Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges? | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

FONTOS UPDATE!

Mivel október 12-Bitcoin Trader úgy tűnik, hogy nem működik. Nem vagyunk biztosak benne, hogy ez mit jelent, de javasoljuk, hogy nincs pénze kell letétbe helyezni őket. Amint ebben a bejegyzésben orognialy - ez egy nagy kockázat programot. Ha már befektetett velük azt javasoljuk, hogy próbálja meg, és készpénzben. Abban úgy tűnik, hogy ebben a pillanatban ez elég nehéz, hogy alap ki BT - frissítések megtalálhatók a Bitcoin beszélni.

load...

Mivel október 16 Bitcoin Trader hivatalosan az üzletből

Most kaptam az alábbi e-mail az én postaládájába, legmélyebb együttérzésemet, hogy bárki, aki szenvedett veszít ebből gondatlan üzlet. Én személy szerint nem hiszem, hogy mi van írva az e-mail, és úgy vélik, hogy ez az egész most már egy átverés.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt már beszéltünk, hogyan profitál Bitcoin beruházásokat. Már lefedett nevű program lehetővé teszi, hogy BTCJamwhich kölcsön Bitcoint, hogy idegenek, és kap egy havi kifizetési - generál THM (teljes hiteldíj mutató) közel 20% -os. Örülök, hogy azt mondják, hogy a kísérlet ezzel a program már jól megy, és kapok a havi kifizetéseket a tervezett időpontban.

load...

Lehetséges, hogy egy 20% -os MPR (havi százalékos arány)?

Egy másik dolog, amit tárgyalt a korábbi hozzászólásokat volt HYIP - High Yield Investment Program. Ezek a programok az úgynevezett Ponzi rendszer. Ők fizetnek ki hatalmas kamatok és kockázat sokkal nagyobb. A legtöbb alkalommal ezek a programok sima ki csalások. A program megbeszéljük ma úgy tűnik, hogy számos olyan tulajdonsága van egy HYIP, de nem voltam meggyőződve arról, hogy ez valóban így elhatároztam, hogy mélyebb betekintést.

Bitcoin Trader úgy tűnik, hogy fizet ki majdnem 8 hónap

A fő gondolata a Bitcoin Traderis hogy részvényeket vásárol vagy egy bányászati ​​medencében, vagy egy kereskedelmi medence és kap fizetett ki megfelelően a részvények száma Öné. Tehát ez olyan, mint befektetni a cég, és cserébe kap jövőbeni nyereséget, hogy a cég teszi át a kereskedelmi vagy a bányászat. Az egész dolog hangzott elég kétes számomra, főleg miután a tapasztalatom MyDailyCoinso úgy döntöttem, hogy tesztelje azt magamnak.

load...

Fontos megjegyezni, hogy én mutatták be a Bitcoin Trader által Haroun Kola más néven a Bitocin Baba. Haroun kijelentette, hogy ő már dolgozik a Bitcoin Trader February 2014, hogy ő már kapott kifizetést tőlük rendszeresen.

Az elmúlt 9 nap Csináltam 7,9% -ot a beruházás

Kipróbáltam ki Bitcoin Traderwith egy kis készpénzt úgyhogy nem érdekel, hogy sok, ha ez egy átverés. Vettem néhány kereskedés részvények és várta, hogy mi történik. Nem igazán számít, amely megosztja vásárol, kereskedelmi vagy a bányászat, hiszen az ötlet ugyanaz - érdemes befektetni egy bizonyos összeget, és kap egy precent ezen összeg fejében.

9 nap múlva Örülök, hogy azt mondják, hogy Csináltam egy 7,9% ROI (Return on Investment), amely valószínűleg jön körülbelül 16% ROI végén a hónapban. Bitcoin Trader is elhelyezhet a napi eredményeket a honlapon, így mindenki láthatja. Ez elég jó, mivel nincs sok helyen, hogy ott kapsz egy ilyen kamat, de a dolgok nem mindig úgy tűnik, hogy úgy döntöttem, hogy vizsgálja meg egy kicsit tovább...

BitcoinTalk felhasználók oszlanak a vélemények tekintetében Bitcoin Trader

Az egyik legmegbízhatóbb információforrások szinte semmit a Bitcoin világ BitcoinTalk - a legnagyobb és legrégebbi Bitcoin fórum. Találtam egy threaddiscussing Bitcoin Trader kezdődött el 2013. December folyamatosan frissítése a mai napig. Mivel a fonal több mint 1300 hozzászólás itt a kiemelés:

  • Senki állítja ő nem ütött fizetett Bitcoin Trader.
  • A legtöbb szkeptikusok nem próbáltam a programot magukat.
  • A tulajdonosok a Bitcoin Trader van a legtöbb névtelen (nevek kiderült, de semmi, ami összekapcsolja a tényleges fő).
  • Senki sem szabályozására vagy ellenőrzésére vonatkozó társaság, amely nyitva hagyja az ajtót egy piramisjáték.
  • Bitcoin Trader használ fizetési processzor, amelyekről ismert, hogy elfogadják HYIPs - semmi tölthető vissza.

Tehát Bitcoin Trader jó befektetés?

Az egyik dolog, ami csalódást okozott nekem a Bitcoin Traderis hogy valójában nem fizetnek ki a Bitcoin. Ennek köszönhetően csak akkor használja a Bitcoin érdekében pénzt befizetni, és az értéket azonnal át USD. Ez egy szégyen véleményem, mert szeretnék találni a módját, hogy nő az én Bitcoin, mert különben ők csak fektetés körül. Ezért BTCJam jobban megfelel erre a célra (de a hozam alacsonyabb).

Összegezve a dolgokat azt hiszem Bitcoin Trader egy életképes befektetési lehetőség a pillanatban, de azt, hogy rendkívül óvatos, amikor használja, ami azt jelenti:

  1. Nem fogom befektetni bármely összeg nem engedheti meg magának, hogy veszíteni fog.
  2. Azt visszavonom nyereség heti rendszerességgel, és nem hagyja őket Bitcoin Trader.

Azt hiszem Bitcoin Trader nem feltétlenül bizonyult HYIP (még), és akkor talán valóban nyer a ha játszani kártyákat jobbra. Kérjük, ne feledje, hogy nem vagyok pénzügyi szakember, és mindent írok ebben a blogban az én saját véleményem szerint - így vigye magával egy csipet sót, és a saját kockázatára. Sok szerencsét!

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

Xapo felülvizsgálata: 3 dolog, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény