7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018) | Hungarian.lamareschale.org

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

7 Bitcoin Debit kártyák Összehasonlítva és felülvizsgáltuk (2018)

Fontos frissítési- On január 5, 2018 Visa felfüggesztette a tevékenységét WaveCrest- nyújtó vállalat a legtöbb crypto hitelkártyák odakint. Ez azt jelenti, hogy Xape, Wirex, TenX, Bitwala és CryptoPay nem dolgozik most. Természetesen a vállalat keres megoldást találni, és egyszer ők találtak frissíteni fogjuk ezt a bejegyzést (én személy szerint keres alternatívát is). Ha ismer olyan jó alternatíva nyugodtan hagyja őket a megjegyzés rovatba alább.

load...

A profik elég nyilvánvaló - akkor most vásárolni szinte semmit Bitcoin. Bárhol, hogy elfogadja a hitel- vagy bankkártya lenne elfogadni a Bitcoin bankkártyát is. A kereskedő kap fizetett saját valutában a betéti társaság és a díj levonásra kerül a Bitcoin egyensúlyt. Ez lehetővé teszi, hogy élni pusztán Bitcoin.

Például, ha külföldön mindig veszem a Bitcoin bankkártyával, mint a tartalék kártya esetén a pénzemet ellopják. Ez olyan, mint az utas ellenőrzi a digitális korban.

load...

Cons használatának Bitcoin bankkártyát

A fő con Bitcoin bankkártya központosítás. Annak érdekében, hogy a kártyát ki kell pénzt befizetni a számlát a bankkártya társaság - ez azt jelenti, te adsz felett pénzeteket egy 3rd party. Ezt a kockázatot csökkenteni nem letétbe túl sok Bitcoin be az egyenleg - alapvetően letétbe csak annyi, amit megengedhet magának vesztes esetén csapkod. Is, mert akkor a szolgáltatás használata ezeknek a vállalatoknak, hogy ára van - ahogy alább látni fogjuk nem lehet figyelmen kívül hagyni a díjakat, hogy a Bitcoin bankkártyával vállalatok díjat.

Abban a pillanatban van 7 Bitcoin bankkártya társaságok elérhető, itt van egy rövid összefoglaló mindegyiket, és azok előnyeit és hátrányait.

load...

Bitpay Bitcoin bankkártya felülvizsgálat

Előnyök: jól ismert cég, a kártya világszerte elfogadott

Hátránya: Korlátozott az amerikai lakosok csak nincs chip és PIN, ellenőrzést igényel

Bitpayis egy jól ismert cég a Bitcoin ökoszisztéma, amely fizetési megoldások a vállalkozások és magánszemélyek. Ez lehetővé teszi, hogy az előre fizetett Visa cardthat betöltődik keresztül Bitpay számla. A BitPay Prepaid Visa®Card áll a lakók mind az 50 amerikai államban. Meg kell egy lakcím (nem postafiók), a kormány által kiadott azonosító és társadalombiztosítási számát is alkalmazni kell.

A kártya ára átalánydíj 9,95 $, és körülbelül 7 napon érkezik a levél. Amikor utazik kívül az Egyesült Államok akkor díjat fizet 3% költségeinek fedezésére átváltás. Van egy 2,00 $ díjat ATM vagy készpénz-visszafizetési kivonás belül az Egyesült Államok és a 3,00 $ díjat ATM vagy készpénz-visszafizetési kivonás az ország határain kívül. Láthatjuk a teljes díjat lista itt. Nincsenek tranzakciós díjat a Bitpay kártyát.

Cryptopay Bitcoin bankkártya felülvizsgálat

Előnyök: Világszerte elérhető, kellékek mind a fizikai és a virtuális kártyák

Hátránya: Has karbantartási és terhelési díjakat

Cryptopaysupplies Bitcoin betéti cardthat világszerte elérhető (ellentétben Bitpay). Akkor sem rendelhet fizikai kártya egy chip & PIN-kódot, vagy egy virtuális bankkártya ha csak az online vásárlás. Egy másik nagy bónusz Cryptopay az, hogy nem kell a kínálat a teljes id ellenőrzés, ha nem kell nagy kártya határértékeket.

A fizikai kártya ára 15 $, és szállítják ingyen világszerte. Készpénzfelvétel ATM költségek $ 2.5 és nemzetközi pénzváltás egy újabb 3% minden tranzakciót. A dolgokat nem szeretem ezt a kártyát, hogy a havi fenntartási díj $ 1 és 1% -os jutalék betöltése pénzt. Ha nem igazolta vissza tudja tölteni akár 2500 € a kártya, de nem több.

Xapo Bitcoin bankkártya felülvizsgálat

Előnyök: a hajókat, a legtöbb országban, működő cég hírnevét

Hátránya: redundáns díjak (IMO), nincs chip-pin

Xapo egyike volt az első cég, amely a kínálat Bitcoin bankkártyával. Akárcsak Bitpay azt hez egy „egyszerű” hitelkártya, amely nem rendelkezik a chip és csapos szerkezet (edit: néhány felhasználó ütött egy chip & pin-kártya, én személy szerint nem). Az ára a kártya 20 $, és ez már az éves díj 12 $ / év után az első évben.

Xapo hajók a kártyáját, hogy sok országban szerte a világon, bár nem mindet (a teljes lista megtalálható itt). Szintén a kártya valójában egy „PIN módosítása” díjat, amely úgy tűnik, elég furcsa IMO. Ön képes lesz arra, hogy használja a kártyát, nem kiterjedt ellenőrzés, de akkor kell korlátozni, hogy 2500 $.

Wirex Bitcoin bankkártya felülvizsgálat

Előnyök: Chip & Pin kártya, virtuális kártyák rendelkezésre alapított cég

Hátránya: redundáns díjak (IMO), viszonylag drága kártya

Perviously néven E-érme a cég átnevezték Wirexin 2016. A cég szállít egy Chip & Pin Visa bankkártyával tölthető keresztül Wirex app (asztali vagy mobil). A díjak nagyon hasonlít más kártyák - költségszámítás 3% a nemzetközi tranzakciókat, $ 2.5 készpénzfelvétel ATM és 17 $, hogy a fizikai megvásárolja. A cég is szállít egy virtuális kártyát, ha nem kell a tényleges műanyag. Mint Xapo, Wirex is tölti szolgáltatási díjak, csak pénzt kérnek ezeket havi és nem évente ($ 1 / hó).

Shift Bitcoin bankkártya felülvizsgálat

Előnyök: Könnyen csatlakozik a Coinbase venni, viszonylag alacsony díjak

Hátránya: csak 45 államban körül az Egyesült Államokban, Coinbase csak bizonyos országokban is

Shiftposition magukat „az első amerikai Bitcoin bankkártyával”. A cég szállít egy bankkártyát, hogy csatlakozik a Coinbase venni. Azonban annak ellenére, hogy állítólag az amerikai bankkártyát ez csak 45 50 államából az adott pillanatban.

A kártya ára ésszerű $ 10 termelni, és nincs folyamatban díjakat. Van természetesen a szokásos 3% nemzetközi tranzakciós díj és $ 2,5 lapos ATM visszavonása díj.

Mi kártya érdemes választani?

A legtöbb ilyen kártyák többé-kevésbé ugyanaz. Valószínűleg mind ugyanazt kártya szállító futtatni az üzleti is, és a különbség csak a saját márkanevét. Személy szerint én azt tanácsolom, hogy ellenőrizze, hogy a kiválasztott kártya rendelkezésre áll az országban, majd használja az egyik legalacsonyabb díjakat. Én biztosan megpróbálják elkerülni a kártyákat a folyamatos díjak (pl Wirex, Xapo). Például, ha él az USA-ban, a Shift egy ésszerű megoldás.

Amellett, hogy a kártyák felül ebben a bejegyzésben is vannak ANXPROand CoinsBankthat ellátási Bitcoin bankkártyával - érdemes megnézzük őket is, ezek a táblázatban felsorolt, a lap tetején.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?