Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner? | Hungarian.lamareschale.org

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?

Megjegyzés: ez a felülvizsgálat azt feltételezi ismerete Antminer S9. Ha még nem ismeri az adott készülék, lásd a részletes Antminer S9 felülvizsgálatát.

Annak ellenére, hogy a közelmúltban AsicBoostand Antbleedscandals, Bitmain továbbra is a világ elsőszámú ASIC gyártó. Hardveres csak, hogy jó, hogy a legtöbb esetben, aki azt akarja, hogy az enyém Bitcoin kénytelen tartani az orrát, és vásárolni Bitmain. Ez becslések szerint a hardvert jelenleg hatáskörök mintegy 70% -át a Bitcoin hálózatának.

Antminer azon S9, amit felül a mélyreható, megtartja vezető leggyorsabb és leghatékonyabb kereskedelmi forgalomban kapható ASIC a mai napig. Azonban ez nem volt mentes a megbízhatóság kérdések Bitmain kívánta orvosolni a újszerű Antminer T9 januárjában kiadott 2017 Bár mindkét ASIC hajtott azonos chipek (16 nm BM1387), és van egy nagyon hasonló általános tervezés, vannak számos kulcsfontosságú különbség van köztük. Hogy melyik eszköz a legjobb választás a követelményeknek? Ez a felülvizsgálat segít eldönteni!

A T9 ugyanolyan kettős ventilátor design, forma tényező, és a súlya, mint az S9.

5 fontos különbség a S9 és Antminer T9

A Antminer T9 kevésbé erős, mint a legtöbb S9s

A T9 által hashrate 11,5 TH / s. Míg az S9 maximális hashrate szerint változhat gyártási tételnél, a legtöbb tételek az órajel 12 felett TH / s. Bár a legutóbbi futása S9s (Batch 22) csak a kapott 11TH / s, a korai kísérleteket hirdetett elérése több mint 14 TH / s.

Szerint a Bitcoin bányászat calculatorand a jelenlegi nehézségi szintet, ez azt jelenti, egy T9 futó non-stop kell előállítani mintegy 1,46 BTC egy év alatt. A valós szám valószínűleg alacsonyabb lesz, mivel az egyre hegymászás nehéz arány. A jövedelmezőséget elhatározta, hogy nem a nyers erő, hanem az egység és a villamos áram költsége levonjuk a bevételeit.

Antminer T9s kevésbé hatékonyak, mint S9s

A Antminer T9draws 1450W a falhoz Bitmain féle APW3 tápegység (PSU). A T9 hatékonysága fejezzük 0,126 joule / GH. Ez egy lényegesen magasabb energiafelhasználás (mintegy 29%), mint a 1078W felhívni egy alatti órajele, egyformán gyors S9, amely képes elérni körülbelül 0,098 J / GH. Abban 10c kWh, ez az összeg egy extra $ 320 éves villamosenergia-költségeket.

A T9 energiafelhasználását is némileg meghaladja az 1375W által rajzolt a leggyorsabb 14 TH / s S9 tételt.

Mivel az elektromos hatásfok az elsődleges meghatározója a hosszú távú jövedelmezőség, a T9 -kal csökkent a hatékonysági pontszám meglehetősen kapcsolatos. Abban az elektromos költsége 10c (valamivel alacsonyabb amerikai átlag) kWh, akkor számíthat arra, hogy fizetni körülbelül $ 1270 teljesítmény költségek évente, így a számított eredmény lefelé nagyjából 1 BTC évente.

Antminer T9s Költség egy kicsit kevesebb, mint S9s

A körülbelül $ 1059, amikor közvetlenül vásárolt Bitmain, a T9 valamivel olcsóbb, mint a soron következő tétel 13,5 TH / s S9s, ami eladja a $ 1099. Ez 40 $ árkülönbség tűnik lényegtelen butthe új S9s várhatóan csak elkezd hajózás szeptemberben... Néhány hónap (a cikk írásakor) lehet egy nagyon hosszú ideig Bitcoin, és a nehéz és az ár is egyaránt mozog jelentősen az időközi.

Más szóval, ha a meglehetősen alacsony árú energia és feltételezve (veszélyesen), hogy a probléma nem tüske és / vagy BTC ára nem fagy, a T9 couldpay magának egy éven belül...

Légy tudatában annak, hogy akkor is meg kell fizetni a szállítási és a PSU, ha még nincs egy megfelelőt. Az ajánlott PSU Bitmain a APW3 ++, amely értékesíti a 105 $ új. Egy EVGA Supernova 1300 Wattos GPU PSU is jól működik.

Előnyös lehet vásárolni egy helyi forgalmazó, és így a szállítási költségek és az időpontokat. Ha bejelöli oldalak, mint az eBay, Amazon, vagy AliExpress talál T9s, S9s és tápegységek a különböző ár pontot. Legyünk elővigyázatosak, ha vásárol használt bányászok, mivel előfordulhat, hogy a hibás és már garancia.

A Antminer T9 sokkal megbízhatóbb!

A fő értékesítési pont a T9 javul a megbízhatóság. Míg S9s beletöm nagyobb hatékonyságot több zsetonnal, zsetont hajlamosak voltak meghibásodása miatt a futó minimális feszültséget. A T9 chipek futnak nagyobb feszültség, ami kevesebb a hatékonyságot, de nagyobb megbízhatóság érdekében.

Az emberek széles választékát bányászok, a nagyobb stabilitás is érdemes a hatékonyság hit. Ez azt jelenti, kevesebb visszaáll, kevesebb karbantartást, kevesebb állásidő, kevesebb bányászati ​​elvesztegetett idő javítások és pótlások, és kevésbé súlyosbodása általában.

T9s jobb volt a garancia

Bitmain szokásos 90 napos garanciát S9s nem volt különösebben nagyvonalú. A T9 eladták egy 180 napos garanciát, ami nyilvánvalóan kétszer olyan jó. Hogy az említett; A következő tétel S9s is jellemző ez a 180 napos garanciát. Vegye figyelembe, hogy olyan műveleteket, mint a tuningolás, vagy a nem megfelelő tápellátás érvényteleníti Bitmain garancia. A garancia nem terjed ki eredő kár elemekkel. Ha vásárolnak az eBay vagy hasonló oldalak, keresse meg az eladók, akik a saját garanciát.

Mivel Bitmain jelenleg nem kínál a T9 eladásra, a garancia előnye semlegesítjük, hacsak a helyi eladó kínál garanciát a hasonló időtartamú.

Lényeg - a Antminer T9 megéri?

Ha azt szeretnénk, hogy keljen fel, és a bányászat a lehető leghamarabb andreliability sokkal fontosabb, mint a hatékonyság, akkor azt mondanám, hogy a T9 egy ésszerű választás. Ha nem fizet teljesítmény és csupán egy jó, gyors bányász akkor „tűz ki, és felejtsd el”, a Antminer T9will illik a számlát szépen.

Ha hajlandó, hogy több gyakorlati és a bányászati, akkor azt mondanám, hogy a közelgő S9 bányász lesz a jobb választás, főleg, ha azt szeretné, hogy a 180 napos garanciát. Azonban a várakozás a következő tétel bizonyulhat költséges, különösen akkor, ha a faktoring valószínűleg szállítási idők Bitmain Kínában.

Ha pénzt tudatos és nem bánom, bevásárlás körül - talán még bütyköl egy bányász nagyobb hatékonyság elérése érdekében - akkor ajánljuk, akik ki a jobb sütési használt S9s, a megfelelő áron. Ha lehet megtalálni azokat az új, hogy még jobb, de elég valószínűtlen, mivel a magas kereslet! Mivel a legtöbb ember fizetni a energiafelhasználási hatékonyság valószínűleg bizonyítani a döntő tényező - és jelenleg semmi sem hatékonyabb, mint a jobb S9.

Végül meg kell jegyezni, hogy a reakció a szakmai bányászok a T9 nem volt különösen kedvező. Az általános egyetértés látszik, hogy a T9 egy utat Bitmain törölje állománya al-szabvány chipek, a futás őket nagyobb feszültség, hogy növeljék a megbízhatóságot. A hátránya az, a hatékonyság romlását.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás