Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed | Hungarian.lamareschale.org

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Valószínűleg az egyik leggyakrabban feltett kérdés tekintetében Bitcoin bányászat az elmúlt években, hogy „az Bitcoin bányászat nyereséges?” 99% -ában a válasz nem, mivel a verseny túl erős, és annak érdekében, hogy az enyém nyereségesen szüksége lesz egy dedikált ASIC bányászati ​​rig. Csak így kapsz egy ötlet, amit beszélek, a leghatékonyabb bányász ma a Antminer S9, a költségek több mint $ 2000, és valószínűleg neked törés után is 6-9 hónap.

load...

Azonban Bitmain, a fő (és szinte egyetlen) gyártója Bitcoin bányászat fúrók nemrég bejelentette érkezését a Antminer R4-Bányász létrehozott bányászati ​​Bitcoin otthon. Mit jelent ez pontosan?

Nos, az egyik, a bányász valószínűleg olcsóbb, mint az ipari bányászok, mint az S9. A társaság közzétette a honlapján, hogy meg kell kerülni 1000 USD szállítás előtt. Azonban azóta az oldal már nem jelenik meg a társaság honlapján.

load...

Augusztus 29 frissítés: A bányász, és ez az ár van beállítva 1395 USD - ez sokkal több, mint az eredeti ár, amely valószínűleg megjelent a hibát. Lásd a termék oldalán van.

Az R4 bányász is használni fogja egy nagyon egyedi hűtési rendszer, amely lehetővé teszi, hogy sokkal kevésbé zajos. Az egyik legfontosabb kérdés a futás egy Bitcoin bányász, hogy felmelegszik, és ez nagyon (nagyon) hangos (itt egy példa). Bitmain használ egy új hűtési technikát belül R4 - ez ihlette zajtalan légkondicionáló egységek, és nem használja a szokásos zajos ventilátor számítógépes szerverek általában. Az új fan „csak elérni zajszintje 52 decibel, körülbelül olyan hangos, mint egy beszélgetés otthon”.

load...

A Antminer R4 megjelenési dátuma tűzték augusztus 29. (holnap) a 23:00 GMT +8 szerint Bitmain honlapján azonban a tényleges termék oldalra, amely elérhető volt korábban, már nem érhető el.

Augusztus 26-án Bitmain kiküldött a következő üzenet jelenik meg a Bitcointalk fórum:

Ez azt jelenti, hogy az árak és specifikációk látható ezen a poszton még mindig úgy csak hallomásból és meg kell erősíteni, ha a termék nincs.

A Antminer R4 specifikációk

Abból, amit tudok gyűjteni, mielőtt az oldal vették le ezek a bányász adatok:

- Miner Hash Rate: 8.6TH / s (változása ± 5% várható)
- Méret: 515mm (L) x 100mm (W) x 222mm (H)

A bányász is igényel PSU (tápegység), hogy a költségek 300 USD szerint a társaság honlapján (mielőtt levették). A PSU is ugyanolyan csendes hűtőrendszer, ezért nem fog nagy a zaj.

Augusztus 29 frissítés: A PSU fog kerülni 240 USD és 300 USD nem a korábban megadott. Láthatjuk a termék oldalán van.

Will Bitmain féle R4 nyereséges?

Bevitele Bitmain specifikációi a mi Bitcoin bányászat kalkulátor azt mutatja, hogy a jelenlegi nehézségi szint és Bitcoin ára akkor képesnek kell lennie, hogy nullszaldós 12 hónap után (többé-kevésbé). Vettem figyelembe néhány alapértelmezett értékei 0,12 $ / kWh villamosenergia-költség és 2% bányászat medence díjakat. Természetesen, ha fizet / kevésbé a villamos energia vagy drámai változás fog bekövetkezni a Bitcoin ára és nehéz ezeket az eredményeket változhatnak. Ne feledje, hogy az árak az R4 változhat is.

Augusztus 29 frissítés: Tekintsük az új ára a Antminer R4and a PSU (összesen 1635 USD) elviszi között bárhol 16-18 hónap, hogy nullszaldós a jelenlegi Bitcoin ár és nehézséget. Ha valahogy sikerül csökkenteni a villamosenergia-költségeket akkor képes lesz nullszaldós 12 hónap után.

Befejezésül még mindig nem vagyok biztos az R4 megéri a kockázatot. Kezdetnek az ár a készülék még nem ismert, ez valószínűleg kiderült 24 órán belül mégis. Feltételezve, hogy az ár valóban reklámozott előtt (1000 USD) Azt hiszem, 16 hónap nullszaldós egy nagyon kockázatos befektetés a bányászati ​​vállalkozás. Alapvetően van remény a Bitcoin ára megy fel, hogy igazolja a vásárlást - általában bányászok elavultak 12 hónapon belül, mivel egyre nehezebb.

Annak érdekében, hogy stay tuned több frissítik Bitmain Antminer R4 győződjön meg arról, hogy nézd meg Bitmain blogja.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata