Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés? | Hungarian.lamareschale.org

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Mivel Virwoxis jelenleg az egyik legfontosabb eszköze az emberek megveszik a Bitcoin a Paypalit vonz sok figyelmet. Sokan úgy vélik, Virwox egy átverés, míg mások azt mondják, hogy ez legális. Ebben a bejegyzésben szeretném megosztani a saját véleményét a telek után a vételi és eladási rajtuk keresztül csaknem 4 év.

Egy rövid áttekintést Virwox

Virwox egy virtuális valutaváltó létre 2007 végén a kereskedési céllal Second Life Lindens (SLL) és más virtuális valuta használt online szerencsejáték.

Pénznemek forgalmazott eltérő Linden dollár közé Avination a C $, és a Nyílt Metaverse Valutát (OMC). 2011 áprilisában VirWoX is elfogadja Bitcoin és alapvetően nyitott kiskaput az emberek vásárolni Bitcoin Paypal először beszerzési SLL Paypal, és átalakítása az SLL a Bitcoin. Mivel az írás ezt a bejegyzést a helyszínen több mint 740K regisztrált felhasználója van.

Személyes tapasztalat Virwox

Én személyesen vásárolt és értékesített a Bitcoin révén Virwox érdekében átalakítani, hogy az én Paypal számla többször. Legalább havonta egyszer a tranzakció lebonyolítására az oldalon keresztül már több éve. Ebből a tapasztalatból, amit következtetéseinek egyike:

  1. Az oldal legális, soha nem volt idő, amikor én pénzt ellopták, illetve elutasítását.
  2. A támogatás az oldal nem a legjobb talál - ha van egy probléma, akkor meg kell írni őket egy párszor, amíg nem kap megfelelő választ.

Csak bizonyítani, hogy mennyi ideig dolgoztam az oldalon itt része a 226 tranzakció voltam végezzen, amíg írom ezt a bejegyzést:

Így meg tudja mondani Van néhány referencia. Azonban mióta fut a Bitcoin blog azt tudom, egy csomó ember kérdéseket a helyszínen, így azt akarom, hogy fedezze ezt a szempontot is.

Online értékeléseket Virwox felhasználók

Először is beismerem - ha nem találunk sok (vagy bármilyen) pozitív vélemény írásáért Virwox interneten. Azonban a negatív vélemény általában a következő két lehetőség közül:

  1. Az emberek panaszkodnak a magas díjak Virwox tart (mi lesz ennek a második)
  2. Az emberek panaszkodnak, hogy a számla betiltották, és nem értik, miért

Majd foglalkozik a magas díjak rövidesen. Ami a számla ban - amit olvastam és hallottam az én blog olvasói, akik megkapták a számla tiltott mindig megvan az összeg visszatérítését. Néha lehet, hogy csak néhány nappal a pénzt, hogy jöjjön vissza, de én még soha nem hallottam, hogy valaki, aki megkapta a pénzét „ellopják” a csere.

Miért Virwox tiltani annyi számlákat? Fogalmam sincs. Csak azt tudom feltételezni, hogy mivel nagy a kockázata a csalás eladásával Bitcoin keresztül Paypalthey sokkal óvatosabb, mint a többi cserék. Azonban ez nem teszi őket egy átverés.

Virwox díjak és a díj kalkulátor

Igen, Virwox veszi a magas díjak átalakítására Bitcoin Paypal és fordítva. Miért? Nos, több okból kifolyólag:

  1. Mert az ok már korábban említettem -, hogy van egy nagy csalás kockázatát, és ki kell terjedniük a veszteségeket a prémium.
  2. Az oldal nem épült vásárol Bitcoin közvetlenül a Paypal. Meg kell először vesz SLL majd átalakítani, hogy a BTC. Minden egyes fellépés az oldalon van egy további díj ami a folyamat elég drága a végén. Ha képesek voltak megvenni BTC közvetlenül ez valószínűleg olcsóbb.
  3. Mert - nincs elég verseny pillanatában oldalak lehetővé teszik az emberek vásárolni Bitcoin Paypal így lehetővé teszik magukat, hogy kérje a magas díjak. Az egyetlen méltó alternatíva LocalBitcoinsand Úgy vélem, hogy az árak vannak még magasabb.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsék az Ön számára, hogy megértsék, hogy mennyit fogsz fizetni a díjat, amit létrehoztunk egy Virwox díj calculator.This kalkulátor csak arra jó, vásárlás Bitcoin Paypal és nem eladási, vagy más módszerekkel. Csak adja meg az összeget a Bitcoin szeretne vásárolni, vagy USD szeretné tölteni, és akkor kap a megfelelő eredményt. A számológép figyelembe veszi az összes díjak többek között: Befizetési díj, konvertáló USD SLL konvertáló SLL a BTC és kifizetés díja (a teljes díj részletesen itt).

Adja meg az összeget kapsz

Tartsuk szem előtt, hogy ez a számológép épült és frissítik január 10, 2017, így ez releváns a felsorolt ​​díjakat akkori és változhat. Amint látod, a díjakat kap elég magas, és elérheti a több mint 15% -át.

Következtetés - A Virwox legális?

Igen, Virwoxis legális véleményem. Lehet, hogy nem a legjobb hely, hogy üzleti tevékenységet folytatnak a magas díjak, a hosszú tranzakciós idők és azok laggy támogatást, de ha ez az egyetlen lehetőség, hogy meg fog tenni. Ha valaki olvassa ezt a volt egy más élmény, mint amit eddig csak a fedett Szeretném hallani a megjegyzés rovatba alább.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

A CryptoSteel felülvizsgálata (leégette, lefuttatta, és a földre zúzta)

Post Tacocoin

GDAX felülvizsgálat - Coinbase Advanced Exchange, mennyire jó ez?

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

MinerGate felülvizsgálata: ez egy Legit Bányászati művelet?

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin pénztárca 2014 - Blockchain a MyCelium ellen a Coinabse ellen

Post Tacocoin

Az én Best New Bitcoin és altcoin Wallet - Exodus Wallet felülvizsgálata

Post Tacocoin

A 2017 legjobb Bitcoin pénztárcák az Ön Android mobileszközére nézve

Post Tacocoin

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)