Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata | Hungarian.lamareschale.org

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Evan Duffield, alkotója Dash (korábbi nevén Darkcoin és XCoin előtt) statedthat Dash X11 proof-of-work algoritmus célja az volt, hogy reprodukálja a Bitcoin bányászat fejlődése görbét. Ellentmondásos 32% premine scamaside, Dash bányászat valóban haladtak végig az ismerős fázisban létrehozott Bitcoin: CPU bányászat, GPU bányászat, és most ASIC bányászat.

A Antminer D3 származó Bitmainis a jelenleg a leghatékonyabb ASIC Miner Dash. A D3 első éles megkezdte közepén 2017-ben és gyorsan elfogyott, hiszen kínált jelentős teljesítmény előnye a konkurens ASIC és a GPU bányászok.

Mivel a Bitcoin és litecoin ASIC Bitmain nem volt első a piacon a Dash bányász; hogy a becsület tartozik a iBeLink DM384M, amely megjelent 1Q16. Azonban, mint a Bitcoin és litecoin ASIC Bitmain termék kínál csúcs villamos hatásfoka. Duffield szándékát tükrözi a Bitcoin bányászat progresszió biztosan teljesül!

A Antminer D3 Hashrate összehasonlítva

A D3 ér lenyűgöző hashrate 15 GH / s miközben fogyasztása 1200W villamos. Észreveszi hatásfokkal 1,6 J / MH. Ez ellentétben nagyon kedvezően a iBeLink DM384M is, amely csak 384 MH / s. Ahhoz, hogy ezt a perspektíva, a D3 kap közel 40-szerese a hashrate csak mintegy 1,7-szer kevesebb energiát fogyaszt.

Egy igazságosabb összehasonlítást, úgy a Bajkál Óriás-A900 X11 ASIC. Az óriás, a korábbi vezetője a X11 bányászat területén, hash 900 MH / s csak 216W. Azonban a D3 kap több mint 15-szor ez hashrate kevesebb, mint hat alkalommal az energiafogyasztás. Az A900-nak azonban megvan az az előnye, hogy képes az enyém még öt algoritmusok mellett kötőjel X11.

Végül iBeLink legújabb felajánlás, az DM11G, eléri 11 GH / s, és felhívja a 810W. Ez azt jelenti, hogy ez lesz a 73% a D3 hashrate a 67,5% energiát! Az egyetlen hátránya a DM11G meredek kezdeti költség több, mint kétszerese a D3. Ha tudja, hogy az egyik jobb áron, akkor biztosan úgy, mint egy erős versenyző a D3.

D3 és PSU költségek

Bitmain értékesíti a D3 körülbelül 2700 $, mínusz a szállítási költségeket és a tápegység. Ugyanakkor a szeptemberi batch gyorsan elfogyott, és a következő lehetséges tétel lesz kapható november 1450 $. Bitmain által ajánlott APW3 ++ teljesítmény supplyadds másik 105 $. Akkor azonban, használjon ATX PSU a megfelelő teljesítmény és a csatlakozókat.

Még 2700 $, a D3 egyértelműen vezető érték tekintetében. A legközelebbi rivális, a DM11G, költségek egy óriási $ 6000 iBeLink. Bajkál óriás jelenleg nem áll rendelkezésre, kivéve a viszonteladók és használt, ahol általában ad el körülbelül 2200 $. Ugyanakkor a kiváló teljesítményt a D3 azt jelenti, hogy fizetni is sokkal hamarabb (feltételezve, hogy Dash bányászat továbbra is nyereséges).

D3 Súly és méret

Ahhoz, hogy tudd, mire számíthat szempontjából a szállítási díjat, az D3 súlya 5,5 kg, és a PSU súlya 3 kg. A D3 méri 320 x 130 x 190 mm-es. Az alacsony súly és kis méret felülmúlunk más X11 bányászok; A DM11G, például, súlya 21 kg, és méri 490 x 350 x 180 mm.

X11 Mining megfontolások

Dash azon USD áron is emelkedik az utóbbi időben, biztosítva, hogy az érme továbbra is nyereséges az enyémhez. Azonban Bitcoin legutóbbi áremelkedés jelentősen felülmúlta Dash évek:

Dash jól van dollárban, de a teljesítménye is középszerű, ha árú bitcoin.

Szerint Coinwarz.com volt 128% jövedelmezőbb az enyém Dash, mint volt az enyém Bitcoin augusztusban 2017 Ez azonban csak félig volt a kéthetes átlagosan 227%. Ez a csökkenő jövedelmezőség miatt két tényező:

1) Bitcoin nagyobb elismerését:

Hogy a több mint ezer altcoins, 15. Helyen átkozottul jó.

2) Dash gyorsan emelkedő nehézségi sebességgel, nagy teljesítményű ASIC elterjedt:

Bitinfocharts.comshows Dash nehézség spiking óta X11 ASIC elérhetővé vált a korai 2016.

A D3 nyereséges?

Ha azt szeretnénk, hogy egy ötlet a lehetséges hozamok egy D3 CoinWarz Dash bányászati ​​calculatoris hasznos. Tartsuk szem előtt azonban, hogy a nehézség az szinte biztos, hogy tovább emelkedik, és a kötőjel ára is jól esik. Alapján azonban a rögzített árat és nehéz, a nyereségesség kép a következő:

Szerint a számológép, a hozzávetőleges amerikai átlagos villamosenergia ára $ 0,10 / kWh, a D3 fizetni is kevesebb, mint három hét alatt! (Megjegyzés: Ez igaz volt a írásakor ezt a bejegyzést. Kérjük, ellenőrizze a frissített statisztika Coinwarz honlapján).

Ez hihetetlenül gyorsan a legújabb Bitcoin bányászok Bitmain vehet egy évig vagy tovább. A tervezett éves nyereség közel $ 50k valószínűleg nagyon irreális. Mindazonáltal a D3 tűnik, hogy egy jó befektetés papíron.

Vásárlás a D3

Mint minden más bányász származó Bitmain, The Antminer D3 adja tételekben. Néhány havonta, új tétel jön ki. Érdemes egy pillantást vetni a Bitmain D3page látni, amikor a következő tétel lesz a hajó. Továbbá, Bitmain Twitter profilehas hasznos információt közelgő kiadásokban.

Megjegyezzük, hogy a D3 is rendelkezésre áll másodkézből keresztül vagy előrendelésre különböző viszonteladók. Míg egyes dedikált ASIC szállítók hez tisztességes foglalkozik, a legtöbb viszonteladók az eBay vagy az Amazon fogja terhelni egy prémium kezd ez a „pénz nyomdagép” megelőzve a következő tétel.

A előrendelhető a Bitmain talán a legbiztonságosabb módja annak, hogy megvásárolja a D3. Míg a helyi viszonteladók szállítjuk Önnek gyorsabban és lehetővé teszi, hogy kikerülje a behozatali vámok, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy sok átverés viszonteladók vannak, és kihasználják a kereslet az új bányászati ​​berendezések. Ha veszel keresztül viszonteladó, és biztosítsa, hogy neves először. Mi személyesen megégett ilyen csaló az Amazon is.

Szállítási költségek és idők Kínából is figyelembe kell venni. Egyes viszonteladók ígérnek gyors szállítási határidők és olcsó szállítás az Egyesült Államokban (és néhány más régiók). Hosszú szállítási késedelem enni várható nyereséget; mint a többiek kapják D3S és kezdődik a bányászat, bányászati ​​nehéz megfelelően nő. Megjegyzendő, hogy ellentétben a Bitcoin kéthetes késedelem Dash nehézsége retargets nagyjából kétpercenként és negyven másodperc, vagy minden új blokk található.

A lényeg: Az Antminer D3 megéri?

Bár más gyártó már dolgozik az új Dash ASIC, most a Antminer D3is elérhető legjobb X11 bányász. A lehetőségek nézni és várni egy jobb bányász vagy megvásárolja a D3 a lehető leghamarabb.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment