A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata | Hungarian.lamareschale.org

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Bitmain vannak (in) híres a Bitcoin világában, nem csak azért, a leggyorsabb ASIC bányászok, hanem azok AsicBoostand Antbleedscandals. Az erőteljes L3 Scrypt bányász, Bitmain kiterjesztették litecoin bányászat. Ismét a termékek a kínálat a legtöbb hash a készpénz... De ahogy az L3 hamar elfogytak Bitmain áruházi, ne próbálja megvenni máshol, vagy választhatja ehelyett Bitmain továbbfejlesztett modell, az L3 +?


Egy ritka L3, értékesített az eBay-en. Megjegyzés: a single-fan tervezés és kitett táblák. A tömege 2,5 kg.

Mindkét L3 típusok ugyanazt a BM1485 chips; Csak a számuk különbözik. A Antminer L3 + lényegében egy L3 kétszer a hash sebesség és a kétszeres áramfelvétel. Mindazonáltal döntenek a megfelelő modellt, és vásárlás a jobb eladó még mindig elég kemény hívást!

Ha érdekel komoly Scrypt bányászat, ez a felülvizsgálat célja, hogy elég információt, hogy jöjjön tájékozott döntést a különböző L3 (+) opciókat.


A dual-fan L3 + úgy néz ki, nagyon hasonlít a SHA256 bányászati S9 de körülbelül 1 kg-mal nehezebb.

5 Fontos dolog, amit érdemes tudni Mielőtt kiválasztása L3

A Antminer L3 egy versenyképes Hashrate

Az L3 a hashrate lenyűgöző ~ 255 MH / s. Ez az arány meghaladta a ~ 504 MH / s az L3 +, és a ~ 280 MH / s az A4 Dominator által Innosilicon.

Nyers hashrate nem mondja el a teljes történetet azonban. Akár megy egy L3 vagy L3 +, akkor van egy jelentős hatékonyságot más bányászok, mint az A4, KNC Titan vagy bármilyen maradék GPU bányászok. Ennek eredményeként, akkor jelentős nyereséget - legalábbis addig, amíg L3 modellek válnak széles körben elterjedt... Persze, a jövedelmezőség is függ szerzés a L3 jó áron!

Szerint a bányászati ​​számológép, a litecoin aktuális ár és nehézség és feltételezve, hogy a kiindulási 10c kWh villamos energia költségek, L3 fog: 3,5 LTC, érdemes $ 165, hetente!

Egy év, az L3 teheti annyi, mint 183 LTC, vagy $ 8641 - noha elérése ilyen visszatérések nem valószínű, mivel litecoin nehézsége biztosan emelkedni több ilyen termék piacra.

A Antminer L3 keveset fogyaszt Elektromosság

Munka a fenti számítások szerint a Antminer L3'smodest 400W teljesítményfelvétel el kell érnie, hogy csak 10% a nyereség - $ 16.80 több mint egy hét, és $ 876 egy év alatt.

Összehasonlítva az L3 az A4 Dominator, akkor egyértelmű, hogy az L3 is majdnem kétszer olyan hatékony. Mivel az A4 ég kb ~ 1000W elérni 280MH / s, az L3 sikerül kap közel azonos hashrate mindössze ~ 400W. Idővel az L3 a nagyobb hatékonyság (1,6 J / MH) fog eredményezni az egyre növekvő profit eltérés.

Szerint litecoin alkotója, Charlie Lee, az L3 2,5-szer olyan hatékony, mint az A4:

Az L3 + fogyaszt körül 800W kap ~ 500 MH / s; kétszerese a teljesítmény kétszeres hashrate. Ez azt jelenti, hogy a tiszta hatékonyság, nagyon kevés választani L3 és L3 +.

Megjegyzés: Az L3 nem notcome egy tápegység. Azt javasoljuk, hogy használja a jó, elektromosan hatásfokú tápegység (PSU) a futó L3. A PSU kell, és öt 6-tűs csatlakozóval, és bőven van szabad kapacitása; között 600W a 750W ajánlott. Hatékonyság is függ PSU teljesítmény.

Antminer L3s könnyű

A súlya mindössze 2,5 kg (vagy 3 kg, beleértve a csomagolást), az L3 egy sokkal könnyebb, mint az A4 Dominator, amelyek tömege egy izmos 9,2 kg. A L3 + is meglehetősen vaskos, tömege 6,5 kg (csomagolás tartalmazza).

Az L3 biztosan nyer itt, mint a könnyű kialakítás tartja a szállítási költségeket, valamint lehetővé teszi a biztonságosabb felhalmozás / polcok több bányászok.

Antminer L3s viszonylag nyugalmas

A L3 egységes-fan kialakítású legalább 60dB, míg a kettős ventilátor L3 + bocsát ki a 75 dB-től 95 dB-ig, a környezeti hőmérséklettől függően.

Az L3 nem suttogó ahhoz, hogy fut a hálószobában, de nem kell megtartani a szomszédok ébren sem.

A Antminer L3 nagyon tömör

A L3 méretei egy szerény 23 cm x 13,5 cm x 16 cm. Ez előnyösen hasonlítható össze a valamivel nagyobb A4 Dominator, ami 28 cm x 26 cm x 13 cm-es. A L3 + a legnagyobb messze, mérő 35 cm x 13 cm x 19 cm.

Antminer L3sare ritka és ezért gyakran költséges

Azok számára, akik nem előrendelhető a Antminer L3from Bitmain a run-ig az első kiadás, ez most csak a másodlagos piacokon, mint például az eBay, Amazon, AliExpress vagy dedikált kriptográfiai bányászati ​​forgalmazó helyek.

Számos kínál, különösen az online piacokon, akkor feltétlenül falc akkor az ár, a töltés jóval Bitmain eredeti ár a L3. Különösen, ha vásárol egy új, ismeretlen crypto bányász helyszínen érdekében, hogy csak lehet egy megbízható szállító! Több átverés oldalak hoztak létre a múltban, ígéretes - de soha nem nyilvánított - Scrypt ASIC.

Ahogy a következő tétel L3 + moslék eladni mindössze az 2000 $, akkor nem lenne értelme fizetni sokkal több mint 1000 $ egy L3, mivel a relatív teljesítmény. Azonban, mint az L3 késhet, és valószínűleg hetekig, hogy a hajó, akkor talán van értelme fizetni olyan magas, mint 1500 $... Ez különösen igaz akkor, ha te biztos gyors szállítás, és kap egy garanciális hasonló Bitmain eredeti 180 nap (ez is vonatkozik közelgő L3 + egység).

Ami előrendel az L3 +, akkor biztosak lehetünk. Míg crypto bányászati ​​hardver előrendelések közismerten agyafúrt, Bitmain mindig felemelte saját oldalán az alku eddig.

Fuss a számokat, és értékelik a kockázatokat, mielőtt a vásárlási döntést!

Az Antminer L3 megéri a beruházás?

A Antminer L3is egy nagyon szilárd sokoldalú előadóművész, néhány meghatározott méretű, súlya és a zaj előnyei az L3 +. A hatékonyság tekintetében, ez közel azonos a L3 +. Mivel az öregedés A4 Dominator van outclassed a legtöbb fronton, az Ön által választott egy ASIC Scrypt bányász jön le, hogy vagy az L3 vagy L3 +. Az ár és a rendelkezésre álló valószínűleg a legjobb meghatározói.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?