Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Ez végre itt van! Az első Bitcoin csaptelep WordPress plugin. Most elkezdheti a saját Bitcoin csaptelep kevesebb mint 5 perc.

Ez az oldal alapvetően a hivatalos dokumentációt a dugó, és el fogja magyarázni mindent meg kell tudni, hogy az elejétől a végéig, hogy indítsa el a saját Bitcoin csaptelep WordPress.

load...

Tartsuk szem előtt, hogy ez egy ingyenes bővítmény, és nem kell sok idő, hogy fenntartsák azt, hogy ez miért olyan a felhasználói felület úgy néz ki, egy kicsit furcsa, és én lesz korlátozott ideig válaszolni támogatási kérelmeket. Én azonban nem a legjobb tudok annak érdekében, hogy ezt a plugint munka- és naprakész. Én is elsősorban használni video oktatóanyagokat, hogy magyarázatot a csapot, és nem írt ismertetők (ez csak gyorsabban értem, hogy hozzon létre őket).

load...

Ha nem tudod mi az a Bitcoin csaptelep Azt javaslom kezdve ezzel postthat leírja a legtöbb, amit tudni kell a témát, és hogyan lehet, hogy egy üzleti belőle. Amikor ahhoz a részhez, hogyan kell felépíteni egy Bitcoin csaptelep jöjjön vissza ezt az oldalt a könnyebb út, mint amit a termék az eredeti üzenet.

Szóval térjünk le az épület a WordPress Bitcoin csaptelep:

1. Kap egy tárhely szolgáltató és telepíteni WordPress rajta

Ez az alapokba, amire szükséged lesz. Gondolom, már tudja, hogyan kell ezt csinálni, ha nem, akkor én videó feltöltésével, hogy itt elmagyarázza, hogyan kell beállítani a WordPress. Bármely tárhely szolgáltató kell erre a célra, én személy használja Bluehostfor ilyen típusú projekt. (Link a Bluehost egy affiliate link).

load...

Ez csap van egy csomó lehetőséget. Mivel nincs ideje írni mindet hoztam létre videó elmagyarázza, mindent meg kell tudni a csapot.

 

A minimális követelmények, hogy a plugin fut:

Az „általános” fülre

 • Írja be a nyereményeket és időzítési beállítások
 • Írja be SolveMedia API-kulcsok
 • Írja be az URL-eket a csaptelep oldal és a „check-cím” oldalt (alján az „általános” fül)
 • A hivatkozó link URL-séma a következő: http://yourwebsite.com/?r=btc_address
 • Állítsa be a pénznemet szabályt szeretne használni (lásd szeptember 2017 frissítés az alábbi részleteket)

A „fizetés” fülre

 • Írja be Fuacethub API-kulcsok

A csaptelep oldalon:

 • Írja be a csapot érvényesítőkód (győződjön meg róla, hogy adja meg, miután minden más shortcodes)

5. Regisztráció szükséges a csap (nem kötelező)

Az egyik legjobb módja, amit találtam, hogy leküzdje a spam előírásával felhasználók regisztrálni az oldalamon, hogy használja azt. Ez elriasztja a legtöbb spammerek és a botokat a helyszínen. Én használ egy fizetett bővítmény úgynevezett „kívánságlista tag”, amely gondoskodik a felállítása a regisztrációs folyamatot. Ez nem kötelező, de ha úgy érzed, hogy túl sok csalók webhelyen érdemes belenézni.

6. Állítsa be a saját szerver mikro kifizetések (advanced, opcionális)

Ha szeretné használni a saját önálló otthont Bitcoin pénztárca tenni fizetési helyett Faucethub lehet telepíteni egy Bitcoin pénztárca egy VPS (Virtual Private Server). Az egész folyamatot dokumentálja herebut azt javasoljuk, hogy ezt csak akkor, ha valamilyen technikai hátteret. Tartsuk szem előtt, hogy nem leszek képes támogatni bármilyen telepítési problémák egy önálló otthont pénztárca.

Azt ajánlom, figyeljük SETUP fenti videó az elejétől a végéig megérteni, hogy a csaptelep WORKS (ALL CAPS, így tudni fogja, hogy fontos).

Most, hogy már jó menni Azt javaslom megy vissza az eredeti postand olvasás mindent, ami nem jár felállításához csaptelep - ez fontos információkat.

Néhány fontos tudnivaló:

  • A kifizetések a Faucethub de akkor rá kell kattintani a „Befizetés” gombra, hogy küldje el az összes címet, amelyet jogosultság feltétele, hogy Faucethub.
  • Győződjön meg róla, Faucethub fiók költségeit, vagy címeket nem váró kifizetést.
  • Győződjön meg arról, hogy korlátozzák a fiók csak az IP-címét. Voltak számos kérdést a múltban, és ez valószínűleg megakadályozza őket. Megtalálható a szerver IP-címét.
  • A személyes tapasztalat azt javaslom, hogy a felhasználó a megjegyzéseket a csaptelep - ez a leggyorsabb módja annak, hogy tudja, hogy valami nem működik jól.
  • Abban a pillanatban az egyetlen adat hallom ezekből csapok mennyit fordítanak - ennyi az egész. Nem jelszavak Bitcoin-címek vagy más bizalmas adatok megadását haladt. Csak egy szám, hogy hány Satoshis sorba állított fizetési egyes alkalommal, amikor rákattint „fizess”.

Első támogatás / Gyakran Ismételt Kérdések

A legtöbb a csaptelep problémát meg lehet oldani segítségével a gyakran feltett kérdések az alábbiak. Ha megtalálja a választ, nyugodtan, hogy nyújtson be támogatási kérelmet.

Nem látok a csapot forma én webpagePlease győződjön meg róla, hozzáadjuk a csapot a érvényesítőkód az oldalra, amint az a telepítési videót. A shortcodes szerepel a „support” szakasz „hogyan kell használni” kapok 404-es hibaüzenetet állítva a csapot, vagy ellenőrző cím balanceThis azt jelenti, hogy valószínűleg nem állított be az URL-eket helyesen az „Általános” fülre :

Miután rákattintott a „fizess” meg kell jelennie a mérleg elmozdulás „Ki nem fizetett küszöb feletti” „Ütemezett fizetés összegét”

Ez azt jelenti, hogy a fizetés a jelenlegi tervek és a következő 20 perc alatt meg kell küldeni a microwallet. Ha ez nem történik meg van néhány dolog, amit meg kell keresni a:

 1. A kifizetés, amely a tervek szerint túl kicsi - általában microwallets küszöbértékeket, amelyek elfogadják kifizetéseket. Ellenőrizze, hogy a fizetés legalább 20.000 Satoshis
 2. Ha használja Faucethub API meg kell tudni, hogy minden felhasználó a csapot kell egy Faucethub számla kapcsolódik a saját címét annak érdekében, hogy fizessenek. Tehát ha például van 10 csap felhasználó és nem az ő címek regisztrálása az Faucethub, a befizetést nem megy át.
 3. Néha microwallets nem feldolgozni befizetését. Ebben az esetben csak kattintson a „fizess” újra és adja meg még próbát. Az újabb verziók a bővítmény folytatni fogjuk próbálni, és küldje el a kifizetést, amíg megy keresztül.
Van egy probléma a captcha az oldalon

Minden captcha kérdésekkel kell foglalkozni, hogy a captcha-szolgáltató csak használja az API, hogy megmutassák a captcha az oldalon. Néha ez a captcha kibocsátó lesz leállás, vagy szerver problémák és a captcha nem fog megjelenni, ennek semmi köze a plugin.

Mivel a január 2017 bővítményt támogatást nyújt egy kis díjat a kifizetések (0,5%). Annak érdekében, hogy támogatást igényeljenek megy a „support” fülre, és hit „támogatás kérésére.” Kérjük, győződjön meg róla, hogy adjunk wp-admin és az ftp hozzáférés, ha lehetséges. Támogatási kérelmek válaszolunk 36 órán belül. Azt is választhatják ki támogatását a plugin, ha nem kívánják megfizetni a díjat. Ebben az esetben én nem lesz képes segíteni, és nem kapja meg automatikusan beépülő frissítéseket.

Szeptember 2017 frissítés - most már támogatja a több pénznemben

Kaptunk egy csomó kéri, hogy meghosszabbítja a plugint, hogy támogassa a nem csak a Bitcoin, hanem más pénznemben, és hogy pontosan mi már dolgozunk az elmúlt hetekben. Tehát ma a csaptelep WordPress plugin támogatja az litecoin és a kötőjel, valamint a Bitcoin.

 

Lehetővé teszik a különböző pénznemek a csapot

FONTOS: Ebben a pillanatban csak akkor tudjuk használni egy pénznem minden oldalon. Tehát nincs lehetőség, hogy támogassa a CS és LTC ugyanazon a helyszínen, például. Ha azt szeretnénk, több pénznemet akkor több kell, mint egy oldalon. A jövőben azt tervezzük, hogy adjunk pénznem támogatása ugyanazon a helyszínen.

A „csap” fülön van egy fül úgynevezett „valuta”. Ez az, ahol úgy dönt, hogyan csap fizeti ki. Ne feledje, a csapot bővítmény csak támogatni egy pénznem egy időben.

A másik kifizetési szabályok a következők:

BTC

# 8211; Nyeremények kerül sor átalányösszegekben Bitcoin

Gondolatjel

# 8211; Nyeremények kerül sor fix összegű Dash

LTC

# 8211; Nyeremények kerül sor fix összegű litecoin

USD BTC

# 8211; Nyeremények kerül sor fix összegű USD és kifizetni Bitcoin. Például - felhasználói igények és keresi $ 0.05. Ő látni fogja az egyenértékű ezen összeg Bitcoin fizetett a címét. Ez lehetővé teszi, hogy a rögzített dollár összeget minden igényt akkor is, ha az ár a Bitcoin változásokat.

USD Dash

Nyeremények kerül sor fix összegű USD és kifizetni Dash.

USD LTC

Nyeremények kerül sor fix összegű USD és kifizetni litecoin.

Annak érdekében, hogy a szabály, hogy aktív, meg kell győződjön meg róla, kattintson a „Válassza ezt a szabályt, és mentse a változtatásokat” gombra. Ha csak kattintson a „Változtatások mentése” a szabály nem lesz aktív.

Automatikus kifizetés

Lehetővé tettük a lehetőséget, hogy hozzon létre az automatikus kifizetéseket, így már nem kell manuálisan fizeti ki a felhasználókat. Annak érdekében, hogy az automatikus kifizetések megy a „Csap” - „Általános” rész és jelölje be a négyzetet az „automatikus indítása kifizetési cron run”.

Ha a négyzet be van jelölve, valahányszor a cron (20 percenként) kifizetések lesznek automatikusan Faucethub.

Az egész elkövetkező hónapokban fogunk új funkciók a plugin, mint a Bitcoin készpénz támogatás, apró url támogatás, stb.

Verzió frissítések:

Január 24, 2018:
Fix a kérdés, ha a kifizetést nem tervezett abban az esetben, ha a felhasználók, hogy összekapcsolják a címek

Január 22, 2018:

= 2.4.1 =

Jobb hibajelentés esetén Faucethub API kérés korlátozás

Január 21, 2018:

= 2.4.0 =

Új logika kifizetési generációs új logikája kifizetési sorban

Január 5, 2018:

= 2.3.1 =

Fix javascript hiba esetén, amikor a felhasználó szükség, hogy összekapcsolják a címek

Január 1., 2018:

= 2.3.0 =

ETH támogatás Bitcaptcha támogatás

Bemutatás száma említett cím

Extra hirdetés követelés

Kiemelt Cím nem regisztrált felhasználó

= 2.2.1 =

A rögzítő probléma, ha az e-mail a felhasználó anélkül állítások mutatja az összes cím és ips

Natív DB zárrendszer, míg a kifizetési

November 16, 2017:

= 2.2.0 =
Transactions URL-eket váltott blockr.io hogy blockchain.info

Septmber 25. 2017:

= 2.1.2 =
Rögzített kérdés hamis gombok funkció

= 2.1.1 =
On kifizetési Bitcoind pénztárca tölti meg nem erősített egyensúly

Septemeber 24. 2017:

= 2.1.0 =
Hozzáadott támogatása coin-hive.com captcha

= 2.0.1 =
Új lehetőség, hogy adja meg explicit használata CloudFlare

Szeptember 17, 2017:

= 2,0 =

Támogatása DASH és LTC
letiltása csaptelep frissítés közben

Április 24, 2017:

= 1.7.5 =
tárolása ref címét a cookie-kat, hogy az emberek át regisztrációs elvesztése nélkül áttétel.

= 1.7.4 =
frissítése statisztika kéri, hogy adatokat küldjön tartomány helyett az IP-címet.

= 1.7.3 =
Új támogatás címet

= 1.7.2 =
Rögzítő dB előtag

= 1.7.1 =
Rögzítés benyújtja gróf Claims oldal

Február 19, 2017:

= 1.7.0 =
* Kisebb javítások

Február 6., 2017:

= 1.6.2 =
* Rögzítés probléma ePay egyensúly

Február 5., 2017:

= 1.6.1 =
* javítása fizetési naplóüzenetei

= 1.6.0 =
* gépek több hibák ePay oldalán

= 1.5.5 =
* átütemezése fizetés egy címet hálózati hiba esetén (epay.info kérdés)

= 1.5.4 =
* Bemutatás hiba esetén is, amikor a kifizetés api nem az ő oldalukon

Verzió 1.5.3 (január 23, 2017):
* extra hibakeresési információkat, míg a kifizetési jobb kérdés megértéséhez

Változatok 1.5.0 - 1.5.2 (január 22, 2017):

= 1.5.2 =
* Jobb díjszámítás

= 1.5.1 =
* Lazy terhelés solvemedia captcha

= 1.5.0 =
* hozzáadása lehetőséget, hogy kilépjen a bővítmények támogatása

Verzió 1.4.5 - 1.4.8 (január 14, 2017):

* A felső szintű navigációs

* Hozzáadása navigációs „Hogyan kell alkalmazni” oldal

* Mozgó Claims után Nyeremények navigációs

* Kifizetések navigációs pontokat Nyeremények helyett Claims

Verzió 1.4.4 (január 12, 2017):

* A rögzítő fogadott üzenetet a kérés
* Új rövid kód 1218625476 Satoshi megjelenítéséhez kifizetett összeg satoshis „NNN Satoshis”

Verzió 1.4.3 (január 6., 2017):

* Bemutatás API kulcsok pénztárca oldal

Verzió 1.4.2 (január 6., 2017):

* Letiltása lehet hivatkozni a saját Bitcoin-címet (dupla állítva)

Verzió 1.4.1 (január 5., 2017):

* Javítása hibaüzenet

Verzió 1.4.0 (január 5., 2017):

* Beállításának lehetősége fordítás frontend része
* rögzítése kérdés, ha plugins oldal jelenik inforrect információkkal bővítmény

Version 1.3.11 (4 január 2017):

* A rögzítő probléma fizetési hiba használatakor faucethub.io

Version 1.3.10 (december 28, 2016):

* Hozzáadása faucethub.io támogatás
* hozzáadása phpinfo a „Levél a diagnosztikai”

Verzió 1.3.9 (december 8., 2016) - Bug javítások

Verzió 1.3.8 (december 8., 2016) - Bug javítások

Verzió 1.3.5 (november 23, 2016) - Most már frissíteni a bővítményt belül ettől a WP admin területen

Verzió 1.3.4 (november 22, 2016) - ePay kérdés fix, megmutatva információkért nyeremények követelések oldalon

Verzió 1.3.3 (november 13, 2016) - DB lekérdezés hibajavítás

1.3.2 verzió (november 13, 2016) - szerelés kiszámítása állítások

1.3.1 verzió (november 13, 2016) - Kisebb szöveg változik és frissített felhasználói profil oldalon időhöz

1.3.0 verzió (november 12, 2016) - Korlátozott regisztrált felhasználók csak egy cím, hozzáadjuk eltöltött információk a követelések lap

Verzió 1.2.7 (november 8, 2016) - Új epay.info mint fizetési lehetőséget

1.2.6 verzió (november 4, 2016) - Képesség hozzá admin bónuszokat / büntetés, távolítsa ref info ha nincs áttétel állították

Verzió 1.2.4 (október 31, 2016) - Bug javítások, hozzáadunk időzítő és hang

1.2.3 verzió (október 28, 2016) - Bug javítások, fix kérdése kifizetések kijelző BTC helyett Satoshi

1.2.1 verzió (október 21, 2016) - Bug javítások

Verzió 1.2.0 (október 21, 2016) - Új regisztrált felhasználó funkcionalitás, bot protection

Verzió 1.1.5 (október 20, 2016) - hibajavítások, admin elemleírásokat hozzáadott

Verzió 1.1.4 (október 10, 2016) - hiba javítva

Verzió 1.1.3 (szeptember 29, 2016) - Rögzített további kérdés a „check-cím” URL.

Verzió 1.1.2 (szeptember 26, 2016) - Rögzített kérdés a „check-cím” URL lehet szintén dinamikus URL-t.

Verzió 1.1.1 (szeptember 12, 2016) - Rögzített SolveMedia kérdés, bővítmény már kompatibilis a php 5.2 és fel.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

HitBTC felülvizsgálta: ez a következő nagy csere?

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább