Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR? | Hungarian.lamareschale.org

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Nemrég részt vettem az észak-amerikai Bitcoin konferencián Miamiban. Ledger, az egyik vezető hardver pénztárcák gyártó arra, hogy eladják az árut a rendezvényen, és úgy döntöttem, hogy végre én Ledger Nano Sreview általam halasztani túl sokáig.

load...

Így vettem magamnak egy speciálisan gravírozott Ledger Nano S létre csak a konferencia és ma én kipróbáltam az első alkalommal. Ha már lelkes olvasója 99Bitcoins bizonyára tudja vagyok sokáig rajongója TREZOR, Ledger fő versenytársa. De én már hallás sok jó dolgot a Ledger Nano, hogy elhatároztam, hogy nem egy TREZOR vs Ledgertype az összehasonlításhoz.

load...

Mielőtt elkezdem a felülvizsgálat ejtsünk pár szót Bitcoin hardver tárca. Hardver pénztárcák valószínűleg a legerősebb formája a biztonság akkor már a Bitcoin, vagy bármely más cryptocurrency. Ezek lehetővé teszik, hogy küldeni és fogadni a Bitcoin bármilyen számítógépen, még akkor is sérül malware, azzal a tudattal, hogy a tranzakció is keresztülmennek a tervezettnek. További információ a Bitcoin pénztárca általában vigyázz legújabb Bitcoin tábla kedd epizód.

Az, hogy a hardver pénztárcák maximális biztonság tárolása a privát kulcsot és aláírja az Bitcoin tranzakciók offline, hogy valaki megpróbál „hack” a pénztárca távolról nem lesz képes megtenni. A legtöbb hardver- pénztárcák is használjon egy második képernyő / eszköz igazolására műveleteket a pénztárca, mint az aláírás tranzakciót. Így, ha egy hacker megszerzi a számítógépen keresztül, még mindig nem tud ártani mert hozzáférést igényel a fizikai eszköz csatlakozik a számítógéphez is.

load...

Átnéztem a korábbi Ledger modell, a Ledger Nano a múltban. Hát akkor én arra a következtetésre jutott, hogy a fokozott védelem, hogy a TREZOR pénztárca ad, amelynek második képernyő védelmére felülmúlja a Ledger Nano. Azonban a Ledger Nano S most egy második képernyő is. Tehát ez az összehasonlítás lesz érdekes.

Tervezés és felhasználói felület

Design-bölcs a termékeket nagyjából ugyanaz. Mindkettő kicsi és kompakt, azonban a Ledger Nano S mégis van egy kis előnyt, abban az értelemben, hogy a fém burkolat teszi tartósabb véleményem (és egy kicsit szexisebb). Mindkét pénztárcák mindketten illeszkedik elég könnyen a zsebében vagy a kezét, mint alább látható.

Az, hogy a Ledger Nano Sworks elég hasonló a hardvert pénztárca. Amikor először felállította akkor válassza a PIN hogy megvédje a készüléket a kívánt hozzáférést. Később kap egy 24 szóból álló mag, amelyeket használni fognak létrehozni a saját kulcsok (ez az, amit ismert, mint a HD pénztárca, erről bővebben itt). Ez a mag kell leírni egy biztonságos helyen, és nem a számítógépen, mint aki tudja, hogy ez a mag ellenőrzése alatt áll a bitcoin. Egy jó lenne, hogy megírjam ezt a magot le egy Cryptosteel eszközt.

A Ledger Nano S két gomb, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék azt. A kezdeti létre az eszköz nagyon egyszerű, és 3 percig tart. A legtöbb időt töltött leírom a magot.

Ez a mag létrehozása az egyik olyan hely, ahol a második képernyő jön szóba. Ha a számítógép fertőzött a hacker képes lesz látni a magot, ha az látható a képernyőn. Pontosan ez az, amiért a mag szó jelennek meg a kis készülék képernyőjén, hogy vandálbiztos, így tudom, hogy csak Ön látja a magot.

Ha az eszköz be van állítva, minden, ami maradt, az alkalmazást telepíteni, amely lehetővé teszi az interfész a készülék (azaz küldésére és fogadására a Bitcoin).

Az alkalmazás Régebben egy Chrome-bővítmény, amely megadja a következő funkciókat:

 • Általános számla adatait
 • Küldés Bitcoin saját hardver pénztárca
 • Generálása Bitcoin címét, hogy megkapja a Bitcoin
 • Beállításai az alkalmazás (pl árfolyam, nyelv, stb)

Az alkalmazás nagyon hasonlít az TREZORuses bár van kecsesebb design.

Az interfész (ahogy fent látható) elég intuitív és nem igényel semmilyen kézi kap a nyitjára. Is, akkor nevezd át számlákat, és nem kell, hogy hívja őket általában nevek, mint a „számla # 1”. TREZOR lehetővé teszi ezt is, de megköveteli, hogy csatlakoztassa a Dropbox fiók.

A Ledger Nano Scan is használják a meglévő Bitcoin pénztárca helyett a jelenlegi Chrome-bővítmény felület. Ilyen pénztárcák közé micélium, Electrum, Bitgo, GreenBits, copay és MyEtherWallet.

Itt egy teljes körű felülvizsgálatát, hogy a készülék által végzett munkák BTC Sessions a YouTube-on:

Támogatása altcoins

A Ledger Nano S magában Bitcoin, litecoin, Ethereumand Ethereum Classic társ alkalmazások és más blockchain alapú cryptocurrencies. Itt vannak a altcoins támogatja:

 • Bitcoin
 • Ethereum / Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • Zcash (Z-címek nem támogatottak)
 • Gondolatjel
 • Stratis

Küldhet és fizetések fogadására, ellenőrizze a számlákat, és több címeket minden valuta ugyanazon a készüléken.

TREZORon másrészt mostanában announcedthat általuk partnereként MyEtherWallet támogatására Ethereum saját eszköz is. Egyéb valuták keresztül támogatott TREZOR vannak Dash, Zcash és litecoin (via Electrum LTC).

Cégimázs

Ledger-ben alakult, 2015-ben Franciaországban. A vállalat azóta szerzett jelentős helyet foglalt el a Bitcoin és cryptocurrency szféra és nőtt, hogy méltó versenytársa SatoshiLabs (az alkotók TREZOR). TREZOR, másrészt, már a piacon, mivel 2014-ben.

Mindkét Ledger és TREZOR nyílt forráskód az alkalmazásokat, és mindkét bizonyították kiváló ügyfélszolgálat és a stabilitás az elmúlt néhány évben. Annak ellenére, TREZOR az érettebb és elismert cég, nehéz megmondani a Ledger elmarad.

Ledger ára

A Ledger Nano S eladja 58 € (kb $ 65), míg a TREZOR eladja a $ 99. Ez teszi a Nano S vonzóbb alku, mivel a funkciók szinte azonosak. Lehet vitatkozni, hogy a TREZOR is jár, mint egy jelszót managerbut Nem tudom, mennyire hasznos ez a funkció abban a pillanatban.

Tehát ki a győztes?

Őszintén szólva azt hiszem, a Ledger Nano Swins miatt alacsonyabb áron. De a két vállalat létrehozott egy nagyszerű termék. A Ledger Nano S úgy tűnik, hogy a felső kéz a design és a használhatóság, miközben TREZOR hírneve nagyobb hatása a közösség (bár nem sokkal). Mivel a legtöbb árérzékeny ebben az esetben az ára tippeket a skála felé Ledger.

Én személy szerint egy TREZOR, főleg azért, mert amikor elkezdtem hardveres pénztárcák Ledger nem volt ott még. Ma azt hiszem indulhat mindkét, tárolása az én alapok egy TREZOR és néhány a Ledger. Azt kell mondanom, hogy az elért Ledger tett az elmúlt évben valóban lenyűgöző, és a termék is mutatja.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet felülvizsgálata - Valóban Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

Bitclub hálózat áttekintése és elemzése

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?