BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei | Hungarian.lamareschale.org

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Előnyök: Könnyű beállítás, sok útmutatók, támogatás áll rendelkezésre.

Hátrányai: nem úgy tűnik, hogy jár le egyáltalán. Nem sikerül ez a munka az ezüst terv.

Következtetés: Nem, BTC Robot nem átverés, de azt hiszem, hogy ez nem olyan pontos, mint leírt a BTC Robot értékesítési oldalon. Én személy szerint nem sikerült, hogy a nyereséget belőle, de én is használtam 2 hétig csak. A jó dolog az, hogy a 60 napos pénzvisszafizetési garancia teszi egy nem agy, hogy valaki, aki azt akarja, hogy próbálja ki, semmilyen módon, és döntsön maga.

99 Bitcoin minősítés

Usr = 5,5]

További információ a BTC Robot.

Teljes BTC Robot felülvizsgálata

Hadd kezdjem rögtön a denevér itt azt mondja ez nem egy „nézd milyen nagy az én nyereség a BTC Robot”. Ez a felülvizsgálat célja, hogy valódi élő kutatás megkötésére egyszer és mindenkorra, ha a vásárlóerő BTC Robot megéri a pénzt, vagy sem. Voltam a Bitcoin majdnem egy éve, és nemrég kapott kezemet BTC Robot és ez még csak miután néhány INTENSIVEmarket kutatás. Az a gyanúm, hogy ha ezen az oldalon, akkor valószínűleg keresi kutatja is, így remélhetőleg tudok menteni egy kis időt.

Ez a felülvizsgálat alapja nem az én személyes tapasztalataim csak

Ahelyett, hogy csak kereskedés BTC Robot, majd így én személyes véleményem egyedül én integrálni ezt a felülvizsgálatot, mint sok online BTC robot vélemény, amit találtam az interneten. Azt választotta ki a legjobbakat (általában Bitcointalk.org), és a legrosszabb is (általában az emberek, akik próbálnak tenni a gyors profit), és összehozta őket. Nem fogok beszélni, hogyan kell használni a BTC robot a felülvizsgálat, mert elég egyszerű, és van egy komplett lépésről lépésre, ha vásárol meg.

Keresés: „BTC Robot vélemények” a Google-hoz közel 92% -a elfogult vélemény...

Tehát miután megy keresztül az első 4 oldal a Google-on a „BTC Robot Reivews” sikerült találni csak 3 vélemény, hogy érdemes volt kommentálva arról, a többi a véleménye volt egyszerű elfogult.

Jonathan azt mutatja, igazi élő bizonyíték, hogy nyerhetsz (és elveszíti) egy őszinte BTC Robot felülvizsgálat

Sikerült menni majdnem 12 különböző vélemények, mielőtt úgy döntött, hogy megvásárolja BTC robot. Az első felülvizsgálat rábukkantam, amely valószínűleg a leghasznosabb volt egy hely az úgynevezett „Bitcoin World Wide”, amely egyfajta gyanús külsejű, mivel úgy tűnik, hogy csak előmozdítása BTC Robot. Mindazonáltal elolvasása után Jonathan felülvizsgálat gondosan láttam, hogy ő valójában frissítheti a statisztika minden hónapban, beleértve a veszteséget (ami valami, hogy elfogult vélemény ritkán). Tehát egészen november 2013 ő számlájára volt pozitív ROI% 26.75, hanem azért, mert a nagy csepp a Bitcoin ára decemberben fejezte be 2013-ban negatív ROI% 61,23. Az a gyanúm, hogy ő az agresszív módban okozó neki ezeket veszít. Itt van a bedugni decemberben.

Michael Summer mutatja egy igazi élő képernyő elfog a profit

Átvizsgálása után néhány túlzottan elfogult BTC Robot vélemények rábukkantam egy Vimeo videoof egy srác nevű Michael Summers. Most ez a videó egyértelműen narrátora, de mégis azt mutatja, hogy a tényleges nyereség le BTC Robot $ körüli 386,18. Miután további vizsgálat azt láttam, hogy a videó került feltöltésre január 2014, de forgatták július 2013....make csoda, hogy legit ez után.

Az első nagyobb honlapon, hogy vizsgálja felül a BTC Robot mondja, hogy ez egy átverés

Miután néhány ásás, rábukkantam egy cikket a „The Verge”. Ahhoz, hogy egy hosszú történet rövid a szerző a post The Verge azt állítja, a BTC Robot is csak egy átverés a világon a pénzt online. Bár úgy tűnik, hogy nagyon határozott erről, azt nem hozott egy darab alátámasztására a követelések. A megjegyzéseket, hogy írták, hogy ez a cikk a BTC Robot csapat válaszol minden olvasó, aki kifejezte a legkisebb aggály, amely játszik a javukra. Ha valaki megpróbálja átverés van, általában nem lesz olyan nagy az ügyfélszolgálat.

Mi Bitcointalk fóruma kell mondani BTC Robot

Azokat, nem is tud róla, Bitcointalkis a legnagyobb Bitcoin fórum online ma, és nem veszi csalások könnyedén. Azon felhasználók, akik tartják csalók jól láthatóan és általában elindult ki a fórum, íme néhány példa nem kapcsolódó BTC Robot:

Találtam 3 különböző munkakörök BTC Robot vélemények. A firstwas aa munkatársa Bitcointalk. Ő valóban létre egy teljes nyereség $ 52.15 az időben ő volt kereskedés de veszít Bitcions. Ő volt a fajta iritated e, bár a BTC Robot képviselője, aki válaszolt a bejegyzéshez tenni, hogy a nyereség alapján USD, és nem BTC, vagyis ha meg szeretné keresni USD használat BTC robot. Ha célja, hogy pénzt keres a Bitcoin, akkor talán van egy jobb út.

A második threadof BTC Robot véleményét Bitcointalk olvastam melegítjük fel elég gyorsan, és van több mint 400 üzenetét! Odamentem a legtöbbjük (nem lehet olvasni 400 hozzászólás). Megy át a hozzászólásokat találkoztam egy másik videó, amely úgy tűnt, hogy legit és megmutatja nyereség.

Volt egy csomó oda-vissza ezeken a fórumokon. Többnyire az emberek azzal vádolta, hogy átverés, de nem tényleges bizonyíték. A BTC Robot csapat úgy tűnt, hogy megvédjék magukat hevesen ellen vádakat. Néhány memberfinally jött néhány aktuális kereskedési adatok azt mutatják, hogy elvesztették a pénzt, ha a robot és néhány panaszkodott rossz az ügyfélszolgálat. Felé endthe fórum igazán agresszív, csökkenti a BTC Robot csapat bizalmát pontszám, és kéri ki a program, hogy sikertelen.

Végül megpróbáltam megtalálni a legújabb BTC Robot felülvizsgálat, hiszen talán valami megváltozott az idő a program már fut. Úgy tűnik, hogy nem sok minden változott, bár az egyik bíráló saidhe Volt egy nehéz idő szerzés vissza a pénzét, mert megvette a programot a Bitcoin.

Végül, de nem utolsósorban, a saját tapasztalat BTC Robot

Tehát elolvasása után annyi cuccot Online nem volt egy nagyon jó érzés körülbelül BTC Robot, de még mindig nem volt végleges bizonyítéka annak, hogy ez egy átverés. Továbbá, ígérnek egy 60 napos pénzvisszafizetési garancia, így gondoltam én is megvásárolni, játszani vele egy kicsit, és ha úgy gondolom, ez a szar csak kap visszatérítik. A beszerzési folyamat ment elég sima, csak megy a BTC Robot weboldalon válassza ki a tervet (Azért választottam a Silver), aztán ellenorizheti ClickBetter fizetés.

Megjegyzés: ClickBetter a fizetési processzor BTC Robot, ezért ha azt szeretnénk, hogy visszatérítik vagy problémái során a vásárlást meg kell megközelíteni őket. Egy szó a bölcsesség, nem tartoznak bele az összes up-sell szar megpróbálják pályán, miután megvásárolja a robot

ez csak olcsó marketing taktika.

Kaptam API kulcsot a BTC-E. Ehhez a csak fog a profilját, választott API segítségével, majd hozzon létre egy új kulcsot. Akkor nevezd meg, amit akarsz, de akkor meg kell adni, hogy „info” és a „kereskedelmi” engedélyeket.

Azt finanszírozott én BTC-E számla 100 $ volt a legtöbb, amit hajlandó volt, hogy elveszíti ezt a tesztet. Én meg a robot a „közepes” kereskedelmi beállításokat, és várta, hogy mi történik, sajnos semmi nem. A program nem volt képes letölteni én BTC-E tájékoztatás és ezekhez nem volt kereskedés. Küldtem egy e-mailt a BTC Robot támogatását, és kapott választ másnap néhány utasítást. Aztán úgy döntött, hogy a dolgokat egy fokkal, és ténylegesen frissített a „Gold terv”. Az ok pedig az, hogy van egy 60 napos pénzvisszafizetési garancia, tehát nincs kockázat.

A regisztrációt követően a Arany tervezni a Bot ténylegesen megkezdte kereskedés. Úgy döntött, hogy elhagyja azt a következő napokban, hogy mi történik. Ez az én veszi az első kereskedési napon:

Sajnos elég, nem sikerült, hogy a nyereséget még több nap után a kereskedés. Itt volt az ideje, hogy kipróbálja az utolsó dolog maradt... A 60 napos pénz-visszafizetési garancia. Küldtem egy visszatérítési kérelmet ClickBetter és megvárni, hogy ez működni fog, mint a reklámozott. Úgy tett, és 3 napon kaptam teljes visszatérítést mindkét program.

A következtetés - a BTC Robot egy átverés?

Nem, BTC Robot nem átverés, de azt hiszem, hogy ez nem olyan pontos, mint leírt a BTC Robot értékesítési oldalon. Én személy szerint nem sikerült, hogy a nyereséget belőle, de én is használtam 2 hétig csak. A jó dolog az, hogy a 60 napos pénzvisszafizetési garancia teszi egy nem agy, hogy valaki, aki azt akarja, hogy próbálja ki, semmilyen módon, és döntsön maga. Ha szeretné, hogy megossza tapasztalatait BTC Robot csak tegye meg véleményét és ezt a terméket az alábbiakban.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában