Bitclub hálózat áttekintése és elemzése | Hungarian.lamareschale.org

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Fontos: Időről időre kapok a kapcsolatot a különböző emberek tekintetében ezt a cikket, amely több bizonyíték két oldalán ezt a történetet. Minden alkalommal, amikor ilyen bizonyíték arrises látni fogja, hogy itt közzétett egy frissítést. Minden, amit hozza ez a poszt saját kutatási online történik, és az én személyes véleményem. 

Augusztus 15, 2016 frissítés: Mivel ez a poszt megjelent velem a kapcsolatot Joby Weeks. Mi alapvetően egyetértett ért egyet. Én azonban úgy döntött, hogy fogalmazzam a címet a bejegyzést „átverés”, hogy „befektetési figyelmeztetés”. Miután összegyűjtötte a tényeket nem tudom bizonyítani, hogy Bitclub hálózat egy átverés túl árnyéka kétség. Én azonban még mindig úgy gondolja, hogy Bitclub Network üzleti modell hiányzik, és nem fektetnek be, hogy személyesen

load...

Az elmúlt hetekben már látta ezeket a hirdetéseket a vállalat úgynevezett „BitClub Network” a Facebook feed. Úgy döntök, hogy megnézzük a videót ad csak meg, néhány haver, hogy úgy tűnik, nem tudja, hogy sokat Bitcoin próbálta megmagyarázni, miért csatlakozzon a „BitClub hálózat”.

Hiszem, hogy a video magáért beszél, amikor azt mondják, hogy 5 perc alatt az összes halandzsa, hogy nem ad értéket, hogy a nézők. Nyugodtan mondhatom, hogy az a személy, ez a videó nem igazán tudja, mi a Bitcoin, és csak olvasott szöveget az oldalon. Kedvenc idézet talán „Van valami úgynevezett Bitcoin bányászat, akkor kap ez a sok helyen az interneten” (1:16).

load...

Bitclub hálózat (bocsánat, hogy nem hivatkoznak rájuk) azt állítja, hogy valamiféle bányászati ​​tevékenység, ahol a felhasználók befektetni pénzüket annak érdekében, hogy egy része a bevételek a BCN bányászati ​​medencében. Azt is generál bevételt a másokat, hogy csatlakozzanak BCN.

Úgy döntöttem, hogy egy mélyebb betekintést BitClub Network (más néven BCN), hátha ez valóban egy legit és fenntartható üzleti modell, vagy ez valamiféle Ponzi shceme.

Azoknak, akik nem tudják, mi a Ponzi rendszer - ez egy fraudulentinvestmentoperation ahol az üzemeltető fizet visszatér a befektetők az új pénzt fordítani az üzemeltetők új befektetők, nem pedig a profitot, törvényes forrásból. Általában nincs tényleges termék vagy szolgáltatás, amely a pénzt fektetnek be.

load...

Tehát alapvetően az új tagok a Ponzi rendszer finanszírozására kifizetések a régi tagok. Ez addig tart, amíg nincs több új tag hajóra, a pénz elfogy, és a működés leáll így egy csomó ember döbbenten, mert nem kap pénzt vissza.

Most egy rövid példát. Tegyük fel, hogy (a befektető) fizet az üzemeltető $ 100 és ígérnek fizetni 10 $ / hó a következő 12 hónapban (vagyis kapsz többet, mint amit befektetett). Lehet, hogy gondolkodás „hogyan fog ő elég fizetni nekem 10 hónapos?”

Az egyik lehetőség az lehet, hogy a befektetett ez a pénz jogosan valamiféle nyereséges működés - például Bitcoin bányászat. Tehát az üzemeltető valóban vásárolni bányászati ​​gépek, hogy bevételt, ebben az esetben a pénz és a többi tag fizetett, amikor csatlakozott, mint valamiféle crowdfunding kampányt.

Egy másik lehetőség az lehet, hogy kapnak pénzt a tagok az új emberek csatlakoznak le a pályáról finanszírozása érdekében a régi tagok, mint maga. Ez az, ahol a hivatkozások lépnek.

Képzeld az üzemeltető azt mondja: „Ha valaki mást ebbe rendszer én is fizetek többlet jutalékot csak hozza őket.” Tehát most kap valaki fizetni 100 $ dollár az üzemeltető, hogy kapsz egy 10 $ jutalék és több pénzt fog áramlani a rendszer fizetni a tagoknak. Természetesen az új tagok akkor motivált, hogy több tagja a fedélzeten.

Miért olyan fontos, hogy mindenki hozza a hivatkozások? Mivel a legtöbb esetben ez a legkövetkezetesebb bevételi forrása a rendszer alapján. És akkor is, ha a pénzt fektetett néhány legális működés ez nem áll elég, hogy fedezze a kifizetések minden tagja. Általában tag csatlakozott az ilyen típusú műveletek számíthat következetes pozitív hozamot, illetve indulnak. Az üzemeltető tudja ezt, és ezért megpróbálja teljesíteni ezt a lehetetlen kérés generálására nagy bevételt havonta kockázat nélkül más forrásból (azaz új tagok jönnek a fedélzeten).

Egy másik módja, hogy a piramisjáték túlélni, és nem fogy el a pénz, egyre a befektetők újra befektetni pénzüket vissza a művelet helyett visszavonja. Így a tagok szerint az övék a pénz, mert látják, hogy a fizetési mérleg, de a valóságban nincs mód képesek lesznek, hogy vonja vissza azt a pénzt a saját bankszámlájára. Az újbóli befektetési folyamat arra használjuk, hogy a befektetők a játékot, és késlelteti a „point of failure” a Ponzi rendszer.

Befejezésül Ponzi rendszerek általában túléli a tényt, hogy:

 1. Új tagok adunk le a pályáról (és kell fizetniük a tagsági díjat, természetesen).
 2. Régi tagok újra befektetni vissza a nyereség a rendszer annak érdekében, hogy növeljék a bevételeket (papíron).

Ezek a 2 jellemzők nagyon fontos, mert látni fogjuk, hogyan sorakoznak a BitClub Network.

Saját hipotézisteszttel BitClub Hálózat egy Ponzi rendszer

Most itt az ideje, hogy lebontják BCN üzleti modell és lát ha ez valójában egy legit cég. Megyek használják a különböző eszközöket, hogy ezt - a legtöbb ilyen eszköz összesítik belül a Bitcoin scamtest hogy nemrégiben létrehozott itt 99Bitcoins.

Hogy legális az Bitclub hálózat?

Az első dolgom az volt, hogy ki az a regisztráló a domain Bitclubnetwrok.com. Ugyanakkor a tartomány alatt van saját regisztrációs amely egy vörös zászlót véleményem.

Amikor folytatjuk a keresést, és elment a „About” a cég nem találtam semmilyen valódi identitását, hogy fut az oldalon. Az egyetlen dolog, ami a megállapítandó:

BitClub tulajdonosa nem egyetlen személy vagy szervezet, egy csapat vagyunk szakértők, vállalkozók, szakemberek, hálózati marketingesek és programozásához Geeks, akik minden jön össze, hogy indítson egy nagyon egyszerű üzleti körül egy nagyon összetett ágazat.

Azt szót óvatosan - Amikor azt látja, valami homályos nyilatkozatot a vállalat tagjai a „Rólunk” oldal, mint a „mi egy csapat szakértő”, és nem valós személy ábrázolja a cég mögött - RUN.

Tehát azt hiszem, hogy valaki nem akarja, hogy megtalálják. Miután számos keresések Online nem találtam egy embert, aki állítólag az irányítást BCN. Találtam egy csomó marketingesek és promóterek, de nem a tulajdonosok. Találtam két hivatalos BCN webinarbut valamilyen okból a fogadó a webinar nem zavarja, hogy bemutatkozzon. Az is látszik, hogy a BCN nem regisztrálta magát a SECand ezekhez nem működik az USA-ban - egy másik dolog, hogy fontolja meg.

Próbál ásni némi információt BCN találtam valami nagyon vicces. Szerint a Bitcointalk threadthe használt honlapon, hogy ajánlólevelet „fogyasztók”, mint itt látható:

Mint látható, Victor Diaz elég elégedett a beruházás BCN. De úgy tűnik, Victor igazi neve Ali Ansari és ő egy elítélt erőszaktevő, hogy már a börtönben, mivel 2013:

Tehát azt hiszem Ali valószínűleg megváltoztatta a nevét, és van, hogy egy laptop és néhány bitcoinokat cellájába a helyes viselkedést. A honlap az is kiderült, egy csomó más hamis képeket, hogy a forrásokat vezethető szerte az interneten. Úgy tűnik, ez után jött BCN eltávolítani az összes képet a helyszínen, és most van csak a neveket és nem képeket a beszámolók.

Néhány további kereséseknél BCN YouTube-on felfedi egy videót, hogy néz ki, mint egy híradás támogató Bitclub Expert (02:01 a videó) azonban ez a videó egyértelműen keresztül egy 5 $ koncert Fiverr (csak egy másik műsorvezető).

Később a kapcsolatot BCN support kérve őket, elég világosan, akik saját BCN ha bármilyen kérdés, és ütött a következőt válaszolta:

Tehát alapvetően ez ugyanaz üres szavak irányítja, hogy mi szerepel a „körülbelül” page - hogyan BCN decentralizált, és senki nem tulajdonosa. Nos, ha senki nem birtokolja azt (mint például a Bitcoin) léteznie kell egy protokoll, amely részletezi a szabályokat, hogy hogyan működnek a dolgok -, hogy nem úgy tűnik, hogy ez a helyzet.

Még egy utolsó dolog - BCN nem úgy tűnik, hogy az adatvédelmi politika, illetve a felhasználási feltételeket a saját helyén. Azt feltételezzük, hogy minden legit cég lenne ezeket az oldalakat a saját helyén. A fő ok, amiért nincs ezeket az oldalakat lehet, hogy ezek az oldalak megkövetelik, hogy azonosítható információt.

Augusztus 29 frissítés: Már a kapcsolatot egy másik BCN tagja azt mondja, a következő:

Azt akarom, hogy tájékoztassuk Önt közvetlenül, anélkül, hogy egy linket a blog válaszokat. Tagja vagyok a BitClub Hálózat és én átadták az üzleti egy jó barát. Miután rájöttem, hogy a „Társaság” által működtetett bűnözők és a nemi erőszakot elkövetők, feladtam ezt az infót a steemit.com.

Azt várjuk, hogy hivatkoznak, utalnak, másolja a post. Kérjük a hírt.
BCN egy átverés, és akkor nem kap vissza a pénzét!

Mennyi pénzt kell befektetni BCN?

Általában az ilyen típusú felhő bányászati ​​rendszerek vagy túl jó, hogy igaz legyen (azaz csalások), vagy csak nem éri meg te befektetés hosszú távon (pl Genesis Mining). Ezért úgy döntöttem, hogy nem a matek mögött BCN magam. Az első dolog, amit észrevettem, hogy nem tudok regisztrálni a BCN nélkül szponzor.

Ez elég jól reenforces az elméletem, hogy BCN erősen támaszkodik áttétel. Úgy értem, ha ez egy legit művelet, amely létrehozza az állandó nyereséget miért kellett volna szükség egy szponzor, hogy iratkozzon fel? Nem csak „a pártba”?

Sajnos, Kellett egy szponzor, így én csak használni a fickó a YouTube videót. Úgy értem, ő kezdett engem ezen az egész út, úgyhogy jó neki. Természetesen abban a pillanatban, miután aláírta azt arra késztették, hogy fizet $ 99 csatlakozni BCN nélkül opciót, ha látni, amit ténylegesen kapok.

Tehát a következő lépéseket, hogy csatlakozzon BCN alapvetően:

1. Lépés: Állítsa be a Bitcoin Wallet

2. Lépés: feltöltheted Bitcoin Wallet

3. Lépés: Küldj Bitcoin Wallet a mi BitClub Cím

Alapvetően a helyszínen azt mondja, menj vásárolni a Bitcoin, majd küldje el nekünk minden magyarázat nélkül, hogy mit fog valójában egyre.

Valójában ez nem teljesen igaz, ha elolvassa az oldalt lefelé láthatjuk a következő:

 • Képzés és oktatás a Bitcoin bányászat
 • Teljes hozzáférés a kizárólagos Bitcoin Mining medencék
 • ClubCoin lehetőség - Szabad ClubCoin

Ezen a ponton van egy csomó hasonló kérdésekre:

 • Mit jelent a „teljes hozzáférés” a bányászati ​​medence eszközökkel? (Tudom elérni számos bányászati ​​medencék körül az interneten, anélkül, hogy fizetnie egy kezdő díja)
 • Mennyi pénzt gyártani? Vagy mi a megtérülése a beruházás?
 • Mi a fene Clubcoin? (Kivéve, hogy rangsorolják # 619in a cryptocurrency lista után több névtelen érmék, mint MayaCoin és LeoCoin).

Tehát most úgy tűnik számomra, mint egy csomó szép szavakkal, hogy fedezze fel az a tény, hogy nincs értékes javaslatot a színfalak mögött. Persze nem fizet a 99 $, de ha mégis fizetni a tagsági díjat szeretnék őket csábítják fizetni egy $ 500 vagy több különböző bányászati ​​csomagokat.

Csináljuk a matek!

Fizetsz 99 $ csak kap hozzáférést BCN, és akkor lehet választani: 1 3 csomag - 500 $, 1000 $ és 2000 $. Attól függően, hogy melyik csomag választotta kapsz egy százalékát a bányászati ​​medence bevételeit. Például, ha úgy dönt, a 500 $ csomag kapsz 50% -a részesedése a medencében, és a többit majd „kell finanszírozni a bányaművelés és a vásárlás további bányarészvényekből”.

Be kell vallanom, hogy a BCN-nak van egy nagyon legit elöl a bányászati ​​medence felelősnek 4,2% a Bitcoin hálózat tevékenységének. Így azok nem hazudnak valójában bányászat bitcoin. Most lássuk, mennyit lehet keresni a BCN.

Minden nap körülbelül $ 1,1 m fordítanak Bitcoin minersaround a világon. Ez azt jelenti, hogy a BCN teszi körül $ 46.2K napi vagy $ 1,4m havi (4,2% a napi kitermelés bevétel). Ez természetesen meg kell osztani egymás között minden BCN felhasználók.

Tehát, ha például, ha megvan a 500 $ csomag lehetővé teszi, hogy tartsa 50% -a jövedelem lesz szüksége, hogy $ 0.83 egy nap megtörni evenafter 600 nap (ez meddig tart a csomag). Mivel te tartása csak 50% ez azt jelenti, meg kell $ 1.67 bevétel egy nap, hogy nullszaldós.

Ne feledd, hogy ez csak akkor, ha azt szeretnénk, hogy nullszaldós 600 nap eltelte után, ha azt szeretnénk, hogy valóban, hogy a nyereséget meg kell, hogy több. Már keresett óra körül az interneten „bizonyítéka profit”, és nem talált egyetlen ember, aki megmutatja a nyereséget. Minden Vélemény csak ugyanolyan, felmelegít üres szó, hogy ez egy nagyszerű eszköz a passzív jövedelem.

De ha belegondolunk, ez nagyon logikus, mivel az emberek megpróbálják növelni profitjukat pácolással még több ember a fedélzeten, és egyre áttétel jutalék.

Augusztus 22 frissítés: Igazából találtam egy videodescribing a jövedelem 1 hónap után a bányászat. A videó azt mutatja jövedelem mintegy 15 $ 25 napig. Ez lehetővé tenné összesen $ 360 600 nap eltelte után, ha a Bitcoin ára változatlan marad. Azonban ez nem fair megítélni ezt szerinti USD mivel a beruházás a Bitcoin. A videó látható, hogy a srác, hogy 0.0012BTC átlagosan naponta. Ez hozd keresni 0.72BTC 600 nap eltelte után. A videót forgatták április 2016, amikor 1BTC ~ 420 $. Tehát a srác valószínűleg fizetett valahol 1.2BTC annak érdekében, hogy 0.72BTC vissza, miután 600 napot.

Egyesek azt állítják, hogy ha a Bitcoin árat egekbe aztán azt, hogy több mint 500 $ fektetett, de ez igaz lenne akkor is, ha most vettem meg és tartsa a Bitcoin azokkal $ 500, és nem fektetnek rájuk BCN.

Tovább YouTube-videó (már eltávolították) azt állítja, hogy tettek több mint egy millió dollárt BCN hiszen indult el október 2014 (22months ezelőtt). De amikor megmutatja a személyes műszerfal akkor láthatjuk, hogy ő csak a befizetett 5.35648BTC a mai napig. Azt is állítja, hogy ő vásárolt egy részvény $ 500, egy részvény $ 1000 egy részvény 2000 $. Ez azt jelenti, hogy a befektetett $ 3500, és van valahol $ 2500-ig a mai (mivel a Bitcoin ára változott sokat az elmúlt 22 hónap vettem egy durva átlag).

A többi jövedelem ennek a fióknak csak „papíron” azt hiszem. A videó azt is kimondja, hogyan használta a többi jövedelem visszaforgatni vásárol több részvény. Jelentése nincs pénz ténylegesen kivonják a számla.

Ami azt illeti a legtöbb, ha nem az összes beszámolók azt mutatják, hogyan forgassák 100% -a nyereség érdekében több bevételt még gyorsabb. Az emberek azt gondolják, hogy a pénzt, de valójában ezek csak látta szám növekedése a képernyőn.

Persze úgy tűnik, minden szép és dandy, amikor senki sem visszavonására a pénzt a BCN, mert úgy tűnik, mintha ők profitálnak, de ha egy kritikus tömege indul, hogy vonják vissza az egyensúlyt a rendszer szétesik napokban (nagyon hasonlít a mai bankok az úton ).

Augusztus 16. UPDATE: A közzététel után ezt a bejegyzést kaptam választ Joby Weeks és egyéb BCN alapítók, mint látható a megjegyzés rovatban. Joby szolgáltatott nekem egy videót készített egy évvel ezelőtt mutató bizonyíték bevételeit. Nem állok jót vagy utasítsa el ezt a videót, de azt hiszem, ez egy fontos információ. Ez kereső videó valakitől, aki csatlakozott BCN 1. Naptól 2014. (ha nem látja a videót kattintson erre a linkre)


Tehát aki mögött BCN?

Őszintén szólva, nem tudom. Az egyetlen „igazi személy” találtam egy fickó, Ryan Conley úgy tűnik, hogy egy tapasztalt MLM-forgalmazója. Azonban Ryan nem mondja azt birtokolja BCN, ő csak azt teszi, agresszív marketing őket a YouTube videók és más online marketing technikák. Nem állítják, véleményem Ryan működését ebben a bejegyzésben, de mégis megemlítem, hogy szokott endorseOneCoin (gyaníthatóan globális MLM átverés), és úgy tűnik, hogy egy profi MLM-forgalmazója. Ez azt jelenti, hogy ez az ő érdeke, hogy minél több ember a fedélzeten, így nem fogok várni, hogy neki a vezetés az embereket távol BCN.

Az egyetlen videó, amit találtam, hogy valaki azt állítja, az általuk létrehozott BCN ezt a videót Joby Weeks (edit: Ezt a videót eltávolították). Ez volt feltöltve alatt Ryan Conley YouTube-csatorna és Joby kifejezetten azt mondja: „Mi úgy döntöttünk, hogy az volt, hogy hozzanak létre a saját adatközpont fel az izlandi....és crowdfund, ha lesz...”..

Tehát Joby alapvetően azt jelenti, hogy ő is része a BCN alapító csapat. A videó leírása Ryan részletei:

„Az üzleti partner BitClub Network és a többi Bitcoin bányász Joby Hetek magyarázza az ő tengeri körutazás mi zajlik.” Ez elgondolkodtatott, ha Ryan és Joby valóban dolgozik együtt BCN, de csak nem bevallani, hogy elkerüljük a nyilvánosság számára.

Annak ellenére, hogy a tulajdonosok a BCN nem ellenőrizhető túl árnyéka kétség, van alátámasztó bizonyítékok ideathat frakciók a Zeek Rewards Ponzi schememight legyen mögötte. Egy másik elmélet, hogy jött ki, hogy Clubcoin - a cryptocurrency használhatják BCN pillanatában azért vezették be, hogy fel pénzhiány fizetni a befektetőknek.

Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a befektetők egyre Bitcoin befektetésük kapnak Clubcoin - egy cryptocurrency hogy nincs igazi értéke, illetve jelentős kereskedési volumen. Ez az idézet venni a hivatalos Clubcoin honlapján:

Most, hogy van Clubcoin hol lehet tölteni azt? BitClub Network az első kereskedő, hogy elfogadja Clubcoin

Tehát alapvetően semmi köze Clubcoin eltérő fizetni a BCN bányászati ​​tevékenység. Ezzel BCN alapvetően azt mondja: „Itt egy érme akkor lehet, hogy a kereskedelem más személyeknél, akik hajlandóak fizetni érte valamilyen okból”. Tehát most a befektetők azt mondja: „Hé, mi valójában, hogy fizetett!”. De az is tény, hogy kapnak valamit, hogy senki sem akar, és hogy nem lehet tudni, hogy eladja bárhol.

Tovább az utolsó dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy látszólag az egyetlen fizetési mód BCN elfogadja a cryptocurrencies. Ez lehet annak érdekében, hogy az egyén mögött BCN anonim. Úgy értem, ha a művelet teljesen legális fogadnának hitelkártyák (mint a Genesis Mining például). Azonban, mivel nem akarják kilétüket ismert lehetővé teszik fizetés csak a Bitcoin.

Bitclub Network hatalmas figyelmeztető jel lebeg fölötte

Összefoglalva az egészet BCN úgy tűnik, hogy hasonló utat a sok más Bitcoin csalások, amelyek tönkrement. Bevallom, hogy BCN valószínűleg érvényes bányászati ​​művelet, és fut, de én továbbra is meggyőződése, hogy ez (vagy lesz) fizetésképtelen, és nem lesz képes fizetni ki a legtöbb a befektetők.

Hasonlóan, mi történt a Bitcoin Trader a múltban, és számos más HYIPs, hogy túlélte a hosszú ideig, mielőtt teljesen összeomlott, BCN nem felel meg a fő kérdés, amit fel kell tenned magadnak, ha értékelésekor Bitcoin beruházás, mint például:

 • Ki áll a háttérben ez a művelet?
 • Mikor lesz nullszaldós én beruházás?
 • Mi a tényleges termék, hogy én befektetés?
 • És még sok más... (lásd a megjegyzést)

A másik dolog, hogy fontolja meg, hogy a legutóbbi blokk halvinghas valószínűleg egy horpadás egy csomó bányászati ​​medence, köztük BCN. Érdekes lesz látni, hogyan játssza ki a jövőben.

Végül íme egy Ponzi rendszer jellemzői venni a SEC honlapján, lássuk, hogyan működik a BCN Ponzi teszt:

 • Magas beruházási vagy visszatérő ígért kevés vagy nincs kockázat. JELÖLJE BE
 • A túlzottan következetes visszatér - „Normal” beruházások ingadozásra hajlamosak - néha maga profitál, és néha veszít. Közös jellemzője a Ponzi rendszer az, hogy következetesen profitál pénzt. JELÖLJE BE
 • Nem regisztrált beruházások - Általában nem fogja látni a Ponzi rendszer cég bejegyzett pénzügyi hatóság. JELÖLJE BE
 • Homályos nyelvet használják megmagyarázni a beruházás - a promoter adja részvények a befektetők kihasználva hiánya befektetői ismereteket vagy szaktudást, vagy a követelések egy saját befektetési stratégiát, amely titokban kell tartani, hogy biztosítsák a versenyelőnyt. Egy másik lehetőség az lehet, hogy a befektetési stratégia túl bonyolult megérteni. JELÖLJE BE

Végül, de nem utolsó sorban több jelentést küldtek a Reddit jelezve BCN ripsz próbálja rávenni az embereket, hogy iratkozzon fel a Bitcoin találkozókat. Az ismétlést beszivárog a meetupor egyes esetekben hozzon létre egy külön találkozót, amely állítólag azt tanítja az embereket a Bitcoin csak azért, hogy őket, hogy írják alá BCN.

Én személy szerint nem tenném a pénzem ebbe business.I úgy vélik, hogy a BCN tönkremegy előbb vagy utóbb. Ez nem történhet meg ma, ebben a hónapban, vagy akár ebben az évben, de amikor igen sokan fognak érezni letépte, és fáj.

Ha lett volna bármilyen tapasztalata BCN (jó vagy rossz), és szeretné megerősíteni ezt a cikket, vagy rosszul bizonyítom Üdvözlöm azt. Nyugodtan hagyja meg észrevételeit a megjegyzés rovatba alább.

Augusztus 18 Frissítés: 

A „normál” BCN tagja nyúlt ma velem e-mailben. Amikor azt mondom, rendszeres értem, hogy valaki, aki nem alapító, nem fektetett egy csomó pénzt a BCN és nincs semmilyen ösztönző védelmet a cég. Itt azt írja:

Először is féltek, hogy ez egy Ponzi rendszer, hogy a 500 $ befektetés használják kifizetni a bevételeit, hogy a tagok között. Aztán megfigyelhető a jövedelem egy ideig, és elkezdte létre a saját profit simluations. Ez alapján a tényleges jövedelem és előrejelzések a jövő bizonyos szempontok alapján. Eljövök, hogy egy perc alatt.

Most, miután a megfigyelések nem hiszem, hogy a beruházások a medencékbe fizetik ki a jövedelem, de erősen kétlem, hogy a bevételek, a bányászati ​​lesz elég ahhoz, hogy fizesse ki az eredeti befektetés, nemhogy a nyereség.

Ha bármely más tagja BCN megosztani hasonló érzéseket, esetleg a teljes ellentéte azt javasoljuk, hogy ossza meg a megjegyzés rovatban a hozzászólásban vagy e-mailben közvetlenül nekem. Fontos, hogy bemutassák a teljes képet, és nem csak az egyoldalú nézet MLM marketingesek általában ábrázolnak.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?