Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit? | Hungarian.lamareschale.org

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Felülvizsgálat: Coinmama - 100% -ban legit?

Az egyik első szolgáltatás, amit valaha felül 99Bitcoins, vissza 2014 januárjában volt Coinmama. Mi volt különleges ez akkoriban, hogy lehetővé tette, hogy vásárolni Bitcoin Western Union. Nemrég úgy döntöttem, hogy újra a helyén egy fűrészt, hogy sok minden megváltozott az Coinmama, így hívja ezt a megújult felülvizsgálatát a szolgáltatást.

load...

Viszlát, Western Union. Szia, hitelkártyák!

egyik jelentős változás a Bitcoin-ipar 2014-ben is, hogy milyen könnyű lett vásárolni Bitcoin bankkártyával. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az a tény, hogy a vállalatok, mint a Simplexhave hagyjuk cserék és irodák ellenőrizni a felhasználók kevesebb kockázattal, és így a elfogadásának hitelkártyák.

load...

Ez egy rendkívül üdvözlendő változás hiszen enélkül akkor lenne kötve a régi módszerek valóban lesz a Western Union helyi számláló és letétbe pénzt. Coinmamaintegrates Simplex a rendszerbe, és lehetővé teszi, hogy fizetni minden Visa vagy Mastercard, előfordulhat.

Díjak alacsonyabbak köszönhetően hitelkártyák

Mivel a folyamat vált sokkal fejlettebb, a díjak alacsonyabbak is. Csak így kapsz egy perspektíva: a változás előtt a hitelkártyák készült, az egyik Bitcoin kerülne $ 310, ha a megfelelő Bitstamp arány csak $ 257. Ez egy szamárköhögés 22 százalékkal díjat. Jaj!

A módosítások után hajtottak végre díjak 6,5% körüli. Most, hogy továbbra is tűnik soknak, de ha körülnézünk a vállalat értékesítési akkor Bitcoin bankkártyával fizetési módként látni fogod, hogy ez alapvetően ugyanazt a díjat mindenhol. Ez annak köszönhető, hogy költséges intézkedések ezeknek a vállalatoknak kell telepíteni annak érdekében, hogy elkerüljék a csalás és chargebacks.

load...

„Tisztában vagyunk vele, hogy a jelenlegi Bizottság mondható elég magas ahhoz, hogy az átlagos vevő és folyamatosan keresi a módját, hogy csökkentse annak érdekében, hogy ügyfeleink több ár-érték arány.”

Név, Coinmama vezérigazgatója

Kapsz Bitcoin azonnal, természetesen

utolsó dolog, ami drámaian javult az a sebesség, amit kap az érméket. Az elmúlt meg kéne várni a vezetékes visszaigazolást érkeznek Western Union. Ma, amint a fizetési törölte, akkor vissza a pénzeteket, ami teljesen félelmetes.

Ez kulcsfontosságú, mert néha egy-két nap is jelentheti, széles áringadozások Bitcoin, és a végén vásárol érméket több vagy kevesebb, mint ahogy tervezte. Tartsuk szem előtt, hogy az első alkalommal használják van egy határ, hogy mennyit lehet kapni (abban az időben vagy írásban ez a határ $ 5000).

Mit jelent a Reddit közösség gondolni CoinMama?

Mint mindig teszek róla, hogy átlépje referencia én felülvizsgálat Bitcoin subreddit és a Bitcointalk fórum. Kerestem szerte az interneten, hogy megpróbálja megtalálni más értékeléseket Coinmama, de találtam a Reddit volt ez a menet, amely több felhasználó mondván, hogy ők elégedettek a helyszínen.

Megy keresztül Bitcointalk nem találtam semmilyen további hasznos információkat, kivéve egy poststating, hogy az oldal nem az, hogy a jól ismert és a másik irányba, amely azt a magas díjak (ez volt a változás előtt egy alacsonyabb díj szerkezet).

Hands-on bemutató: Hogyan ez valójában történik...

Ha úgy használja Coinmama, csináltam egy rövid képernyő elfog az egész folyamat, hogy segítsen ki.

Következtetés - Vajon használni Coinmama?

A rövid válasz: igen. Ez egy jó hírű vállalat az egyetlen bukásának, hogy a magas díjakat. Sajnos, ez nem lehet elkerülni, ha a hitelkártyával abban a pillanatban.

A hosszú válasz: „attól függ”. Ha megvan a lehetősége, hogy más fizetési módot más, mint egy hitelkártya, akkor azt ne kelljen a magas árak, és menj máshova.

Mindent egybevetve, a szolgáltatás tömör és remélhetőleg egyre inkább megfizethető a közeljövőben. Ha már volt saját tapasztalata Coinmama, Szeretném hallani a megjegyzés rovatba alább.

Január 2018 frissítés

# 8211; Ezek a napok, a nagy kereslet miatt minden csere Coinmama is szenved kiterjesztett tranzakciós késések és hosszú ellenőrzési folyamatokban. Azt javasoljuk, hogy olvassa a megjegyzés rovatban, hogy egy ötlet, amit a kérdések származhat belőle, mielőtt döntést hozna.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Legjobb Ethereum pénztárca (2018 frissítés) - 5 Opciók áttekintése

Post Tacocoin

Coinmama a Coinbase ellen - 150 dolláros értékű Bitcoin vásárlása a hitelkártyámmal

Post Tacocoin

GreenAddress.it felülvizsgálat

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Bitcoin Trezor áttekintette - ez biztonságos?

Post Tacocoin

TREZOR a LEDGER - Hands On Hardware tárcák ellen

Post Tacocoin

Mi a Zen protokoll? Novemberi ICO elemzés

Post Tacocoin

Indacoin felülvizsgálat - ez egy Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Binance felülvizsgálata: ez egy Legit Cryptocurrency Exchange?

Post Tacocoin

A Ledger Wallet 80 Reddit felhasználó által ellenőrzött (nincs promóciós kód)

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 felülvizsgálat - Miért kérnek Reddit felhasználók a Bitcoin Exchange-ről?

Post Tacocoin

A Bitfinex áttekintése: A világ legnagyobb forgalma volumen szerint