Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont | Hungarian.lamareschale.org

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

Bitseed felülvizsgálata - Plug & Play teljes Bitcoin csomópont

A Bitcoin hálózat által támogatott különböző számítógépek (más néven csomópontok), hogy futtassa a Bitcoin szoftvert. Ez az, amit létrehoz a decentralizáció a rendszer - az a tény, hogy több ezer számítógép a világon a saját teljes másolata blockchain és érvényesítése minden egyes tranzakció, ami végigmegy.

A több csomópont a rendszer, annál rongálásbiztos van. Abban a pillanatban vannak 5655 nodesthat támogatási rendszer. A múltban írtam kiterjedten hogyan segíthet a hálózat létrehozásával saját csomópont otthon, azonban a folyamat lehet egy kicsit ijesztő kezdőknek, vagy akik nem rendelkeznek alapos műszaki ismeretekkel.

Ma szeretnék, hogy vizsgálja felül Bitseed- egy termék, amely azt állítja, hogy „plug n play” node az átlagos felhasználó számára. Csak csatlakoztassa a router otthon, és akkor azonnal egy része a Bitcoin hálózat fut a saját személyes csomópontot. Természetesen mindig lehet használni a személyi számítógép erre, de akkor meg kéne, hogy adja oda a nagy darab helyet a merevlemezről, hogy töltse le a Blockchain a gép.

A Bitseed dolgok egyszerűbbek. A gép jön a legújabb verziót és Bitcoin blockchain már telepítve van (abban az időben a szállítási természetesen). A fejlesztők azt állítják, hogy minden, ami maradt a hatalom fel, és akassza egy Internet kapcsolat.

Ha megrendeli a Bitseed akkor választhat egy pár különböző merevlemez méretben 480GB akár 2 TB (van is egy Lite verzió, hogy én nem ellenőrzi itt). A méret a merevlemez fogja meghatározni, milyen hosszú a Bitseed működhet, mint a blockchain növekedése mintegy 45 GB-os évben (2016-ben emelkedett 43HU). Rendeltem én Bitseed körülbelül 2 hónappal ezelőtt, amikor is volt egy 320 GB-os verzió.

Szállítás a Bitseed volt elég egyenesen előre, de valamilyen oknál fogva ez nem szállított a nemzetközi nyomkövető költségek miatt kérdéseket. Személy szerint nem bánnám kiadások még néhány dollárt azért, hogy tudja, hol a csomag minden lépésnél. Miután megrendeli a terméket is eltarthat 2-3 napig, amíg meg nem szállították. Ez azért van, mert abban a pillanatban minden Bitseed rendelésre készül, ezért ha valaki ténylegesen telepítse a legújabb verzióját Bitcoin és blockchain a gépen.

Beletelt egy egész hónap a csomag megérkezik a házamban, de ez részben köszönhető hazám postai rendszer, ami elég gagyi. Amint megérkezik alig tudtam várni, hogy ez működjön.

De ez az, amikor a dolgok elment délre...

Az alapvető felhasználása csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa a Bitseed a router Ethernet kábellel, és kapcsolja ki. Egyszer hajtott, a készülék automatikusan elkezdi 2 órán belül. Bitcoin felzárkózzon az aktuális blokk magasságot, majd folyamatosan működnek, melyen egy teljes bitcoin csomópont.

Ez sok minden felhasználó tudja kezelni, de én akartam, hogy az én Bitseed tényleg működik. Tehát miután befejezte az utasításokat megpróbáltam érni a készüléket. Ha hozzá szeretne férni deviceyou'll kell találni az IP-cím az otthoni hálózaton. Ha ez úgy hangzik, mint halandzsa akkor nem vagyunk ugyanabban a csónakban.

Némi kutatás után rájöttem, hogy minden eszköz csatlakozik a router (pl a számítógép, Bitseed, én iPhone stb) van egy címet a számok formájában. Például az alábbi képen látható egy számítógép, egy iPad és egy nyomtató (HPC5....) Csatlakozik a routerhez, de nincs Bitseed.

BTW - Annak érdekében, hogy ezt a képernyőt kellett, hogy jelentkezzen be a router, szoktam ezt tutorialto megértsék, hogyan kell csinálni.

Tehát valamilyen okból a Bitseed volt, vagy nem csatlakozik a router, vagy csak nem indul. Én elég sok elveszett. Ennyit a Plug and Play...

Töltöttem a következő 4 óra ingerlékeny barátok próbálják hibakeresés ez távolról, de semmi sem működik. Küldtem Bitseed fejlesztők egy támogatási kérelmet azonban azt mondták, hogy az első megjelenése úgy tűnik, hogy a lemezmeghajtó nem találták meg, ami azt jelenti, valami megsérült a szállítás.

Végül úgy döntöttem, hogy átadja a gépet az egyik barátom a Bitcoin nagykövetség megnézzük maga. Néhány nap múlva azt mondta, sikerült is, és fut anélkül, hogy bármi különleges.

Az eredmény az, hogy 2 hét után a kemény munka minden látható ok nélkül a Bitseed volt, és fut a Bitcoin nagykövetség Tel Aviv és egy új csomópont támogatja a Bitcoin hálózatának.

Egyszer volt dolgozni tudtam hozzáférni a Bitseed vezérlőpult megadásával az eszköz helyi IP-címét a böngésző (a pontos címe ugyanaz Próbáltam megtalálni előtt).

Mint látható a készüléken mintegy 52HU szabad hely, ami azt jelenti, hogy valószínűleg utolsó keresztül a többi 2017 Annak ellenőrzése érdekében, hogy a Bitseed valójában része a Bitcoin hálózatának tudom ellenőrizni a csomópont állapotát a honlap a kezelőpanel.

Tehát a Bitseed fut a legújabb Bitcoin Core változat (amely magában foglalja a Segwit) és a nyilvános IP-cím is szerepel ezen az oldalon. Ott készülék jelenleg 79 kapcsolatokat más csomópontok a hálózatban.

Annak igazolására, hogy a bitseed jelenleg fogadnak bejövő kapcsolatokat más csomópontok én is használhatja az eszköz által szolgáltatott 21.co alsó részén ezt az oldalt. Annyit kell tennie, hogy adja meg a nyilvános IP-címet, és nyomja meg a „Check node”. Tartsuk szem előtt, hogy a Bitseed le fog állni 30 percig hetente egyszer idején ez alátámasztja azt a blockchain, ha megpróbálja elérni a csomópont az adott időben, akkor nem lesz sikeres.

Saját következtetésre Bitseed

Az ötlet egy Plug and Play Bitcoin csomópont félelmetes, és azt hiszem, meg kell valami, mint ez a közösség. Azonban végrehajtásának Bitseedif messze nem tökéletes. Az eszköz nem működik „reklámozott” támogatás volt laggy és csak lefagyott egy ponton. Ha nem volt olyan tartós abban, hogy ez a gép a munkát szerettem volna talán feladta, miután egy-két órát. Úgy érzi, mintha ez egy oldalsó projekt alapítói Bitseed és ezekhez nem lehet elvárni, hogy teljes mértékben támogatja még ha egyszer lesz egy fizető ügyfél.

Sajnálom, hogy azt mondják, hogy a jelenlegi állapot Bitseed nem egy jó vétel, már több esélye csalódást okoz a vevő, mint amitől elégedett. Természetesen ez a saját személyes véleményem után tapasztalja azt, amit a fent leírt, a szerencse eltérő lehet.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

KeepKey a TREZOR - Bitcoin hardveres pénztárca felülvizsgálatával szemben

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná