Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés | Hungarian.lamareschale.org

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

A következő bejegyzést tükrözi a szerző véleménye egyedül, és nem minősül befektetési tanácsadás.

„Zen Protocolis egy blockchain épített finanszírozás.” Ez egy decentralizált, peer-to-peer pénzügyi rendszer, amely egy intelligens szerződés platform, ami képes létrehozni, kiállító és a kereskedelmi digitális eszközök. Ez fut párhuzamosan a Bitcoin hálózatának (egyfajta opt-in oldallánc), de úgy működik, mint az intelligens szerződéseket a Ethereum platform. Dióhéjban, a célja, hogy a legjobb tulajdonságait Bitcoin és Ethereum, annak érdekében, hogy egy új pénzügyi platform.

Bitcoin az arany standard biztonságos cryptocurrency, de van kérdéseket sávszélesség és a méretezést. Másrészt, Ethereum nem ismert, hogy a legbiztonságosabb hely a boltban értéket cryptocurrency. De ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy hozzon létre az intelligens szerződéseket.

Intelligens szerződések önálló végrehajtó dokumentumokat, amelyek lehetővé teszik kód helyére a harmadik fél közvetítők, például brókerek, bankok, letétbe helyezi, biztosítók és a pénzügyi tanácsadók. Intelligens szerződések is nagymértékben csökkenti kockázatokhoz automatizálásával a megállapodás feltételei, az intézkedések meghozatala előtt.

A folyamat automatizálásával e közvetítők, okos szerződések csökkenti a munkaerő, a költségek és a súrlódás működésével járó nagy mennyiségű adat, hogy ezek a szolgáltatások folyamatot. Így a felhasználók ezen platformok és szolgáltatások már fogadni gyorsabb, olcsóbb szolgáltatás.

Az írás okos szerződések a blockchain, a felhasználók is kap javára a fokozott biztonság a blockchain főkönyvi. Így fokozott biztonságot és csökkenti a vállalkozások költségeit, akkor könnyen belátható, hogy miért Ethereum és okos szerződések szerzett annyi buzz ilyen rövid idő alatt.

A jelenlegi Bitcoin protokoll egy „egyszeri szerződést.” Más szóval, minden egyes ügyletet fogyasztja a szerződés használ. Szóval ez rögzítésére használt tulajdonjogának átruházása Bitcoin egy egyedi tranzakció. De jelenleg nem biztosít nyílt végű „okos szerződések”, amely továbbra is futni önálló futtatható kódot a hálózaton.

Másrészt, Ethereum szerződéseket biztosító ezt a kódot gyakrabban. Tény, Ethereum nyitott szerződések futtatható végtelen mennyiségű alkalommal. De futnak „gáz”. Mit jelent ez?

A Ethereum, gáz némileg hasonlít tranzakciós díjat Bitcoin. Minden műveletet a Ethereum hálózat a fix mennyiségű gázt. (Például, hozzátéve, két szám ára 3 gáz, kiszámítjuk a hash költség 30 gáz, és küldi a tranzakciós költségek 21.000 gáz).

Gáz fizetik éterben, de nem tudja saját maga is. Ez csak számított fix gáz / éter árfolyam, ami küld egy tranzakciót a Ethereum blockchain.

Ha nincs elég gáz, hogy futtassa a szerződést, akkor ez nem sikerül, de aki megpróbálja futtatni még mindig tartozik a pénz. Így tart forrásokat a felhasználók és a hálózatot, még ha ez nem sikerült.

Tehát van lehetőség egy új protokoll javítására vagy terjeszkedni mind Bitcoin és Ethereum, ami valami, hogy a több mint ezer altcoinsare megkísérlése. A kérdés: Tud Zen jegyzőkönyv hogy jó igényüket szállít valami más, mint a két legnagyobb állami blockchains?

Vessünk egy pillantást, hogyan teszik ezt az állítást lencséjén keresztül öt fontos elemeit, amelyek egy sikeres ICO:

1. Pain / piac mérete

Ez egy jó, ha van, vagy egy must-have megoldás, nagyon nagy és könnyen azonosítható piacon? Van verseny?

2. Megoldási lehetőség / A Tech

Ne a cég, a technológia, és az ICO hozzájárulnak véget a fájdalom, hogy a felhasználó és az ICO közreműködő?

3. Token Gazdaság / Coin felépítése

Van egy igazi, hogy az új érme vagy token a platform? Van, hogy jogilag és jótékonyan strukturált.

4. Csapat

Ne azok a készségek és tapasztalatok, hogy húzza le?

5. Marketing

Milyen jól definiált a csapat növekedési stratégia és az üzleti fejlesztési terv méretezés a hálózati és megállapította, hogy illeszkedik a termék piacon?

Mi Zen?

Szerint a Zen jegyzőkönyv fehér könyv Zen „egy blockchain kereskedelmi bármilyen pénzügyi eszköz azonos konszenzus a tulajdonosi és a szabadság a központi vezérlő, hogy a Bitcoin biztosít pénzt. Ezeket az eszközöket csatlakoztassa a digitális megállapodások erőteljes, programozható tehetség információkat feldolgozni és támogatási jogokat. Zen betartja a Bitcoin hálózatának, és lehetővé teszi az eszközök mögött a Bitcoin.”

Gondoljunk Zen helyett egyes szolgáltatások és funkciók, a pénzügyi tanácsadó vagy iroda lehet csinálni, hogy ügyfeleik számára. Ez nagymértékben csökkenti a hitelezési kockázat, anélkül, hogy szükség van egy közvetítő. Tehát miközben ez nem a legnagyobb piacon, ez egy jól meghatározott, nagyon jövedelmező egy.

A whitepaper hozzáteszi: „A Zen blockchain célja, hogy elősegítse a valós pénzügyi termékek, erős automatizálás és a szabadság a kontroll... Minden blockchain amely megkísérli egyrészt a pénz, és hogy okos szerződések korlátozzák, az egyik vagy a másik.”

Ez a kihívás az egyik dolog, ami elválasztja egymástól Zen, és ez normacímzettként az F * programozási nyelv, amely által kifejlesztett Microsoft Research. Ez egy funkcionális nyelv, amely foglalkozik a formális jóváhagyás.

A whitepaper folytatta: „A zen egy nyilvános blockchain biztosított igazolás munka, amely egy ritka natív token szerződés aktiválást.”

Zen közvetlen tulajdoni digitális eszközök, amelyekhez ígéretek érvényesíthető. A Zen hálózat, okos szerződések jár lockboxes, és érmék a kulcsokat. Bármilyen digitális eszköz, például cryptocurrency, stock hívást, ETF, és a vállalati kötvények, lehet helyezni az intelligens szerződést a szerződés feltételeinek elérkezhet cserébe a jelzőt.

A Zen protokoll Oracles mint olyan mechanizmust, amely bizonyítani tudja a helyességét szerződéseket. Tehát a Zen hálózat:

  • Eszközök token: Ők képviselik állítások
  • Ígéretek szerződések: Megállapodás épülete kódot.
  • Enforcement készült jegyzőkönyv szerint: Oracle dönt a bizonyítás.

Tehát a Zen token támogatja szoros integrációt Bitcoin-fedezetű eszközöket. Más szóval, a Zen szerződések nem kerülnek a felhasználói források, kivéve, ha sikeresen végrehajtani őket. Ez a szolgáltatás az egyik módja Zen megkülönbözteti magát a többi protokoll, és ez azt bizonyítja, hogy tudja tartani távon költségeket. Azt is integrálni több bizalomépítő módszereket a protokoll, például Multihash bányászat proof-of-munka, és az atomi swap vagy cross-lánc swap más blockchains.

Szerint a Zen honlapján: „Zen szerződések fizetik, hogy aktív maradjon egy meghatározott ideig: kifogyása után a fizetés, azok inaktivált és kimaradt a bányászati ​​medencében, a források nem terhelik bányászok vagy csomópontok. Amikor reaktivált szerződések jelennek meg az eredeti kódot, mintha soha ki van kapcsolva.”

Az egyik előnye, hogy a Zen építészet több mint Bitcoin architektúra, hogy a Bitcoin csak eszköz Bitcoin. Eközben Zen is értékpapírosításában bármilyen digitális eszköz. Plusz, Zen fér eszközök off-láncot, amíg a funkció a szerződés újra aktiválja azt. Így, ha ez aktív, ez nem igényel erőforrásokat a hálózat továbbra is mozgatni, hogy blokk blokk a blockchain.

A legfontosabb az, hogy van egy szilárd célja a zen protokoll, rengeteg műszaki dokumentáció támogatják. A Zen jegyzőkönyv Alpha ügyfél valójában fut. Ez azt mutatja, hogy hogyan használják fel a Oracles és ezek származékai új Bitcoin hátú digitális eszközök hasznosítják Zen okos szerződéseket.

Nagyon jó, hogy van egy Zen tanulmányunkat, egy honlap, sok blog cikkek, videók, és egy aktív GitHub számlájára. És ez nem is beszélve, hogy van egy alfa változata a protokoll fut. Tehát Zen nem csak egy ötlet vagy vaporware.

Miután ez a sok dokumentációt nem teszi a munkámat egyszerű, de ez nem növeli a bizalmat, amikor úgy tűnik, hogy ne legyenek eltérések a követelés vagy üzenetküldés. Egy ponton, alapító Adam Perlow kijelentette: „építünk decentralizált platform által támogatott áttörést protokoll létrehozása, kiadása, és a kereskedelmi digitális eszközök.” Minden a dokumentáció és a kódot, hogy támogassa Zen fejlődése, könnyű hinni neki.

Az egész csapat erős. A jó különböző fejlesztők és mérnökök tapasztalattal rendelkeznek az induló. Úgy is van tapasztalata a crypto, pénzügy, a matematika és a fizika. Az egyetlen terület, látom, hol vannak egy kicsit hiányzik a marketing. Úgy tesz ki néhány szép videók őket beszélni eseményeken, de többet kell tenni, mint hogy ha akarnak többen tudni róluk.

Mi a helyzet a Zen Token?

Először is nem úgy tervezték, hogy a felhalmozás vagy versenyezni Bitcoin vagy bármely más crypto. Mivel a honlap szerint „Zen nem egy másik versenyző váljon a digitális készpénz. Hisszük, hogy a Zen legértékesebb, mint a pénzügyi kiegészítője Bitcoin „. Feladata, hogy az üzemanyag a tranzakció a Zen jegyzőkönyvet.

A token eladás kezdődik november 30, 2017, és véget ér december 30., 2017. Lesz egy Genesis megoszlása ​​20 M-12 M megy a vásárlók, 6,5 M megy a Zen jegyzőkönyv Team, és 1,5 M maradt tartalék. Az első 6 év után a Genesis Distribution, akkor van egy jövőbeli eloszlását 40,000,000 zsetont, és továbbra is azt halvingevery 6 évig, amíg 100000000 tokenek bányásznak.

Ez az ütemterv logikusnak tűnik, hogy nyújt elegendő zsetont a hálózat működtetéséhez, hanem növeli azokat a hálózat növekedésével. A módszer a vásárlás során a Bitcoin révén a pénztárcáját. Egyes kedvezmények vannak a pre-eladás, ami most történik. Az eladás előtti kedvezmények a következők:

  • Vásároljon 5 és 20 BTC: 5% kedvezmény
  • 20 és 50 között BTC: 10% kedvezmény
  • Több mint 50 BTC: 15% kedvezmény

Az értékesítés előtti kedvezmények ér véget, amikor a teljes vásárlási összeg eléri 3000 bitcoin.

A pre-értékesítés nem egy erősen kedvezményes, úgyhogy nem hiszem, a befektetők fogják essek ezek zsetont. Én általában szeretnék látni lockout időszak nagy, erősen kedvezményes befektetők, valamint az alapítók. Azonban nem vagyok biztos, hogy ez szükséges ezzel az utalvánnyal. Ez szerkezetűek, hogy stabil, így nem fogjuk látni a nagy kedvezmények más nemzetközi áruszervezeteket, ami lesz célokat essek vagy pump-and-dump járművek.

Egy utolsó elem, hogy fontolja meg: Van-e a versenyt? Igen, sőt, ez az egyik legnagyobb nemzetközi áruszervezeteknek a történelemben. Még júniusban Bancor jegyzőkönyv emelt több mint $ 153 millió csak 3 órát. És ez egy nagyon hasonló megoldás.

Mivel ez a tech szükséges, hogy elősegítse a pénzügyi szektor, a platform lehet alkalmazni, hogy minden digitális eszköz, amely úgy tűnik, hogy egy jó jövőben a Zen technológia. A segédprogram az token tankolás a hálózat és a jutalom bányászok, stabilnak kell lennie, amíg a platform és protokoll használatban marad. Összességében, ha arra gondol, a Zen jegyzőkönyv platform, úgy tűnik, mintha egy ígéretes ICO.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Antminer S9 felülvizsgálat - 6 dolog, amit tudnia kell vásárlás előtt

Post Tacocoin

A legjobb Litecoin bányászati hardver - Antminer L3 Scrypt Miner felülvizsgálata

Post Tacocoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - Hol kell vásárolni Bitcoins?

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 felülvizsgálat - Nem biztos, hogy ez a pénzed

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Post Tacocoin

Luno (korábban BitX) Bitcoin Exchange és Wallet felül

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell