Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok | Hungarian.lamareschale.org

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Azoknak, ismeri az én BTC Robot reviewyou tudom, nem vagyok nagy rajongója a termék. Bár ez nem egy átverés, a termék úgy tűnik, nem a „munka ahogyan”. Nemrégiben ugyanaz a cég mögött BTC Robotcame ki LTC Robot vagy litecoin Robot. Persze vettem az első adandó alkalommal kellett vennem, hogy egy tesztvezetésre, és nézd meg az alapítók tanult egy kicsit a visszajelzést kaptak arról BTC Robot.

load...

Nem találtam semmilyen tényleges felülvizsgálatát a felhasználók valós internetes

Mivel az LTC Robot szép új nem találtam semmilyen litecoin robot felülvizsgálat, amely úgy tűnt, hogy valóban ad nekem betekintést a termékről. Minden kaptam újrahasznosított YouTube videókat, és az emberek elmagyarázza a litecoin. Senki sem mutatta, a tényleges használat a termék, így azt gondoltam, meg is csinálni magam...

load...

A feliratkozás sokkal könnyebb és gyorsabb

Nem tudom, ha ez azért van, mert a BTC Robot értékesítési oldalon olyan hosszú volt és fárasztó, de LTC Robot értékesítési oldalon rövid és lényegre törő. Csak egy egyszerű videó elmagyarázza a litecoin. Nem kereskedelmi profit ígéreteket kapnak talán azért, mert ez a termék új, és nincs adat gyűlt össze még.

Mi tetszett benne, hogy annak ellenére, hogy próbálja nyomni akkor BTC robot a végén a nyitóoldal, ha még mindig nem a saját, akkor nem kell, hogy annak érdekében, hogy használja a LTC Robot. Csak kattintson a „Nem vagyok egy aktív BTC Robot még tag”, majd válassza az 1 éves licenc 99 $.

load...

Beállítása robot körülbelül 5 percig tart

Azt hiszem, az egyik legnagyobb tanultuk származó BTC Robot az a tény, hogy nem szeretné a felhasználók foglalkozni beállítások. Ha emlékszel az én BTC Robot felülvizsgálat beszéltem arról, hogy én elrendelte a Silver csomag telepíteni a számítógépre, és ez nem igazán működik. Ezúttal LTC robot jön csak egy dedikált szerver opciót. Ez azt jelenti, hogy nem kell telepíteni semmit, csak a telepítést fiókja létrehozásával BTC-E API és a belépő ez kulcsot a robot.

Beállítása BTC-E API

Ez nem egy oktató, de mivel ez olyan egyszerű, hogy beállít a BTC-E API én bár azt tartalék egy bekezdést és megmagyarázni. Te csak menj a „Profil”, válassza a „API kulcsot”, és hozzon létre egy új kulcsot ad neki egy nevet, és rákattint a „Create”. Győződjön meg arról, hogy a „kereskedelem” és a „info” be van jelölve (lásd alább), vagy a robot nem fog megfelelően működni.

Átverés Alert! Van egy egyszerű módja, hogy mutassa hamis nyereséget litecoin Robot

Állítom be a litecoin robot és várta, hogy a kereskedésre. Ez azt tanácsolják, hogy legalább $ 100 fiókjában. Volt 0.13BTC ami durván 110 $ abban az időben. Egy idő után, amelyben a robot nem kereskedelmi Úgy döntöttem, hogy talán meg kellene cserélni én BTC USD úgy, hogy meghatározza, hogy van elegendő pénz. Nem vagyok benne biztos, ha ez szükséges volt-e vagy sem, de itt ez történt...

Bementem BTC-E és a kicserélt néhány én a Bitcoin a dollár. Amikor hazajöttem a LTC Robot mutatott én nyereséget mintegy 50 $, ami a pontos összeget váltottam. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a LTC robot csak úgy véli, USD, hogy profit, így nem veszi figyelembe a tényleges összeg a Bitcoin vagy litecoin Öné. Ez is valami, hogy sok ember panaszkodott a BTC Robot algoritmus. A lényeg - ez nem mutatja meg egy becsületes képet a tényleges nyereség.

Kivizsgálása után ez egy kicsit láttam, hogy van egy kis megjegyzés után API-kulcs, amely „egy másik BTC-E számla” (pirossal kiemelve fent). Ez azt jelentheti, hogy az alkotók akarom, hogy hozzon létre egy másik BTC-E venni, mint amit már a saját és használja az LTC Robot csak. Ha ez az eset áll fenn, akkor sok mindent megmagyaráz, de nem hiszem, hogy ez elég világos az átlagos felhasználó számára.

Saját kereskedési eredmények

Én eddig csak a LTC Robot pár napos, így nem tudok mondani, nagyon sokat az eredményeim. Úgy tűnik, hogy megkezdődött a kereskedelmi és jelenleg én vagyok le $ 3. Ahogy telik az idő én továbbra is frissítésével LTC Robot felülvizsgálat és megmondja, ha azt hiszem, a litecoin robot egy siker vagy sem. Addig is nézd meg magad és a pihenés biztosítása, hogy van egy 100% -os pénz garancia kérdés (már tesztelték az én BTC Robot felülvizsgálat).

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások