Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner | Hungarian.lamareschale.org

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Antrouter R1 felülvizsgálata - Antminer Wireless Miner

Az egyik érdekes gyártott eszközökkel Bitmain (vezető Bitcoin bányászat hardwaresupplier ma) a Antrouter R1. A termék 2 fő funkciója van:

  1. Ez csak a mindennapi internet router - fordult vezetékes internet-hozzáférés a vezeték nélküli hozzáférést.
  2. Ez egy Bitcoin bányász, amely lehetővé teszi, hogy versenyezni az esélye, bányászati ​​bitcoin.

A készülék akkor is lehet használni, mint a nagy sebességű USB töltő - USB-kábel segítségével csatlakoztassa a mobil készülék R1 hogy feltöltse. Android telefonok, iPhone, és a tabletták támogatott.

De mielőtt villa több mint $ 39 Bitmain (szállítási csomag nem tartalmazza), és indítsa el a bányászat Bitcoin, ezért fontos, hogy megértsük, milyen vékony az esélye, hogy valóban az enyém Bitcoin a Antrouter. Kezdjük el a műszaki specifikációk:

Előlap Ethernet kábel és jelentkezzen be a rendszerbe.
Bitcoin Mining Mode AntPool Solo Mode (kényszerített)

Mint látható, a Antrouter egy hash sebességgel 5.5GH / s. Csak az összehasonlítás, a leghatékonyabb bányász ma, hogy valószínűleg nullszaldós 12 hónapon belül, a Antminer S9, van egy hash aránya 14 TH / s. Ez több mint 2500-szor nagyobb, mint a Antrouter R1.

Sőt, amikor a bányászat a Antrouter csinálsz, amit az úgynevezett „Solo Mining” - ez azt jelenti, hogy Ön nem csatlakozik a medence bányász és egyre jutalmazzák a részét a munka. Ha ez lenne a helyzet akkor lenne körülbelül 10 cent havonta, mivel te nem járulnak hozzá, hogy a sok (kiszámítva a Bitcoin bányászat számított).

Ehelyett megpróbálják enyém a saját, próbál megoldani egy ultra összetett matematikai probléma, egy nagyon gyenge számítógépen. Van esélye, hogy akkor sikerül ezt és jutalomban 12,5 Bitcoin, de ez még kisebb, mint az esélye a győzelemre a lottón.

A fentiek miatt, én még mindig hiszek a fogalmat vonzó. Úgy értem, nem kerül sokba, hogy vásárolni ezt a készüléket, akkor még mindig megvan a saját elsődleges funkciója, mint egy router, és csak elképzelni, milyen a történet akkor is, ha valójában nem sikerül az enyém Bitcoin vele a puszta szerencse.

Beállítása Antrouter R1 vesz egy kis konfiguráció az első alkalommal kb. Azonban ez az útmutató elég thouroughand lesz végig könnyen. A Antrouter R1 nem egy új termék, akkor először be a piacra 2015 végéig (lásd az eredeti Bitcointalk szál itt). Böngészés közben a felhasználói visszajelzések azt tapasztaltam, hogy a két fő panasz a felhasználók kellett következők:

  • Szállítási költség teszi ezt a terméket sokkal drágább, mint a feltüntetett ár. Amikor a kapcsolatot, Bitmain kijelentette, hogy van egy új szállítási módot (4 p), amely csökkenti a szállítási költség több mint 70% az egyes országok, mint a reguláris expressz szállítási szolgáltatásokat. A Antrouter R1 is értékesítik Newegg.com egy ára $ 49 és elszállítása esetén az Egyesült Államokból. Ez az ár csak 10 $ felett az ár a honlapon, amely nem tartalmazza a nemzetközi szállítási költség.
  • Néhány felhasználó, aki megvette a terméket Amazon azzal, hogy megkapta a hibás terméket. Azonban a legtöbb értékelés pozitív.

Az ítélet - a Antrouter R1 megéri a pénzét?

Ha keres, hogy a pénzükért távol marad a készülék. Ez csak többe kerül, mint egy egyszerű hálózati útválasztó és előfordulhat, hogy sohasem fog semmilyen hasznot. Azonban, ha jó napja van, és szeretnék vásárolni egy olcsó életre lottószelvény a Bitcoin bányászat tombola ez úgy tűnik, mint egy jó üzlet. Személy szerint úgy gondolom, az ötlet nagyon jó, akkor is, ha nem a végén a bányászat minden érmét...

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

A Coinbase visszaél a referral program résztvevőivel?

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve