Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt | Hungarian.lamareschale.org

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Az egyre növekvő nehézséget, hogy az enyém a Bitcoin egyre nehezebb és nehezebb valójában, hogy egy profit, mint a Bitcoin bányász. Azonban nem is olyan régen a legnagyobb teljesítményű és hatékony bányász eddigi vezették - A Antminer S9.

A Antminer S9 úgy tűnik, hogy csak a Bitcoin bányász még mindig képes létrehozni egy kissé pozitív ROI a mai környezetben. Sok vélemény dicsérni a terméket, míg mások a kételyeket. Így elhatároztam, hogy összefoglalni az összes előnye és hátránya egyetlen egyszerű ellenőrzés - itt van, mielőtt...

6 dolog, amit tudnod kell, mielőtt vásárol Antminer S9

1. A Antminer S9 a legerősebb bányász a piacon kapható

A Antminer S9 egy hash sebességgel 12.93TH / s - + 7% (és nem 14 TH / s mint hirdetett néha), ami azt jelenti, hogy képes generálni mintegy 0,5 bitcoin minden hónapban. Ez persze csak a bevétel és nem vette figyelembe a villamos energia, bányászat medence díjak, illetve a hardver költségek. Futottam a számok ellen 3 különböző Bitcoin bányászat calculatorsand ezek mind azt mutatják, ugyanazt az eredményt. Mintegy 330 $ havonta tiszta bevétel (a mai árfolyamon ez kereken 0,5 BTC).

A Antminer S9 is a leghatékonyabb bányász a piacon. Ez azt jelenti, hogy pazarol a legkevesebb energiát, mint az összes többi bányász odakinn. Ha hozzá véve a villamos energia költség, valamint akkor létrehoz egy kicsit kevesebb, mint hogy - mintegy 0.33BTC.

2. A Antminer S9 a legdrágább bányász a piacon

Az ár a Antmier S9 nagyon változó. A Bitmain telephelyén lehet kapni azt a $ 2.400. Amazon megtalálja a mindössze $ 2700 és a eBayyou lehet kapni azt a mindössze $ 2000 (úgy, hogy talán ez a legjobb hely, hogy vizsgálja meg).

Ez a legdrágább bányász ma a piacon, mert kiváló a bányászat képességeit. Annak érdekében, hogy nullszaldós a beruházás akkor kell bányászni körülbelül 10 hónap figyelembevételével átlagos villamosenergia ára $ 0,1 / KW. 10 hónap hosszú idő a Bitcoin világegyetem és sokat lehet változtatni - bányászat nehézség tud emelkedni, árfolyam ingadozni fog, és az összes ilyen, hogy nehéz megjósolni, hogy meddig fog ez valóban megteszi a nullszaldós ebben beruházás.

3. Szükség van egy további PSU futtatni a Antminer S9

A Antminer S9 nem lehet csupán dugva a falba, hogy szüksége van egy PSU (tápegység). Tehát, ha vásárol egy Antminer szem előtt tartani, hogy akkor kell tölteni, és további 150 $ egy tápegység. Bitmain (Antminer gyártójával) használatát javasolja APW3-12-1600-B2, amely megtalálható a honlapon, az Amazon vagy eBayat különböző ár pontot is.

Itt van, hogyan kell beállítani a bányász fel a tápegység (vegyük észre, hogy hangosan a bányász kapja, ha működik ez):

Ha Ön egy PSU egy régi Bitcoin bányász akkor lehet, hogy ezt használhatja is. Például az EVGA Supernova 1300 Wattos GPU PSU is működnie kell ezt bányász. Azonban, ha még nem rendelkezik kompatibilis PSU akkor valószínűleg a legjobb, hogy csak vesz az APW3-12-1600-B2 és add meg a kezdeti beruházási költség. Ez valószínűleg nem fog sokkal többe, mint bármely más régi PSU megtalálja.

4. Érdemes lehet megfontolni egy csomó S7S egy helyett Antminer S9

Látva, mint a legtöbb ember valószínűleg rohanás vásárolni az új Antminer S9 érdemes megfontolni a régebbi modell (Antminer S7) kedvezményes áron az alacsonyabb kereslet. A Antminer S7 mintegy 33% -a tördelő erejét az S9 (ez fut 4,73 TH / s), de ha veszel 3 használt is akkor valószínűleg olcsóbbak. Itt van, amit egy tapasztalt bányász kellett mondani a Antminer S9:

Saját átfogó minősítés 3.5, mivel ezek nem érdemelnek 4. Ezek nagy bányászok, amely helyettesítheti a mintegy 3 S7S. Azonban a bányász lesz túl forró az S7S. Azt könnyen fut az én 5 S7S a garázsban Floridában 55% (ami azt kell, mert minden nagyobb, és azok olyan hangos zaj nyihogás), míg ezek tartják a 100%, és még mindig túl meleg. Én könnyen tartani ezeket a 100% nem nyihogás zaj problémát, és több, mint a csendes s7. Ha szeretné használni a s9s akkor lesz, hogy sokkal jobban szabályozott környezetben (amit meg kell, hogy dolgozzon ki), ha meg szeretné tartani ezeket a hosszabb ideig tartó.

Ha nem megy ezen az úton, bár fontos, hogy újraszámolja a nyereségesség a Antminer S7 kevésbé energiatakarékos, mint az S9. Itt egy teljes összehasonlítást a Bitcoin bányászat hardver áll rendelkezésre.

5. Nem minden Antminer s9s teremtett egyenlő

Bitmain szállít a Bitcoin bányászok tételekben. Minden tétel eltér a többi, és van egy másik hash arány. Tehát lehetséges, hogy rendkívül talál magának vásárol Antminer S9, hogy van egy hash arány csak 11,85 TH / s, és nem 12.93 TH / s. Ezért fontos tudni, hogy az előírásoknak a pontos bányász keres a vásárlás előtt.

Például az aktuális tétel Antminer s9s ről Bitmain csak 11.85TH / s, a nagyobb teljesítményű modelleket elfogyott. Azonban eBayyou is megtalálja az emberek értékesítés az idősebb erősebb modellt. Tartsuk szem előtt, hogy a 11.85TH / s modellek is ára alacsonyabb, mint a nagyobb testvére, tehát nem olyan, mint te egyre letépte vagy bármi megvásárlásával ezt a modellt.

A lényeg - győződjön meg arról, hogy ismeri a pontos specifikációk az bányász veszel. Így tudni fogja kiszámítani a pontos ROI és mikor lesz nullszaldós.

6. Ön kap egy 90 napos garanciát a bányász (ha vásárolt Bitmain)

Bitmain nyújtanak ügyfeleik egy 90 napos garancia, azonban, hogy a garancia jön korlátai. Például, a garancia nem érvényes, ha borítani a bányász (futás ez nagyobb sebességgel, mint ahogy azt tervezték, hogy fut). Továbbá, ha használja helytelen tápegység vagy környezetvédelmi szempontból kárt a bányász nem lesz jogosult a garancia (pl villámcsapás, korrózió miatt a nedves környezet). Néhány eBay eladók is szállít Önnek garanciális úgyhogy győződjön meg róla, hogy olvassa el a részleteket az egyes tőzsdei óvatos.

A lényeg - a Antminer S9 megéri?

Ha érdekel bekerülni Bitcoin bányászat, akkor a Antminer S9 talán az egyetlen logikus megoldás. Azonban a válasz a kérdésre, hogy „a Antminer S9 megéri?” teljesen személyes. Ez sok tényezőtől függ, mint például:

  • Mennyi pénz van elérhető költeni Bitcoin bányászat
  • Hol élsz (például a villamos energia költségei, a hűtési költségeket)
  • Mennyit hiszel Bitcoin értéke emelkedni fog a jövőben

Szintén ott mindig az a kérdés, hogy egyre nehezebb, és mennyi idő telik el addig, amíg a Antminer S9 elavul (általában ez történik 8-12 hónap). Ha további kérdése van a Antminer akkor mindig igénybe a segítségével más Bitcoiners a hivatalos szál Bitcointalk. Boldog bányászati!

Kattintson ide, hogy megtalálják a legjobb ajánlat a Antminer S9

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Kezdõ Útmutató a legjobb VPN szolgáltatásokhoz 2016-ban