét, annál nagyobb a részesedése egy adott hirdető, és minél többet potenciálisan keresni. Az egyetlen hirdetési formátum beállítás egy banner, bár ez állhat szöveg, kép, vagy az interaktív média, attól függően, hogy az adott hirdetés.

Az egyik legjobb dolog a AdBit van, hogy a kifizetéseket a fiókjába valós időben minden nézet, vagy kattintson a hirdetése. Mint sok Bitcoin hirdetési hálózatok, van egy minimum visszavonása 0.001 BTC. Az egyik terület, ahol AdBit javíthatnák az a támogatás, amely lehet a lassú oldalán. Azonban ez egy megbízható lehetőség, hogy megvan a lehetősége, hogy a tisztességes megtérülést.

Előnyök

 • A kifizetés valós időben

Hátrányok

 • Viszonylag kicsi hirdetési hálózat
 • Nem sok hirdetési formátum közül választhat
 • Vevőszolgálati lehet egy kicsit lassú időnként

Ön használ Bitcoin hirdetési hálózat még nem is szóltunk? Van már olyan tapasztalata az is, hogy van? Hadd tudja az alábbi megjegyzéseket!

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?