Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben | Hungarian.lamareschale.org

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Felülvizsgálat: Paxful a helyi Bitcoinokkal szemben

Ma, amikor a vásárlás Bitcoin akkor általában megy a Bitcoin iroda (pl Coinbaseand Coinmama), vagy egy Bitcoin kereskedelmi platform (pl Bitstampand Kraken). Bár ezek a cserék csak nem vágjuk - akár miatt elfogadott fizetési módok, illetve azok földrajzi korlátozásokat (például Coinabse nem fogadja emberek sok országban szerte a világon).

Ebben az esetben akkor mindig valami, hogy lehet a legjobban leírni, mint „az eBay vásárol Bitcoin”. Networks Bitcoin eladók a világ minden tájáról, amelyek lehetővé teszik szinte bárki vásárolni bitcoin. Ma két platformon, hogy adja meg ezt a fajta szolgáltatás - Paxfuland helyi bitcoin. Átnéztem Helyi Bitcoinsin a múltban, és ma szeretnék megragadni az alkalmat, és felülvizsgálja Paxful is.

Az alapvető, Paxful nagyon hasonlít a helyi bitcoin. Ön választja ki az összeget a Bitcoin szeretne vásárolni, és a fizetési módot, és akkor jelennek meg a rendelkezésre álló eladók. Minden eladó a hírneve a korábbi kereskedések és mindegyik meghatározza a Bitcoin árfolyama.

Az árfolyam jóval magasabb, mint amit talál a szabályozott kereskedési platformok, mint Bitstamp és ez annak a ténynek köszönhető, hogy az eladók szed egy sokkal nagyobb kockázatot, ha eladási Bitcoin idegenekkel. Mivel a Bitcoin tranzakciók visszafordíthatatlanok, ha valaki fizet az eladónak, majd tagadja, hogy valaha is végeztek a tranzakció, az eladó a végén nem a Bitcoin, és nem fizetés.

Emellett egyes eladók lehetővé teszi, hogy vásárolni Bitcoin kevésbé hagyományos fizetési módok (pl Amazon ajándék kártyák, Skype utalvány kódok), így inkább több díjat azok.

Végül az eladó is megjelennek konkrét részleteket ítélt releváns a tranzakciót. Ön képes lesz arra, hogy ha az eladó jelenleg az interneten is, így mindkét beszélgetni az ügylet, ha ez folyamatban van.

Vásárlás Bitcoin a Paxful

A folyamat nagyon egyszerű.

  1. Válassza az összeg a Bitcoin szeretne vásárolni
  2. Válassza ki a kívánt pénznemet az árfolyam lenni
  3. Válassza ki a fizetési módot (több tucat)

Ezután megkapja az esélyt, hogy vagy keressen a teljes listát az eladók, vagy csak jelenjenek legjobb eladók alapján lehetséges Paxful kritériumainak.

Ha úgy dönt, a gyártót és kattintson a „kereskedelem” lesz irányítva a kereskedelmi oldal, és a chat közvetlenül az eladónak keresztül élő chat. Ha egyszer válaszolni majd kövesse az utasításokat fizetni, kattintson védjegyet, fizetett és várni, hogy engedje el a bitcoin közvetlenül a Paxful pénztárca.

A legtöbb szakmák pillanatra, de ez függ a fizetési módot, és ha az eladó az interneten. Paypal és ajándék kártyák például a pillanatban. Bank és CO-OP hitelszövetkezet pénzbetétek, Western Union, Moneygram időbe telik, mint el kell hagynia a haza a fióktelep és a betéti készpénz. Általában történni alatt 1 órán át.

Amikor a kereskedelmi kezdődik, eladó bitcoinokat át automatikusan Paxful biztonságos letéti és ezen a ponton az eladó nem tudja törölni a kereskedelemben. Csak a vevő törölheti a kereskedelem bármely pillanatban a bitcoin átkerül a letéti vissza az eladónak pénztárcáját. Ha a vevő nem hozta meg a fizetési és nem ért fizetési belül befejeződik a kifizetés ablakban időkeretet, kereskedelmi rendszer automatikusan törli, és a bitcoin lesz visszaköltözött eladó pénztárca.

Zero tranzakciós díjak

Az állítólag hűvös dolog Paxfulis, hogy nem veszi fel díjat tőled, mint a vevő. Az oldalon csak 1% a teljes értékesítés összege az eladótól. Azonban azzal, hogy nincsenek tranzakciós díj egy kicsit naiv, mivel a legtöbb eladók csak ábrázolják ezeket a díjakat belül az árfolyam. Ez nagyon hasonlít ahhoz, amit a helyi bitcoin-hez.

Legyen óvatos a Paxful

Olvasva az online reviewsabout Paxful akkor nyilvánvaló, hogy egyesek összekeverik a platform integritását az eladó integritását. Vagyis ha az eladó csalás, vagy nem volt megbízható vállalja a platform nem legális is.

Ezért akartam rámutatni néhány forrásokat, amelyek segíthetnek megoldani olyan kérdéseket, amikor vásárol a Bitcoin révén Paxful.

  • Van egy aktív támogatásával forumon Paxful voltak akkor kérheti bármilyen kérdése tetszik kapcsolatos platform.
  • Ügyeljen arra, hogy a felhasználó, hogy kereskedik online megrendelések automatikusan megszünteti a rövid idő alatt, és ha az eladó nem, hogy online lehet zavaró.
  • Ne engedje el a fizetési letéti ha nincs teljes ellenőrzése alatt a fizetési kap. Ez azt jelenti, megerősítette, a fiókjában, nincs függőben, vagy bármi más.
  • Nem számít, milyen a honlapon, milyen rendszer, milyen felhasználói, milyen országban, milyen bármi, ha nem engedheti meg magának, hogy pénzt veszít, ne küldje el.

Sok vita onlinewhether Paxful legális vagy sem. Van még ezen sitethat ad egy lebontását Ezért (a szerző véleménye szerint) a helyszínen nem megbízható.

Az én személyes véleményem Paxful legit

Azt is futott a Bitcoin átverés Teston azt). Howeverthere lehet felhasználó Paxful próbálják átverés van. De ez igaz minden más P2P piactér odakint, mint az eBay, LocalBitcoins és OpenBazar.

Tehát ki a győztes?

Mindkét platformon tűnik, hogy a kínálat a hasonló szolgáltatásokat azonban LocalBitcoins több tapasztalat és jó hírnév ezen a területen. A végén, ez az egész csapódik le az eladók. Bármi platform kelléket eladó, amely megfelel az Ön igényeinek (vagyis a fizetési mód, árfolyam, hírnév) szeretném használni, hogy a platform. Funkcionalitás-bölcs azok nagyjából azonos, így nincs egyértelmű győztes abban a pillanatban. Csak győződjön meg róla, hogy legyenek óvatosak, amikor kereskedési tevékenység idegenekkel.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Itt vannak a győztesek a 2018 legjobb Bitcoin hardveres pénztárcájára

Post Tacocoin

Coinomi review - Mobil pénztárca többszörös titkosítási pénznemekhez

Post Tacocoin

Kraken felülvizsgálata - ez a Bitcoin cseréje megbízható?

Post Tacocoin

Coinbase felülvizsgálata: 6 ellentmondásos kérdés, amit tudnia kell

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

BTC Robot felülvizsgálata - ez egy átverés? A bitcointalk felhasználók valós eredményei

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin Trader felülvizsgálata - 20% -os havi ROI lehetséges?

Post Tacocoin

Virwox felülvizsgálata: Legit vagy átverés?

Post Tacocoin

Bitcoin Miner felülvizsgálata: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - érdemes?

Post Tacocoin

Jaxx Wallet felülvizsgálata - A Bitcoin Wallet minden része

Post Tacocoin

A legjobb Bitcoin Ad Networks áttekintése