Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül | Hungarian.lamareschale.org

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Coinhiveis egy Monero (XMR) bányász, hogy fut a felhasználók webes böngészők, amikor az éppen meglátogatott bizonyos oldalak (ne aggódj, nem alkalmazzák ezt a 99Bitcoins). Nemrégiben The Pirate Bayand CBS Showtime arra esett futásra Coinhive a látogatók böngésző tudta nélkül vagy beleegyezése.

Mielőtt belemennénk a vita arról, hogy hogyan kell használni Coinhive, hogy pénzt a tartalmat, nézzük először megvitatják, hogy miért weboldal tulajdonosok érdemes használni, ahelyett, hogy a kipróbált és igaz módja az online bevételi: hirdetéseket.

A Rise of hirdetésletiltási

Olyan szoftver, amely blokkolja az online reklámok-általában a továbbiakban a hirdetés blokkoló-egyre inkább a szabvány. Szerint PageFair, a cég elkötelezett elemzésére és enyhítő ez a tendencia, mintegy 615 millió készülék volt használva hirdetés blokkoló végén 2016. A teljes internet-felhasználók száma közepén 2016 volt estimatedto lesz 3,4 milliárd. Ez azt jelenti, hogy mintegy 20% -a felhasználók alkalmaznak ad-blokkolók.

Mivel a legtöbb hirdetés blokkoló ingyenes, és könnyen telepíthető, nincs azonnali hátulütői-és rengeteg upsides-felhasználóik számára. A legnépszerűbb hirdetési blokkolók közé Adblock Plus, AdBlock, és-a személyes ajánlás-uBlock Eredeti. Eredeti tartalmaz egy szűrőt Coinhive tagadni weboldalak szabad hozzáférést biztosít a CPU-bányászat teljesítménye.

Mivel a jelenlegi üzleti modell az interneten nagyrészt a reklám, hirdetés-blokkolók és a látszólagos csökkentő hatása rendszeres online hirdetési kényszerítik a hirdetők, hogy alkalmazkodjanak, vagy tönkremennek.

Cryptocurrency a Solution

Mivel cryptocurrency „az internet a pénz”, akkor valószínűleg bizonyítani, hogy egy jobb módja annak, hogy pénzt keresni az interneten.

A bátor Browseris egy próbálkozás a megoldást. Brave automatikusan blokkolja azokat a hirdetéseket, vagy legalábbis felváltja őket a magánélet tiszteletben hirdetéseket. Brave lehetővé teszi a felhasználók keresni kis mennyiségű Bitcoin ha úgy döntenek, hogy megtekintette a „jó a hirdetéseket.” Brave is lehetővé teszi a felhasználók jegyeit honlapok automatikusan kiosztása Bitcoin adományok mennyisége alapján időt töltenek az egyes területekre. Brave javul gyorsan, és remélhetőleg hamarosan bele Lightning Network micropayments.

Coinhivepresents egy sokkal egyszerűbb megközelítést tartalom bevételszerzési. Az integráció a Coinhive scriptet egy honlapon lesz a CPU kooperatív látogatók enyém Monero. Minden bevétel között oszlik meg a site választott Monero címét és a Coinhive alkotók, akik 30% -át kapják. Ez egy elég nagy vágás, de a nyílt forráskódú változata ismert, mint Szüret, amely lehetővé teszi a site üzemeltetői, hogy megtartja a teljes bevételt a bányászat, valószínűleg hamarosan.

Attól függően, hogy a látogatók száma a honlapon kap, és az idő a látogatók töltik a helyszínen (és a XMR ár és a bányászat nehézség), a nyereség, Coinhive lehetővé teheti a helyszínen le kell mondania további bevételszerzési lehetőség, mint a hirdetések, paywalls, adományok, és előfizetések.

Coinhive web bányászat módok:

Coinhive web bányászat a következőképpen működik:

1) A-bizonyító Work „Captcha”, amely elvégzi a beállított számú hash vagy egy folyamatos eljárással. Ellentétben a hagyományos captcha, ez a mód nem képes megkülönböztetni az embereket a botok. Azonban ez hatásos sebességkorlátozó intézkedések, és ez jelent nagy DDoS vagy spam ellenintézkedéseket. Feltéve, hogy a költségek a bányászat magasabb, mint a jutalom spam, botokat nem lesz gazdasági ösztönzést, hogy egy webhelyet.

2) Egy automatikus átirányítás Proof-of-Work shortlink segítségével cnhv.co előtagot. A számos szükséges hash határozza meg a késés, mielőtt a shortlink átirányításokat, bár az idő értéke szerint változik a CPU a felhasználók.

Shortlinks különösen hasznosak megosztás kapcsolatok kialakításához a szociális média, különösen a Twitter miatt korlátozott jellegű hely. Íme egy példa, amely átirányítja a Wikipedia bejegyzés Monero: https://cnhv.co/6bk.

Tipp: Az új Coinlinksite bárki számára lehetővé teszi, hogy pénzt keres XMR létrehozásával és megosztásával Coinhive shortlink.

Coinhive rugalmas kód segítségével szinte korlátlan kreativitás, amikor a végrehajtás.

Web bányászati ​​keresztül a felhasználó böngésző

Folyamatos bányászat, vagy a web bányászat, messze a legjövedelmezőbb megközelítés. Ha egy webhely képes megőrizni számos bányászok idő, akkor számíthat arra, hogy keresni egy tisztességes mennyiségű XMR. Körülbelül 0,3 XMR, vagy 30 $ havonta, a becslések szerint a 10 és 20 közötti egyenletes bányászok.

Megjegyezzük, hogy a szint a CPU-használat testreszabható. CPU használat kell állítani ésszerű szinten, vagy nem fog észrevehetően lelassul felhasználók eszközein, és arra késztetik őket, hogy hagyjon fel a helyszínen.

Coinhive web bányászat is be kell jelenteni, hogy a látogatók, hogy megakadályozzák holtjáték vagy malware vádakat. Ideális esetben, web bányászat kell opt-in folyamatában. A hordozható számítógépek felhasználói is különösen súlyosbítja a helyszínen, hogy titokban csatornába akkumulátor révén a bányászat. Konfigurálása a bányász, hogy megállítsák az alacsony akkumulátor elkerülhető lenne a sok PR nehézséget.

A nyílt forráskódú plug-in is rendelkezésre áll Coinhive WordPress. Ez lehet configuredto automatikusan elindul és fut nélkül widget is láthatóan.

Tipp: Ez utilityallows hash arányt kell meghatározni a valós idő alapján a CPU-használat és a thread count. Tesztelés céljából ellenőrzi a rendszer erőforrás usagewhile Ez az alkalmazás fut, hogy meghatározza az optimális felhasználási szintet, legalábbis az adott rendszerben.

Miért Mine Monero?

Ha kíváncsi, hogy miért nincs semmi hasonló Bitcoin, minden jön le, hogy Monero ASIC-rezisztens algoritmus CryptoNight. Ez az algoritmus biztosítja, hogy ellentétben a Bitcoin és a legtöbb más cryptocurrencies, Monero lehet bányásznak többé-kevésbé eredményesen átlagosan asztali vagy laptop CPU. Míg a mobil eszközök is az enyém Monero (és fuss Coinhive), akkor készítsen egy nagyon alacsony hash árak.

Ha érdekel a közvetlenül bányászati ​​Monero, vegye figyelembe, hogy Coinhive a 30% -os csökkentést, és a nem hatékony JavaScript CPU-bányászat (65% rendszeres CPU bányász), hogy ez egy veszteséges lehetőséget. GPU bányászat egy neves Monero medence (elkerülésére Minergate) lesz net sokkal jobb eredményeket.

Előnyei Coinhive

  • Ez könnyen megvalósítható, és konfigurálja a legtöbb helyen.
  • Itrespects a felhasználók adatait, és lehetővé teszi oldalakat, hogy megszüntet tracker hirdetések és hasonlók.
  • Ez teljesen észrevehetetlen, és nem zavarja a tervezés és a felhasználói élmény a helyszínen semmilyen módon.
  • Itachieves a legjobb eredményt, ha fut hosszú ideig, hogy ösztönzi helyek, hogy magas minőségű és vonzó tartalom helyett a clickbait modell ösztönözhet hirdetéseket.
  • Ez meglehetősen átlátszó; hasonlítsa össze a medence bányászati ​​eredményeket az adatokat ellenőrizni az eredményt.
  • Ez arra szolgál, hogy vezessenek be új felhasználók cryptocurrency.

Hátrányai web bányászat

  • Ez már blokkolta számos frissített hirdetés-blokkolók (és minden JavaScript-blokkolók), és egyes víruskereső programok is jelöld meg. Webhelytulajdonosok kell kérni, hogy bizonyos felhasználók kézzel engedélyezendő web bányászat az esetekben, amikor ez szükséges a tartalom eléréséhez.
  • Kivéve, ha a webhely népszerű és élvezi magas lemorzsolódás, nem valószínű, hogy keresni annyi bevételt web bányászat.
  • Ha nincs megfelelően konfigurálva régebbi processzorok és a mobil eszközök, web bányászat lelassíthatja felhasználók eszközein.
  • Van egy nagy a valószínűsége a visszaélés malware fejlesztők és a gátlástalan piaci szereplők.

Használta a web bányász webhelyén vagy tapasztalt egyet a látogató? Szeretnénk hallani róla a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)