A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált) | Hungarian.lamareschale.org

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Akár érdekel a válás Bitcoin minerfor először, vagy csak egyszerűen keres egy új Bitcoin bányászat medence, itt vagyunk, hogy segítsünk! Ebben a cikkben fogjuk vizsgálni az első öt Bitcoin bányászat medencék. Érdemes megjegyezni, hogy ez a cikk szól a bányászat a saját Bitcoin bányászat hardwareand nem felhő bányászat.

load...

Mi a Bitcoin bányászat medencében?

Azok számára, akik az új cryptocurrency, a bányászat medencék csoportok bányászok, akik egyesítik forrásaikat együtt annak érdekében, hogy létrehoz blokkok gyorsabban. Miners majd többet kapnak, rendszeres jutalmak, mint amit a bányászat solo, jutalomként megosztott tagok között. Mennyi a blokk jutalmat kapnak bányászok attól függ, hogy mennyi a tördelő teljesítmény hozzájárult megoldására egy blokk.

load...
 

Választás előtt Bitcoin bányászat medence

Vannak különböző bányászati ​​medencék különböző cryptocurrencies. Íme néhány tényezőt kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a bányászati ​​medence:

Méret: Nagyobb medencék többet nyújt rendszeres kifizetések. Azonban, a kifizetés kisebb, mert osztani több tagja. Kisebb medencék kínálnak ritkább, de nagyobb kifizetések kifizetéseket. Bármelyiket is választja, a megtérülés még ki hosszú távon.

Jutalom Módszer: A fő jutalom typesto megtalálható különböző bányászati ​​medencék közé tartoznak a következők:

 • Pay-per-Share (PPS): Minden alkalommal, amikor egy részvény be, a felhasználó fizetett fix összeg.
 • load...
 • Arányos: A felhasználó fizetik alapján a részvények aránya megtalálták.
 • Pontszám alapján: Egy arányos módszer mérni az időt egy részvény be.
 • Pay per utolsó N Részvénytársaság (PPLNS): Hasonló az arányos, de minden részvény lehet jutalmazni több fordulóban.

Díjak: Bizonyos Bitcoin bányászat medencék számít fel díjat, és néhány nem. Díjak terjedhet mindössze 0% -ról 3%. Ne feledje, hogy nem minden a bányászat medencék elöl arról, hogy díjstruktúrák.

Feltétlenül is fontolóra a megbízhatóság a bányászati ​​medence, hogy mennyi biztonsági kínál, és hogy mennyire könnyű pénzfelvételi. Feltárásával ezeken a területeken, akkor jobban dönteni, hogy hasznot húznak Bitcoin bányászat.

Top 5 Bitcoin Mining Medencék

Slush Pool

Bejelentette, 2010-Slush Poolwas legelső Bitcoin bányászat medence és kétségtelenül vezetett az út sok Bitcoin bányászat medencék. Fuss Satoshi Labs, ez alapján a Cseh Köztársaságban, és követi a score-alapú rendszer, hogy visszatartsa medence váltás.

Ez egy közepes méretű medence, amely fenntartja a kicsivel több mint 7% -a hálózati hash arány. Van egy fix díj 2% minden tranzakció, amely megosztja a bányászok. Ami a visszavonására, a küszöbszint lehet, a mérlegek küldött ki, ha ez nem éri. Slush Pool is biztosítja a szolgáltatást, hogy az enyém Zcash (ZEC), amely lehet bányásznak ingyenesen. Slush Pool műszerfalra is nagyon felhasználóbarát és kiváló részletességgel rendszeres frissítéseket. Bár lehet, hogy nem a legnagyobb a Bitcoin bányászat medencék, ez biztosan tartják az egyik legjobb.

Előnyök:

 • Az első Bitcoin bányászat medence; nagyon létre
 • Score-alapú módszer csökkenti a csaló
 • Kiváló felhasználóbarát műszerfal

Hátrányok:

 • A 2% -os díj túl sok lehet néhány ember számára

Antpool

Antpoolis egy kínai Bitcoin bányászat medence által üzemeltetett Bitmain Technologies. Ez mintegy 22% -a hálózati hash ráta, ami a legnagyobb Bitcoin bányászat medence idején az írás. Ennek egyik előnye bányászati ​​medence, hogy meg lehet választani PPLNS (0% ellenében) és PPS (2,5% -os díj), mindkettő megvan a maga előnye.

Ami a kifizetéseket, ők készült, naponta egyszer, ha az összeg meghaladja a 0.001 Bitcoin. Ezeket az új Bitcoin bányászat értékelni fogják a tiszta felület. A műszerfal egyértelműen jelzi a jövedelmek és a hash árak. Vannak még a különböző biztonsági lehetőségeket, beleértve a kéttényezős hitelesítést, e-mail riasztások és pénztárca zárak. Mint az egyik piaci szereplők, Antpool egy megbízható lehetőség Bitcoin bányászat kezdőknek.

Előnyök:

 • Akkor választhat a PPLNS és PPS jutalom típusok
 • Szép felület, amely könnyen kezdők navigálni
 • Rengeteg a biztonsági beállításokat, beleértve a kéttényezős hitelesítés

Hátrányok:

 • Nyeremények általában kisebb, mert ez olyan nagy bányászati ​​medence

Kano CKPool

Alias ​​KanoPool, Kano CKPool-ben alakult, 2014-ben Ez a közepes méretű Bitcoin bányászat medence működik a Pay per utolsó N Share modell (PPLNS), a töltés 0,9% -os díj, közös tranzakciós díjat jutalmat. Ez mintegy 3% hálózati hash sebesség, kitermelés 2-3 blokkot naponta.

Ellentétben néhány bányászat medencék, Kano CKPool nem nyújt egyesült bányászat. Ez azt jelenti, hogy csak az enyém Bitcoin ezzel a medencében. Ami a kifizetési, nincs küszöb. Mint ilyen, akkor megkapja a kis, gyakori kifizetéseit.END_PARAGRAPHSTART_ORDERED_LISTSTART_ITEMSTART_PARAGRAPHKeressen bányászat.

Ez egy viszonylag egyszerű medence interfésszel, ami nem egy frissítést, ez nem a leginkább felhasználóbarát. Nem kell sok az olyan funkciók, de ez nem a kéttényezős hitelesítés egy további biztonsági réteget.

Előnyök:

 • Nem kifizetési küszöböt jelenti rendszeres kifizetések
 • Jó támogatása és egy nagyon barátságos közösség
 • Viszonylag alacsony díjak, mint néhány bányászat medencék

Hátrányok:

 • A felület nem a leginkább felhasználóbarát

F2Pool

A nagy kínai Bitcoin bányászat medence, F2Poolopened 2013 14% os a hálózat hash sebesség, ez jelenleg a második legnagyobb Bitcoin bányászat medence áll rendelkezésre. Működési egy PPS jutalmazási rendszer, F2Pool vesz egy 4% -os díj, amely a magasnak.

Eltekintve Bitcoin, F2Pool rendelkezik szerverek bányászati ​​litecoin (LTC), Ethereum (ETH), és Zcash (ZEC). Van egy automatikus napi kifizetés, és a minimális visszavonás 0.001 BTC. Ellentétben néhány kínai Bitcoin bányászat medencék, hogy van egy angol felületen. Az elrendezés nagyon egyszerű, a bemutatott információkat a világos és egyértelmű módon, így különösen jó választás kezdőknek.

Előnyök:

 • Opció bányászati ​​LTC, ETH, és ZEC
 • Valószínűsége rendszeres kifizetések
 • Nagyon alacsony kifizetési küszöb

Hátrányok:

 • 4%, a díjak magasabbak, mint a legtöbb bányászati ​​medencék

Eligius

Eligiusis Bitcoin bányászat medence székhelye az Egyesült Államokban. Ez nagyon egyszerű, hogy csatlakozzanak a regisztráció nem szükséges. Alapított 2011-ben, ez volt az egyik első Bitcoin bányászat medencék. A medence vezérli mindössze 1% -a alatt a hálózat hash arány, ami azt jelenti, hogy viszonylag szerény, ez az egyik a kisebb bányászati ​​medencék.

Az egyik fő előnye az, hogy Eligius nincsenek díjak. A felhasználók kapnak 100% a blokk jutalom, beleértve a tranzakciós díjak. Eligius működtet PPS jutalmazási rendszer minimális kifizetési 0,04 BTC. Ez a magasabb minimális kifizetési jelenti, hogy szüksége lesz egy bizonyos mennyiségű energia tördeljük látni vissza gyorsan. Eltekintve Bitcoin Eligius is lehetővé teszi az új bányászati ​​Namecoin (NMC).

Előnyök:

 • Könnyen csatlakozhatnak regisztráció nem szükséges
 • Ez ingyenes: bányászok nem kell fizetnie semmilyen díjat
 • Egyesített bányászata Namecoin további érmék

Hátrányok:

 • Nem mindenki számára, akkor lesz szükség egy szép összeg a hash erő, hogy érdemes

Ön bármilyen bányászat medencék enyém Bitcoin? Szólj hozzá az Ön medence alatt!

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

A bányászat a bitcoinok megvásárlásával szemben - Hol kap 10 000 dollárt?

Post Tacocoin

Bitconnect felülvizsgálata: Legit?

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - Hol kell vásárolni Bitcoins?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése