Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata | Hungarian.lamareschale.org

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Decemberi ICO elemzés - NAGA felülvizsgálata

Ez az üzenet jelenti a szerző személyes véleménye, és ez nem befektetési tanácsadás.

Első pillantásra azt hittem, ezt a felülvizsgálatot a Naga ICO volt, lesz szórakoztató. Elvégre Szeretek kutatása és ír nemzetközi áruszervezeteknek, és ez a cég egy csomó információt kutatás írni. Ezen túlmenően, a Naga ICO websitestates hogy „az egyetlen jelképes eladó egy IPO'd FINTECH, egyesítve a pénzügyi, kripto és szerencsejáték piacon.”

Várj, mi? Egy IPO'd FINTECH cég csinál egy ICO?

Úgy tűnik, hogy sok ember olvassa ezt az információt, és úgy gondolja, hogy ez csak egy jó dolog. Ez azt mutatja, a siker, a növekedés és a képességét, hogy megfeleljen szabályozások. De vannak lehetséges hátrányai. Ez lehet egy jel, hogy a piac azok nem olyan jövedelmező, mivel úgy tűnik, hogy az összes, vagy érdekli őket a pénz.

Úgy értem, miért lenne sikeres, nyereséges vállalkozás kockázati megbélyegzéstől, hogy a pénz- éhes, ha nem kell a pénz? Ez lehet elidegeníteni a meglévő felhasználók és a részvényesek számára. Pontosabban, Naga államok saját honlapján: „A beruházások és a kereskedelem vannak zárva, és szabályozza kapzsi bankok és vállalatok hozzáférését ellenőrző működnek, nem átlátható, és mindig egy vágás a pénzt.”

Mégis, a két fő befektetők a Naga Group AG:

  • Hauck & Aufhaeuserm, Európa egyik legrégebbi bankok
  • FOSUN, Kína legnagyobb magánberuházások konglomerátum

Igen, ez az ICO valóban szokatlan, és ez az egyik, hogy szükség lesz néhány alapos elemzést.

Akkor miért van olyan cég, amely most volt egy sikeres IPO csinál ICO? Ebben a szokatlan ICO felülvizsgálat fogom próbálunk válaszolni erre a kérdésre, és néhány, a következetlenségek látok Naga üzenetküldés. Vannak már egy csomó általános vélemények az Naga, ami csak kérni a szokásos kérdéseket. Ezért úgy gondoltam, ez az egyedülálló ICO többet érdemelt komolyan venni.

Token Economics

Mielőtt bejutni Naga, hogy a kapcsolatban a vállalkozások, és azok kissé zavaros üzenetek, szeretnék legalább azt kívánják, hogy a magas szintű áttekintést a token gazdaság.

  • Naga tokenek épülnek Ethereum blockchain standard ERC20 platform.
  • A token kemény sapka 400.000.000.

Igen, ez nagyon magas, és ez árfolyamát 1 $ minden. Azt mondják, hogy égeti az is, hogy nem eladni. És most úgy néz ki, lehet, hogy elmaradnak a cél, ami $ 30.000.000. De akkor is, hogy fel az utolsó napon.

Természetesen megkérdeztem: Miért érdemes beállítani egy ilyen magas korlát (400M token), ha minden, amit szeretnénk emelni a $ 30M $ 1 minden?

Egy Medium.com cikket a Naga végrehajtó csapat, akkor a kérdés, hogy miért van egy 220M kemény sapkát zsetonok eladása. Ezek között szerepel néhány jó referenciákkal, olyan táblázatot, és ösztönzik az embereket, hogy a csípés számokat és használja a saját feltételezések:

  • Pre-ICO kedvezmény 30%. Eladták mint $ 17,000,000 az elővételes, és most körülbelül $ 19.000.000. A végső értékesítés időpontja december 15-én.
  • A lockout időszak az alapítók és a csapat 50%, 6 hónapig. Úgy érzem, ez az időszak nem lehet hosszabb, de a csapat csak egyre 17,5%, ez nem sok megszakító.
  • 45% megy a fejlesztés irányába, és 55% felé haladva marketing.

Az a rész, tényleg elindul, hogy dobja a token eloszlás számok ki az a lehetőség, csak emelése $ 30M, amikor presold több mint $ 15M kedvezménnyel. Ez egy nagyon nagy különbség az általuk javasolt 5% eladás előtti összeget.

Az alábbiakban a bontást elosztása és forgalmazása során token-bevételeket. Ha tényleg úgy gondolja az idő a lényeg, és azt szeretnék, hogy siessen, hogy megragad a piaci részesedés, ez a kiosztás van értelme, különösen, ha azok valóban közel állnak, amelyek a szoftver kész. De ha 50% a tokenek a végén, hogy vásárolt egy 30% -os bónusz (plusz további 5% adott el az áttételek), van esély, hogy néhány fordítsa a zsetont.

Ennek alapján a nagy kemény sapkát és a $ 1 ár, sokan féltek ettől a ICO. Annak ellenére, hogy különösen tetszik, hogy csak adott egy 30% -os kedvezményt, a magas aránya zsetont szerzett az előre eladó bónusz is aggodalomra ad okot, hogy rövid távon.

Milyen érték megadása a Naga ICO?

Tehát mi Naga? Nos, ez valóban jó néhány vállalat különböző partnerek és befektetők. Azt is nem teszik meghatározó ez a helyzet könnyen a saját dokumentációs, mivel gyakran utalnak NAGAwhen beszélnek akárhány a vállalatok, termékek vagy szolgáltatások.

Előfordul, hogy a dokumentáció megkülönbözteti, de nem mindig. Ha ez nem számít, akkor miért nem teszi egyértelművé? Megértem csinálnak ICO roadshow és fut a társaság. De a között 120-170 alkalmazottal, és ők már felvetett több mint $ 15MM. Plusz, csinálnak több százezer tranzakció havonta (aszerint, hogy azok whitepaper).

Naga és a Cégek és szolgáltatások

Naga Group AG és Naga Development Association Ltd., összefogtak, hogy bevezesse a Naga Coin „NGC.” Ez egy jelképes szolgál majd, mint egy egység számviteli minden meglévő és jövőbeli projektek Naga Group AG.

NGC lehetővé teszi a kedvezményes hozzáférést SwipeStox, a szociális hálózat pénzügyi kereskedők. Az csak egy része a platform létrehozásához és működtetéséhez, ami ezért is láttam problémát, amikor elkezdtem keresi a ICO. Ezek a kérdések többnyire hazugság ez az állítás:

Szerintem ez is csak egy jó koncepció, ami soha nem fog megtörténni? Nos, ez már él, kereskedés milliárd dollárt havonta.

Akkor ez az állítás azonnal következik, hogy:

A megoldás -

Egy decentralizált cryptocurrency számára:

  • Pénzügyi piacok
  • Virtuális termékek
  • Cryptocurrencies

Használja ki a digitális átalakulás legnagyobb iparága a világon.

Bemutatjuk a Naga Coin.

Véleményem szerint nem kellett volna helyezni a nyilatkozatot: „Nos, ez már él” után a fenti leírás. Inkább azt kellett volna helyezni, amely után a leírást SwipStox a részét platform, amely Islive. Aztán nem lett volna probléma vele. Tettem ezt a pontot a távirat chat-csatornán, amely úgy tűnik, hogy félrevezetik az olvasók.

Nem értettek egyet, és azt mondta, hogy arra ösztönözzék az embereket, hogy nem a saját kutatás. Akkor, ha az emberek nézni az idővonal, akkor tudja, hogy melyik része a platform épülnek, és melyek nem. Ha lefelé görgeti, megtalálja azt körülbelül 11 képernyők alatta. Van egy „ütemterv” linkre a menüben, de nem vagyok biztos a legtöbb ember látni.

Switex Gmbhis másik JV Naga Group, amely létrehozta a szolgáltatást Switex. Azt állítják, hogy „lesz az első legális piac öko-rendszer a virtuális javak, amelyek lehetővé teszik a játékosok, játékfejlesztők és kiadók a profit meglehetősen”.

Véleményem szerint ez az állítás egy másik túlzás. Számos egyéb szolgáltatások, amelyek már a kereskedés jelentős cserék, és megállapodások, illetve partneri népszerű játék termelőknek. Ha nincs meg a játék gyártók fedélzetén, a platform kicsi az esélye annak elfogadását.

Naga Markets, Ltd egy internetes alkuszi és szabályozott befektetési cége.

Hanza Brókerház Értékpapír AGIS egy bevezető bróker, amely elsősorban a magánbefektetők és a kereskedők. Azt is képzést nyújtson.

A minisztérium Programmingis egy startup marketing és fejlesztési cég, amely „meghajtására erős induló Európában.”

Együttesen ezek a cégek a beszedett összeg Naga token eladás fejleszteni ezeket a szolgáltatásokat:

Tehát az egyetlen termék a fenti, amely jelenleg is épül SwipeStox. Tól nézi az összes dokumentációt, úgy tűnik, a Naga Akadémia adunk, mint utólag, mert kimaradt néhány dokumentációt.

A fejemben, a Naga Wallet a platform, és ez az, amit a NGC számára. Tehát a megjegyzéseket azzal már beépített vagy róla, hogy „az első titkosítási játék csere” -Most zavaró, ami okozhatja, hogy valaki kétségbe integritását az üzenetküldés.

Figyelemmel kíséri a fecsegés a szociális média és a Naga távirat csatorna úgy tűnik, hogy kevesen értik a kontraszt, a jogokat a tulajdonosok a részvények vagy a vállalat részvényei, és a tulajdonosok a zsetonok által kínált társaság. Nagyon, nagyon különböző. Például, ha egy cég eladta egy másik társaság, részvénytársaság lesz valami, de token tulajdonosai nem.

Próbálja megtörni a token értéke mellett a társaság (vagy társaságok) nem könnyű feladat, különösen akkor, ha az összes olyan gyakran nevezik Naga. Emellett beszélünk egy segédprogram token, ahol a hasznosság az platformot biztosít hozzáférést és kedvezmények számos szolgáltatást. De amikor az értéke, hogy a hozzáférés és a szolgáltatások még nem határozták meg, ez teszi kitalálni egy értéket egy ilyen token szinte lehetetlen.

Amikor megkérdeztem őket erről a helyzetről, és táviratot csatorna, csak írt egy csomó linket a honlapon és az online dokumentáció ahelyett hogy egyszerűen megmagyarázná az értéket. Először azt gondoltam, hogy ez a taktika járhat elkerülésére, de most azt hiszem, az a személy, megkérdeztem, csak nem tudom a választ.

Itt egy egyszerű egyenlet amit használni calcualte értékét egy adott token:

PUT = PV x M / T 

PUT van Platform Utility Token. PV érzékelt értékét a tokem közösség Objektumtagok. M a képviselők száma. T a jelek számát.

Véleményem az értéke egy platform-segédprogram token értékét a szolgáltatás vagy kedvezményt is biztosít. Tehát amíg nincsenek kizárólagos jogok jelzőt tulajdonosok, az értéke a token meg kell egyeznie a kedvezményt kínálnak. Ebben az esetben, ez 50% -os SwipeStox, amely az egyetlen része a platform, amely jelenleg épül. Tehát, ha a kereskedelem a német tőzsde, ez lehet az érték. Mivel ez egy jó kedvezmény. Ők is kínálnak néhány kisebb engedmények és egyéb juttatások. Például, kaptam az alant után még néhány napig a kérdéseket.

Tehát nem az ár a GDX esélyük megy fel? Nos, nem annyira, mint először gondoltam, mert félreértettem az üzenetküldési és igények. Ha a pénztárca és Switex már beépített, nem tudták megragadni a piaci részesedés előtti másik virtuális cserék, összpontosítva ez egy függőleges mozgás, ahelyett, hogy megpróbálná csinálni, mint Naga.

Szerint az idővonal, talán van némi aggályai e vagy sem lenne képes teljesíteni a tárca és Switex. Figyelembe véve azonban a tapasztalat épület SwipeStox és az a tény, hogy van egy nagy csapat mögött, én inkább a nyugalom.

Sőt, a tervezés, hogy az alkalmazás díjat nyert, és vonzó az egyszerűség, ami akkor valószínűleg építeni az egyéb termékek. Ígéretével további felajánlásokat tulajdonosai GDX (például ingyenes oktatást és néhány egyéb termékek), akkor kijelentették, hogy van egy jó jövő értéke ennek token különösen építenek más szolgáltatások, valamint a kereslet az ilyen szolgáltatások növekszik.

Végül, Naga van néhány erős tanácsadók, mint például Roger Verand Miko Matsumura, akik mind jól ismertek a Blockchain közösség.

Következtetés: Vajon én személy szerint Invest Naga?

Annak ellenére, hogy néhány üzenetküldő találtam, hogy zavaros és megtévesztő, én még mindig nagyon izgatott, hogy Naga platform valóra. Egy jól megtervezett, egységes, virtuális pénztárca a pénzügyi piacok, a virtuális javak és cryptocurrencies lehetne nagyon jól fogadott.

Tehát egyrészt azt összekeverjük üzenetküldés és a nagy kemény sapkát. De másfelől, van egy csapat, amely már bebizonyította, néhány hatalmas sikert aratott. Végül, van egy csomó hype körül ezen a platformon, és a token eladás, így biztosan segít növelni a token értékét.

További információkért nézd meg a hivatalos Naga honlapján.

* Ez ICO nem áll rendelkezésre a piacon az USA-ban, Kínában és Szingapúrban.

* Ez az üzenet jelenti a szerző személyes véleménye, és nem befektetési tanácsadás.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

BitMEX felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Margin Trading Exchange?

Post Tacocoin

EToro Cryptofund felülvizsgálata: Befektetés Bitcoin, Ethereum, és így tovább

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint

Post Tacocoin

EToro Bitcoin kereskedési áttekintés

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Antminer T9 Antminer S9 ellen - Ki a legjobb Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Post Tacocoin

Bitcoin csupasz WordPress Plugin 99Bitcoins

Post Tacocoin

Bitcoin kaszinók felülvizsgálata - Az 5 legjobb hely a Bitcoin szerencsejátékhoz

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

A Bitbay áttekintette: Lengyelországban vásárolt bitcoinokat

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben