A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta) | Hungarian.lamareschale.org

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Valamivel több mint egy évvel ezelőtt lehetett megközelíteni egy lengyel fickó, Wojtek aki azt mondta, szeretnének létrehozni a legtartósabb hideg pénztárca lehetséges. Ő volt a fém művész gondolt és ezt a képességét annak érdekében, hogy valamilyen formában a tárca, hogy nem kell semmisíteni.

Az elképzelés az, hogy tartsa a privát kulcsot vagy emlékeztető kifejezés belsejében valamilyen fém burkolat, hogy rezisztensek lesznek olyan katasztrófa, amely előfordulhat - árvíz, tűz, földrengés, akkor nevezd meg. Annak érdekében, hogy növelje a forrásokat a projekt elkezdett egy crowdfunding kampány Indiegogo, és néhány hónappal később már tőkefedezeti, Cryptosteel úton volt, hogy valósággá válik.

Be kell vallanom, hogy Cryptosteel víziója úgy tűnt, nagyon meggyőző, és a videó létrehozott termék bemutatott rendkívül jól:

Azonban, mint sok crowdfunding kampány ez a projekt is látott sok akadály. A termék valamilyen előre nem látható késések. A gyártási problémák, postai kérdéseket úgy tűnt, hogy egy csomó dolgot megakadályozták Cryptosteelfrom valósággá válik. Azonban az egész ilyen Wojtek tartott szoros kapcsolatot a kezdeti befektetők, és gondoskodott arról, hogy ők naprakész. És valóban, egy évvel később kaptam a saját Cryptosteel az e-mail.

Megyek, hogy elindul a „rendes” felülvizsgálat majd lépni a mókára - megpróbálja elpusztítani a Cryptosteel :)

A termék maga meglehetősen magától értetődő, akkor kap egy fémlap és egy sor számok és betűk, hogy hozzon létre akár a privát kulcs vagy emlékeztető magot (kell használni TREZOR).

Be kell vallanom, hogy elvitt egy pár percet, hogy megértsük, hogyan kell valóban megnyitja a fémlemez annak érdekében, hogy adja meg a levél és a számok, de ez semmi, hogy 5 perc és néhány találatot egy csavarhúzóval nem oldaná meg.

A bosszantó része határozottan behelyezte a leveleket a Cryptosteel. Ez elvitt én körülbelül 40 másodpercig, minden levél, és ez nem megy simán, hogy mondjuk a legkevésbé. Figyelembe véve azonban, hogy ez a (remélhetőleg) egy egyszeri folyamat ez olyasmi, amit lehet élni.

Is, kaptam elég betűk és számok, hogy még 2 emlékeztető magvak vagy privát kulcsokat, így az út redundanciát!

És most az izgalmas rész....

Mivel ott nem sokkal többet mond a terméket úgy gondoltam, miért ne egy kicsit szórakozni vele, és nézd meg, hogy valójában elpusztíthatatlan. Így mentem ki és vezetett néhány próbát...

Összességében azt mondanám, hogy a Cryptosteel tárca egyik elég szilárd hideg pénztárca. Azonban lehet, hogy egy kicsit az túlzás. Ha azonban te tárolására nagy mennyiségű Bitcoin ez egy jó kiegészítő biztosítást intézkedés, hogy ésszerű áron ($ 49).

Abban a pillanatban csak akkor kap Cryptosteel az Indiegogo kampány, vagy a kiegészítő termék, ha veszel egy trezor. Ha már van egy TREZOR ez valójában egy nagyszerű termék, hogy további védelmet nyújt az emlékeztető magot.

Ha a saját Cryptosteel és megpróbálta elpusztítani azt is, vagy valamilyen más észrevétele van a termék Szeretném hallani őket a megjegyzés rovatba alább.

Ide kattintva megtekintheti a Cryptosteel magad

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

GreenAddress.it felülvizsgálat

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül