A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt? | Hungarian.lamareschale.org

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Mivel a Bitcoin ára folyamatosan emelkedik az utóbbi időben már kezd sok e-mailt az emberek, akik azt kérdezik, ha ez jobb, hogy az enyém a Bitcoin vagy megvenni. Tavaly, amikor a Bitcoin-t kezdetben biztosított a válság miatt Cipruson, sokan vettek fel a „hobby” otthon bányászat. Abban az időben (2013. Április) szerint még mindig lehetséges, hogy létrehoz egy szép mennyiségű Bitcoin révén bányászat otthon a CPU, vagy akár egy grafikus kártya. De azóta a bányászat sokkal nehezebbé vált, és ma ez szinte lehetetlen, hogy az enyém otthon befektetése nélkül jelentős mennyiségű pénzt.

A kérdés továbbra is - ha már $ 10K beruházni Bitcoin ma lenne jobb, ha csak vásárolni Bitcoin ezzel pénzt vagy használni, hogy a bányászati ​​berendezések és enyém őket.


Tehát mennyit Bitcoin lesz $ 10k kap végig csere?

Nos, ha mész vásárolni Bitcoin hogy egy egyszerű válasz. A mai árfolyam lehet kapni valahol 25BTC (használom CoinLlamato kiszámítja a lehető legjobb áron). Tehát most az a kérdés marad tudjuk legyőzni ezt hosszú távon a bányászat.

Természetesen nincs egyszerű válasz erre, mivel a kérdést, hogy van Bitcoin bányászat profitabledepends sok változó, mint a villamosenergia-költségek, a növekedés a bányászati ​​nehézség stb De a célja ennek a poszt feltételezem, hogy élek, Louisiana USA-ban (ez a a legkisebb költség Kilowattyou megtalálható az USA-ban ma).

Találni egy jó Bitcoin bányász elég a szóváltás

Mivel a legtöbb az én pénzt költenek majd az én bányászati ​​telep fontos döntenek bölcsen. A probléma sok bányászati ​​vállalatok, hogy a termékek kifogyott a legtöbb időt, és hozzon létre előrendelések, itt egy példa űrlap KnCMiner. Nem tetszik ez a módszer, mert ez csak a hívás a bajt (pl Butterfly Labs). A keresés után néhány internetes ezt találtam elég powerful2TH / s Bitcoin minerfrom Bitmain amely úgy tűnik, hogy a raktáron.

Hány Bitcoin tudok enyém a $ 10K?

Most akkor menj fel az én Bitcoin bányászat számológép és dobja be a számokat, az egyetlen probléma az, hogy van 2 változók én kell majd kitalálni. Az első az, hogy mennyi lesz a Bitcoin bányászat nehéz nő idővel. A második az, hogy mi lesz a Bitcoin árfolyama egyszer pénzem elfogy. Szerencsére, mert én csak összehasonlítjuk a bányászat vásárol, és nem teszteli az általános nyereségesség nincs szükség a második változó - értelmében, csak azt akarom, hogy ha tudok több mint 25 Bitcoin révén a bányászat.

Én használják fel $ 8750 vásárolni 7 Antminer S4-B2 bányászok. A pénztár tudok választani, hogy a fogadó én bányászok egy hosting központ Kínában. Ez valószínűleg ajánlott, mivel ez lehetővé teszi, hogy ne rakjunk és hűtési bányászok magam (nagyon meleg és hangos). Egy másik lehetőség az lenne, hogy a fogadó és a hajó a bányászok közvetlenül nekem. Látva, hogy a szállítási költségeket lenne ~ $ 825 I szívesebben szállítani én bányászok közvetlenül a fogadó központ (~ $ 277 szállítási költség). Annak ellenére, hogy a villamosenergia-költség Louisiana (~ $ 0,0977 / KW / óra) alacsonyabb, mint a fogadó gazdaságban (0,12 $ / KW / óra) még mindig inkább a hajó a bányászok, hogy a fogadó központ.

Az összes kiadás egészen mostanáig:

Miners

# 8211; $ 8750

Szállítás

# 8211; $ 277

Tárhely napi ár

# 8211; $ 4,587

Villamosenergia-költség

# 8211; $ 0.12 / KW / óra = $ 2.88 / kW / nap

Most, hogy minden rendben, itt az ideje, hogy hány Bitcoin tudok kijutni ilyen babák. A napi költségek kitesz $ 7,467, ami azt jelenti, tudok futni ezeket a bányászok 130 nappal azelőtt elfogy a pénz. Teszek valamennyi változót át Bitcoin bányászat nyereségesség calculatorand megpróbálja kitalálni, hogy mennyi BTC leszek képes generálni.

Az eredmény....well múlik :) mivel egyes változókat kell kitalálta különböző számológépek megmutatja a különböző eredményeket. Azonban sem a számológépek Régebben azt mutatta, hogy én, hogy több mint 25BTC keresztül a bányászat. A legtöbb számológépek javasolt Csinálok körül 23BTC (majdnem fej-fej mellett a vásárlás Bitcoin), és néhány javasolt Csinálok mindössze 10BTC. Nem tudom megmondani, hogy melyek pontosabb, mivel sok találgatások veszik figyelembe ezeket a számológépek. Tartsuk szem előtt, hogy van még egy időtényező, ahol a pénzt után 4,5 hónappal, amit tett a kezdeti befektetés.

Tehát ki a győztes?

Azt hiszem, ha nézi a bányászat egy hosszú távú befektetés, mint talán tud generálni akkor több pénz hosszú távon, de ez is jóval kockázatosabb. Először is a bányászok is lebontják, és akkor is, ha a fogadó valahol baleset történik csinálni. Szintén nincs mód arra, hogy milyen magas vagy alacsony lesz a Bitcoin bányászat nehézség elérésre, számok drasztikusan. Ha azt szeretnénk, azonnali győztes, mint én biztosan megy a vásárlás Bitcoin helyett bányászati ​​őket.

Tartsuk szem előtt, hogy ez a poszt elsősorban elméleti és van egy csomó gond és váratlan események nem veszi figyelembe (a szállítási késedelmek főleg), de meg kell adni egy ötlet, hogy mit kell figyelembe venni, mielőtt beugrott Bitcoin bányászat.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Post Tacocoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - Hol kell vásárolni Bitcoins?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Letéti szolgáltatások

Post Tacocoin

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?