Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk) | Hungarian.lamareschale.org

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Bitcoin Billionaire App felülvizsgálata (Hacks, Cheats és Mod apk)

Azt kell ismernem, ez a poszt egy kicsit buta, mert semmi köze a tényleges Bitcoin világában. Azonban találtam magam letölteni egy mobil játék az úgynevezett „Bitcoin Billionaire” által NoodleCake Studios néhány nappal ezelőtt, és azóta kapott erősen függővé.

load...

Mi Bitcoin Billionaire?

Bitcoin Milliárdos egy mobil játék iOS és Android, ahol játszani egy fiatal vállalkozó, aki úgy dönt, hogy indul a bányászat bitcoinokat érdekében meggazdagodtak. A játék nagyon egyszerű, ha megérinti a képernyőt, hogy enyém a Bitcoin, és érdemes befektetni az újonnan szerzett érmék új Bitcoin bányászat rigsand egyéb befektetések, így a Bitcoin. Időről időre pénzügyi események történhetnek - mint a Bitcoin ára megy fel, hogy valaki elrabolt téged, stb Ez természetesen befolyásolja az általános jólét.

load...

Biztos vagyok benne, hogy nem hangzik nagyon érdekes az első, azt nem hiszem, hogy volt sok azt is. De valahogy az egyszerű játék, aranyos grafika és vicces karakter idézi találja magát egyre rabja ennek, nos....stupid, játék.

Többnyire ezt a játékot játszani, amikor próbálok átadni az időt, mint semmi sok köze eltérő képernyő megérintésével, amennyit csak lehet. Amikor a játék elindul akkor egy rövid üzenetet (lásd alább) - nem tudtam egyetérteni, hogy több, most, hogy a játékot az elmúlt héten.

Ahogy haladsz a játék során a táj változik, akkor kap új ruhát, háziállatok és még kap utazni az időben, hidd el ez mind nagyon élvezetes. És úgy tűnik, nem csak nekem, a játék kapott egy 4.5 minősítés több mint 185K meg a Google Play és egy 5 csillagos minősítést ért véget 33K véleménye az App Store.

load...

Ha azt szeretnénk, hogy a játék akkor letölthető az Android hereand az iOS itt.

Bitcoin Milliárdos tippek, csal és csapkod

Azoknak, akik komolyan gondolják ezt a játékot játszani (vagy azoknak, akik már játszanak), vettem a bátorságot, hogy állítson össze egy listát a tippeket és csapkod, amely növelheti a bevételeit, ahogy játszanak együtt:

 1. Érintse több mint egy ujj egyszerre (duuhhh). Sokan azt mondják, érintse 2 ujját mindkét kezét, de azt tapasztaltam, hogy a 4 ujj egyetlen kéz a másik után a legjobban a számomra.
 2. Győződjön meg róla, hogy frissítse a Bitminer ha lehet, mert többet fog adni a Bitcoin egy csapot. Van egy összesen 75 Bitminer bővítés lehetséges. Amikor frissít bányászok is kap vadi új cucc az a ház (vagy egy új házat összesen). A frissítések történnek minden alkalommal, amikor egy változata a Bitminer (pl Bitminer 7,6 Bitminer 8,0).
 3. Vásároljon beruházások, így folyamatosan keresnek a Bitcoin még akkor is, ha éppen nem a koppintás és akkor is, ha nem a játékot. Mozgás beruházások között a lehető leggyorsabban (bár ez drága).
 4. Minden nap kapsz napi jutalmak, mint a képesség, hogy összegyűjtse a 25 hyperbits és napi spin a Bitcoin rulett. Győződjön meg róla, hogy kihasználják ezeket a bónuszokat, amennyire csak lehetséges.
 5. A játék egy szép intelligens módja, hogy a felhasználók megtekinthetik a hirdetéseket. Amikor valami „rossz” történik, mint az ár a Bitcoin megy le, akkor elkerülhető, hogy a rendezvény figyeli ad. Attól függően, hogy az esemény úgy néz ad annak érdekében, hogy megszünteti azt. Lehet, hogy érdemes nézni egy 30 másodperces hirdetés megnyomása helyett 5 percet kap, hogy a pénzt vissza.
 6. Másrészt, ha valami jó történik (pl Bitcoin ára megy fel) akkor dupla a hatás figyeli egy hirdetés is. Ismét érdemes lehet az időt nézni, hogy az ad.
 7. Komplett eredmények érdekében keresni ingyenes érme bónuszok állandó jelleggel.
  Ide eléréséhez részt a menüben, és keresse meg az is, hogy egy érme melléjük. Ezek az eredmények mindegyike keresni egy 5% -os tartós érme bónusz amíg nem nullázza a játék, így teljessé ezek közül a lehető leggyorsabban.
 8. Kereshet Hyperbits megy, a „Store”, és keresi a „szabad cucc”. Ebben a részben lesz képes keresni Hyperbits követve Bitcoin Billionaire-en, így push bejelentéseket és így tovább.
 9. Fizethet 1 Hyperbit a boltban, hogy újratervezés a karaktert.
 10. Ha azt szeretnénk, hogy bónuszokra a pénzeteket fogadjon el egy autó, vagy kap egy mini időgépet fizet száma Hyperbits szükség a „bolt” -> „kedvencek” részt.
 11. Ha van egy nagy mennyiségű Hyperbits akkor megy a „Superhcarge” részt, és kap néhány nagyobb bónuszokat, mint x200 bányászat erő, a képesség, hogy csak tartsa az ujját a képernyőn megnyomása helyett és így tovább.
 12. Győződjön meg róla, hogy olvassa el a híreket a képernyő felső részén, ez elég vicces...
 13. Ha nagyon lusta csak győződjön meg róla, hogy felhalmozódnak elég aktív befektetési és hagyja a telefont anélkül, auto alvás dolgozik az éjszakát.
 14. Vissza lehet állítani a játékot a „beállítások” menüben, amikor csak akarja. Ha azonban visszaállíthatja azt követően kezd a Bitminer 25,0 akkor Geta beépített Bitminer bónusz százalékos, így a második játék segítségével útközben is, és gyorsabb.

Bitcoin Billionaire Mod APK

Azoknak, akik nem szeretnék játszani, tisztességes és akar vágni a közepébe talál jelentős mennyiségű csapkod az interneten. Ezek általában jön egy két formája van:

 1. Játék hibák - ahol van egy eredendő hiba a játék, amely lehetővé teszi, hogy többet keresnek, érmék vagy Hyperbits.
 2. Letöltés egy módosított fájl, hogy kapsz egy nagy, vagy akár korlátlan mennyiségű érmét. Ez lesz elérhető az Android telefonok esetében.

Sajnos az első lehetőség valószínűleg eltűnt, mert nem találtam olyan játékot hibák, amelyek nem tették meg a játék fejlesztői (ha ismersz ilyet kérünk, add meg a megjegyzés rovatban alább).

A második lehetőség a kockázatos, mert te alapvetően letöltésére és végrehajtására egy fájlt a telefonra, hogy nem tudom az eredetét. Ez azt jelenti, hogy a fájl rosszindulatú programot tartalmaz, vagy más csúnya dolog, ezért ezt a saját kockázatára.

FIGYELEM: Ezekkel letöltések a saját kockázatára, én még nem teszteltem ki ezek közül bármelyik APK-k (nem androidos). Ne telepítse a szoftvert valaki nem tudja a készülék, amely bizalmas adatok (vagyis a Bitcoin, jelszavak stb)

A „mod APK” jelentése „módosított Android alkalmazások csomagot”. Ez alapvetően egy repedt fájlt az eredeti játék néhány módosítással. Például, megtalálja a módosítással, hogy ad korlátlan Hyperbits, egy mod, amely kelléket korlátlan Bitcoinsor még szabad vásárolni.

FIGYELEM: Ezekkel letöltések a saját kockázatára, én még nem teszteltem ki ezek közül bármelyik APK-k (nem androidos). Ne telepítse a szoftvert valaki nem tudja a készülék, amely bizalmas adatok (vagyis a Bitcoin, jelszavak stb)

Összességében Bitcoin Milliárdos egy nagy idő járókelő, annak ellenére, hogy nincs semmi köze a tényleges Bitcoin más, mint a neve. Szeretném, ha a cég tette volna a játék, mint az oktatási, mert szórakoztató játszani. Talán ez lenne a legjobb módja annak, hogy tanítani az embereket, amit a Bitcoin.

Játszottál ez a játék? Szeretném hallani a véleményét a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin bányászati medencék (Top 5 felülvizsgált)

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény

Post Tacocoin

Bitcoin az Ethereum ellen: kriptográfiai összehasonlítás

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Az AvaTrade Bitcoin Trading felülvizsgálata

Post Tacocoin

Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része