Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának? | Hungarian.lamareschale.org

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Xcoins felülvizsgálata - ez egy Legit módja a Bitcoins vásárlásának?

Nemrég Sokat hallottam egyre többet nevű szolgáltatás Xcoins. A szolgáltatás leírja magát „Bitcoin hitelezési szolgáltatás”, amely lehetővé teszi, hogy a Bitcoin használata révén Paypal vagy hitelkártya.

load...

Vásárlás Bitcoin Paypal keresztül Xcoins

A mai napig ez már nagyon nehéz vásárolni bitcoinokat a Paypaldue annak lehetőségét, hogy visszaterhelésről. Azonban Xcoinsclaims hogy találtam el mintegy ezt. Ahelyett, hogy értékesítési akkor Bitcoin vannak kölcsönözhető akkor Bitcoin (olyan mértékben). Függetlenül attól, hogy ez valójában egy hitel vagy eladó kétértelmű és el lehet hagyni az értelmezésnek. Itt van, hogyan működik:

load...

You (a vevő), jönnek a helyszínre, és azt szeretné, hogy „kölcsön” néhány Bitcoin. Egy rövid ID hitelesítési folyamatot fogja kérni, hogy letétbe helyezi az USD megfelelője, mennyit akar kölcsönkérni + hitelkártya / Paypal feldolgozási díjak + egy fix összeget, amely úgy működik, mint a kamatláb a kölcsön.

Tény, hogy nincs folyamatban a kölcsön kamatát, mivel az összeg egyszeri kifizetés. A legtöbb esetben ezeket a díjakat adja ki több, mint 20%.

Nem tudtam, hogy valóban vásárolni Bitcoin révén Xcoins mert nem támogatják a lakóhely szerinti országban azonban miután körülnézett a helyszínen én hagyott néhány kérdést.

load...

Az oldal azt állítja, hogy versenyképes díjakat, mivel a hitelezők egymás ellen versenyeznek ezáltal a lehető legjobb kamatláb. Azonban, amikor regisztrált a hitelező nem voltam képes beállítani a kamatlábat, és azt állapították meg 15% -ot, úgyhogy feltételezve, hogy az a lehető legkisebb arány. Ez így magasabb, mint amit kap szinte minden más bitcoin.

Továbbá, az oldal azt mondja, hogy a hitel visszafizetésére és bármikor visszakaphatja az USD betét mínusz a díjakat. Azonban meg kell szem előtt tartani, két dolog:

  1. „Az összes hitel összegek amerikai dollárban. Meg kell, hogy visszatérjen az összeget a Bitcoin egyenértékű összeget kapott az amerikai dollár.” (A webhely GYIK). Ez azt jelenti, hogy ha kölcsönzött 100 $, ha Bitcoin $ 1,000 megvan 0.1BTC (kivéve a díjakat a példa kedvéért). Most mondjuk Bitcoin a $ 2,000 - ez azt jelenti, meg kell, hogy adja vissza csak 0.05BTC.
  2. „Kérjük, lépjen kapcsolatba a hitelező közvetlenül intézkedik fizet a kölcsön vissza.” (A webhely GYIK). Tehát alapvetően meg kell bízni valakit, akit nem tudom, hogy tartsák tiszteletben ezt a megállapodást, és valóban ad visszatérítést.

Értékesítés (vagy hitelezési) Bitcoin on Xcoins

Azt is kölcsönöznek a Bitcoin a Xcoins. Ez úgy történik, amikor úgy döntött, hogy mennyit hajlandó hitelt dollárban és lerakása, amely összeget a Xcoins venni. A rendszer ezután automatikusan egyezik akkor a vásárlók (vagyis a hitelezők), és azok letétbe pénzt közvetlenül a Paypal számla.

Én még nem próbáltam ezt a módszert, mert én személy szerint nem akar bajba Paypalin esetben a vásárló a vita. Azonban számos online felhasználók arról számoltak be, hogy már generáló szép eredményt elérni ezzel a módszerrel.

Online felhasználói értékeléseket Xcoins

Valamilyen oknál fogva Xcoins' oldalán BitTrust már nem létezik. Azonban sikerült megtalálni tárolt változatát itand keresztülás további felhasználói vélemények. Az egyik legrészletesebb véleménye a következő nyilatkozatot tette:

Előnyök:
Adjon meg bármilyen összeg alatt $ 20, akkor nincs kérdés

Hátrányok:
-Ha a hitelező nem mentesíti az érméket, hogy megvásárolja, akkor is kell fizetni, amely előírja, hogy a kapcsolatot mind a paypal és a támogatást.

Természetesen vannak más jó és rossz vélemény, amely el tudja olvasni magad, de azt hiszem, ez volt a legátfogóbb. Van még egy csomó vélemények az Redditand BitcoinTalkbut néha nehéz megkülönböztetni a becsületes véleménye a hamisítvány is köszönhető Xcoins affiliate program.

Átolvasása után több tucat visszajelzés Azt lehet mondani, hogy a visszatérő téma az, hogy Xcoins működik, azonban a támogatást 2 napot vesz igénybe, vagy több, hogy válaszoljon, és a díjak rendkívül magas.

Következtetés - Fogok használni Xcoins?

A vevő - Xcoinsdoesn't tűnik elég stabilak abban a pillanatban használni a nagy vásárlások. Az is látszik, hogy a díjakat rendkívül magas lesz, mint a többi cserék. Azonban, ha csak így lehet megszerezni a Bitcoin keresztül Paypal és hajlandó vagy megfizetni az árát, ez lehet, hogy érvényes alternatívát Virwox.

Mint eladó - Habár a ROI magas lehet nem akarom megkockáztatni, hogy megjelöli a Paypal, így abban a pillanatban nem tudom ajánlani ezt másnak is. Ha nem érdekel, ha Paypal leállítja fiókja nyugodtan próbáljon szerencsét, és azt is, nyilvánvaló, ha lehet ossza meg tapasztalatait a megjegyzés rovatba alább.

Mindenesetre, hogy olvassa el a FAQon helyszínen elkezdése előtt. Sok szerencsét!

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Ez a Bitcoin pénztárca jobb, mint a TREZOR?

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

Keres egy Bitcoin alternatívát? Itt van 6 érme, hogy fontolja meg

Post Tacocoin

Az én BTCJam befektetésem csak elment

Post Tacocoin

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

Post Tacocoin

A Milliárdos Érme (TBC) felülvizsgálata - Hogyan viselkedik átverés?

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

Coinbase a Cirkusz ellen - Mindkettővel 500 dollárral próbáltam. Itt találtam

Post Tacocoin

2017 legjobb Bitcoin asztali pénztárcák - 4 pénztárca áttekintése (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Bittrex felülvizsgálata - egy kritikus kérdés, amit tudni kell