MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet? | Hungarian.lamareschale.org

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Építőipari Bitcoinand más cryptocurrencies bonyolult lehet, és ez általában marad a szakmabelieknek, akik tudják, mit csinálnak. Még ha az agyat és bányászati ​​hardver a folyamat, ez egy illékony meglétét az egyes bányász.

load...

Egyes vállalatok azonban így cryptocurrency bányászat az átlagos felhasználó számára. Letölthető szoftver áll rendelkezésre, hogy sok „kis idő” bányászok együtt egyesítik erőforrásaikat. Ezek a csoportok az emberek nevezik bányász medencék, ennek egyik példája MinerGate.

Ebben MinerGate felülvizsgálat megtudhatja, hogyan MinerGate rendszer működését, főbb jellemzői, és milyen gondolnak a felhasználók a szoftvert.

load...

Mi MinerGate?

MinerGateis nyílt bányászati ​​medence, ahol az emberek használják a számítógépet, hogy adjunk tördeljük hatalmat, hogy több ezer más bányászok. A felhasználói felület nyíltan letölthető és lehetővé teszi, hogy gyorsan indul bányászat Ethereuem, Bitcoin, és válogatott egyéb altcoins. Segít lebontani a szokásos bonyodalmak talált a bányászatban.

MinerGate bárki számára lehetővé teszi, hogy megragad a programot, és futtassa azt saját számítógépén. Nagy, erős egységek természetesen még több energiát, de kisebb, amatőr bányászok használhat normál PC vagy laptop. Ők is futtatni az okostelefon alkalmazás, ha ők hajlamosak. Ez jól hangzik, de reálisan, a kisebb a készülék, annál kevesebbet lehet keresni. A telefon szinte értelmetlen szempontjából tördeljük hatalom. Az átlagos laptop, hogy egy kicsit több keményítőt a nadrágot, és lehet, hogy szórakoztató, hogy vegyenek részt, de visszatér továbbra is korlátozott. Természetesen minden attól függ, az érme az enyém is.

load...

Míg MinerGate gyors és egyszerű a használata, vannak komplex algoritmusokat fut a háttérben. Csak néhány kattintás, használja ki a maximális kapacitás a hardveres alapján, hogy mennyit szeretne szánni. Nem kell, hogy vegyenek részt bármely ezt a programot, mint MinerGate; egyszerűen hagyjuk, hogy ezt a kemény munkát, miközben míg el a nap alacsony feldolgozási feladatokat.

A MinerGate csapat jutalmazza meg alapul, hogy mennyi bemenet elkötelezi magát. Ha keres, hogy növeljék a passzív jövedelem, akkor ez egy ügyes megoldás. Tudod, hogy a számítógép a munka közben nem használja a hardvert.

Sok más bányászati ​​medencék körül, de sok igényel egy kicsit több tudást fut, és csak az enyém egy cryptocurrency. MinerGate van a határozott előnye dolgozik mind a CPU és a GPU az enyém több cryptos a maximális profit. Például, futtathat két Ethereum és Monero miningsimultaneously.

Hogyan használjuk MinerGate

A szépség MinerGate van, milyen egyszerű ez, hogy tűz ki, és indítsa el a bányászat. Íme egy gyors áthaladás, hogy mutassa meg a következő lépéseket.

1. Lépés: Swift regisztrációs folyamat minergate.com

Csak akkor kell egy e-mail címet, nem ellenőrzés vagy a nehézkes formákat.

2. Lépés: Töltse le a szoftvert

A honlap érzékeli az operációs rendszert.

3. Lépés: Telepítse MinerGate

Telepítése és megnyitása MinerGate mint bármely más program az operációs rendszert.

4. Lépés: A Benchmark funkció

Ez lehetővé teszi, hogy elemezze MinerGate a hardver és tudd, hogy mit lehet elérni.

5. Lépés: Indítsa el a bányászati

Vagy kattintson a Smart Mining a legtöbb nyereséget vagy manuálisan válassza ki a cryptocurrency.

Főbb jellemzői

Látni fogod, hogy van néhány különböző lehetőségek és funkciók beépített MinerGate.

Az első oldal fogja ösztönözni: Kezdés Intelligens Mining. Intelligens bányászat automatikusan bányák legjövedelmezőbb cryptocurrency az Ön számára. Hogy ez mennyire veszi a piaci árak, és nehezen veszik nehéz tudni; mindazonáltal ez egy csábító jellemzője, ha azt szeretné, hogy az induláshoz komplikáció nélkül. Mindössze annyit kell tennie, hogy válassza ki a mag kiadási és hagyjuk, hogy ezt a dolgot.

Azt is látni teljesítményértékelési lap, ami lehet egy jó kiindulópont, mielőtt bármit. Néhány perc múlva, a szoftver elemzi a hardver, hogy mit lehet elérni. Futottam ezt én Surface Pro, amely ideális az írás és a tartalom a munka. Ez egy hibrid laptop-cum-tabletta, így ez nem igazán felé irányul bányászat. Az eredmény egy 25 $ jövedelemszerzési lehetőségek egy év alatt. Nem szuper inspiráló, de talán jobb a vártnál.

A bányászati ​​lap talán a legbonyolultabb, de ez elég könnyű, hogy a fejed körül. Gyorsan kiválaszthatja, hogy mely Crypto bányászni a CPU, és amely az enyém a GPU. Ismét meg lehet jelölni különböző mennyiségű energia az egyes bányászati ​​eljárás. Kipróbáltam ezt az én laptop, amivel mind a négy mag dolgozni bányászat. Nagyon gyorsan Hallottam a teljesítmény a hardver, és ellenőrzése után a feladatkezelő, úgy találtam, hogy valóban így a rendszer a teljes edzést.

MinerGate Cryptocurrencies és díjak

Van egy tisztességes darab érme elérhető MinerGate. Több mint egy tucat lehetőség közül választhatnak ajánlat az Ön számára, hogy az enyém, beleértve Ethereum, litecoin és Monero.

Legyen tudatában annak, hogy Dashcoinis notthe megegyezik Dash. Voltak jelentések felhasználók bányászat sok Dashcoin csak meg, hogy nem lehet letétbe helyezni a Dash pénztárca.

A díjak nem tűnnek fölött sem. A lakás díj 1% illetve 1,5% elég kedvező, mint néhány versenytársai.

MinerGate közösségi Trust

A bíróság a közvélemény ingadozik elég erősen a témában a MinerGate. A szóbeszéd hajtóereje bármilyen márkájú és MinerGate úgy tűnik, hogy tele van rossz tapasztalatok, néhány még címkézésre egy átverés. Miközben könnyű letölteni és futtatni, alap visszavonása tűnik akadályt néhány.

Sok jelentés betétek azok cryptocurrency pénztárcák máshol nem jelenik meg, a feljegyzések nem történt tranzakciók a blockchain. Mások egyszerűen azt mondják, soha nem látni a pénzüket.

Hogy azt mondta, vannak, akik a program sikerrel gyakran, bár ezek a forgatókönyvek egy kicsit nehezebb megtalálni. Továbbá, a legtöbb ember, akik dicsérik MinerGate általában tulajdonítanak az affiliate linkeket a véleménye, így kevésbé megbízható véleményem.

Ez nagyon aggasztó, hogy hallani olyan sok csalódott felhasználóknak, akik megpróbálják visszavonni alapok. Rengeteg a látni és szeretem az egyszerű funkcionalitás MinerGate, de ha nem tud a pénz, akkor ez időpocsékolás.

A másik kérdés az, hogy sok felhasználó panaszkodik, hogy nincs transparencyof a MinerGate bányászati ​​medencében. Azt állítják, hogy MinerGate jelenít alacsonyabb hash árak a hardver, mint amit ténylegesen használják. Ez azt jelenti, hogy a platform hatékony, ha azt mondják szerzett kevesebbet, mint amennyit ténylegesen és folyamatosan a különbség.

Nagyon keveset tudunk a vállalat egészének, annak Körülbelül szakasz csak arról, hogy ez fut egy csoportja cryptocurrency szerelmesei-mindig a piros zászlót, ahol csalások tekintetében. Ez egy tévhit, hogy a csapat mögött MinerGate is a csapat mögött Changelly, amely bizalmat épít. Azonban, miután beszélt képviselőivel Changelly tudok most megerősítik, hogy ez két különböző cégek.

Megkértem a bányászati ​​szakértő Ian összehasonlítani MinerGate teljesítménye az egyik alternatíva - Claymore bányász. Itt van, amit el kellett mondani:

Íme két kép a ugyanazon telep futó 4 Rx 470 féle:  

Minergate futó @ 985H / s és 

Claymore A 2499 H / s (vagyis 2,5-szer gyorsabb) Most az a kérdés, hogy ez a delta rosszindulatú és ők „lopás” vagy átirányítása hashpowersomehow használata során interface vs. Claymore években. Hajolok felé sem, és itt van miért: Ha Claymore a Monero én még mindig kitermelés közvetlenül az Minergate műszerfal és pénztárca, egyre teljes hozama Claymore erejét. Ha ők valóban lopás Azt hiszem, valójában nem kapsz érméket. Az emberek rámutatva, hogy a platform maga mondja, hogy ez nem olyan jó, szemét, mert kevés a fejlesztők a világon, hogy lehet építeni egy bányász fut, valamint a Claymore. Genoil jó és nem tudja legyőzni Claymore - az ő lopás is? Úgy gondolom, hogy amit ők építették - a GUI bányász interfész, amely a CPU és a GPU bánya egy kattintással a gomb ez nagyon jó. Ez egyszerűen nem nagyon hangolt és optimalizált mint Claymore években. 

MinerGate felülvizsgálata Következtetés

A jó hír az, hogy lehet letölteni MinerGate, telepítse, és elkezd bányászat öt percen belül. Ez elég jó akkor is, ha nincs technikai tapasztalat, vagy csak szeretné kipróbálni a szórakozás.

A felhasználói felület könnyen kap az; ez minden szépen lefektetett, és elrejti az összes bonyolult kuszasága kapcsolódó cryptocurrency bányászat.

Egy meglehetősen nagy probléma a képessége, hogy az egyén alapok. A pénztárca funkciót nemrég költözött a szoftvert a MinerGate honlapján. Ha visszavonások egy műszaki probléma, akkor talán ezt már javították. Az még nem dőlt el, bár.

Végül semmi sem árthat a cég több mint egy rossz híre. Ebben az esetben úgy tűnik, hogy MinerGate nem bizonyított ahhoz, hogy megbízható jövedelemforrás. Abban a pillanatban ez a legfontosabb dolog, hogy fontolja meg, véleményem szerint. Igazából futott MinerGate a Bitcoin Átverés teszt, és a cég kijött legális, de a teszt nem 100% -osan pontos. Használd a saját felelősségére.

0

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

A TREZOR-tól a LastPASS-ig: A legjobb jelszókezelők 2017-es felülvizsgálata

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam