Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere | Hungarian.lamareschale.org

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

Változik ShapeShift ellen - Az Instant Cryptocurrency csere

A legutóbbi altcoin boom hozott egy csomó új cryptocurrency kereskedők és sokan keresik a gyors, költséghatékony módon lehet vásárolni altcoins mint Ethereum, litecoin, Monero és mások.

A mai bejegyzésben szeretnék fedezni egy viszonylag új típusú altcoin csere. Ez olyasmi, amit hívni „instant” cryptocurrency cserék. Ezek a cserék lehetővé teszik, hogy a kereskedelem minden cryptocurrency egy másik cryptocurrency egy viszonylag egyszerű folyamat, kis díjat, a sebesség és néha még névtelenül.

Ma van 2 fő cserék, hogy a kínálat ezt a fajta szolgáltatást, Changellyand shapeshift.

Teljes nyilvánosságra hozatal - Én nem használt ilyen cserék személyesen még. Már főleg felül a helyszínek, az online véleménye, és összehasonlítjuk a különböző funkciókat. Személy szerint én nem vagyok olyan nagy az altcoin fan. Ha bármilyen tapasztalata ezekkel a cserék, kérjük ossza meg a megjegyzés rovatban az alábbiakban.

Shapeshift - A leggyorsabb, a legtöbb magán és legkényelmesebb cseréje

Shapeshiftwas alapított 2013-ban Erik Voorheesand kapta az első fordulóban a finanszírozás csak 2015-ben shapeshift nem engedi megvenni crpytocurrnecy Fiat (azaz dollárban, euróban, stb), de csak, hogy gyorsan közötti váltáshoz cryptocurrencies.

A folyamat meglehetősen egyszerű:

  1. Ön kiválasztja a kripto kívánt csere (azaz küldeni)
  2. Ön kiválasztja a kripto szeretne kapni, és helyezze be a megfelelő titkosítási címet (pl a ETH cím)
  3. Shapeshift létrehoz egy letéti címet az Ön számára, ha letétbe helyezi az alapok az új valuta lesz útban.

Ez az. Nem e-mailek vagy jelszavakat. Nem hosszadalmas regisztrációs folyamatot. Nem számlákat. Nem vételi és az eladási megbízásokat. Nincs súrlódás. És nem küld a pénzt tartanak centralizált csere. Íme egy rövid videó bizonyítja a folyamatot:

Kis betétek dolgozzuk nulla megerősítő. Nagyobb betétek várjon legalább 1 megerősítést. Az árfolyam látható pontosan mit fog kapni, mínusz csak a bányász díjfizetés ellenében a hálózat. Nincs cseredíjat vagy szolgáltatás díját. A teljes listát a bányajáradékot nézd meg ezt az oldalt.

Azt nem erősítették meg ezt, de még úgy tűnik, hogy shapeshift bevételszerző a cég ki a diffrence a tényleges bányajáradék és a rögzített bányajáradékot shapeshift díjakat. Például a jelenlegi Bitcoin bányászat díj 0.003BTC ami körülbelül $ 7.8. Azonban, akkor adja át a tranzakció a hálózaton keresztül egy sokkal alacsonyabb tranzakciós díjat.

Ha végignézi felhasználó véleménye a exchangeyou láthatjuk, hogy a leggyakoribb panasz tekintetében a szükséges időt a tranzakció megy keresztül, és a magas díjak. Azonban mindig a felhasználó reviewswith egy csipet sót. Néhány felhasználó nem próbálja elérni a segítséget és frusztráló egy olyan ügyben, amely volna megoldani viszonylag gyorsan át a ügyfélszolgálattól.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy shapeshift lehetővé teszi, hogy marad teljesen anonim, mivel azok nem kér regisztrációt, hogy a szolgáltatás.

Áttérve a verseny - Changelly.

Changellyis egy cryptocurrency csere, hogy azt állítja, hogy „egy intuitív interfész, a legjobb az árfolyamok és biztonságos tranzakciókat. Díjak azt mondják, hogy 0,5% és ennyi, pont.” Changelly jött létre 2016 és egy éven belül sikerült vonzani 100.000 userswhich nagyon lenyűgöző.

Changelly hozta létre ugyanazt a srácok, akik létre MinerGate- egy bányászati ​​medence, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon más bányászok a világ számítógép segítségével vagy a mobiltelefon. Bár MinerGate egy nagyon népszerű szolgáltatás én személyesen kérdéseket cégek, amelyek nem hozzák nyilvánosságra, aki fut a show. Mivel ez a helyzet Changelly és MinerGate.

Changelly valóban van egy nagyon sima és intuitív felületen. A get menni ez egyértelmű, hogy mennyi pénzt költ el, és mennyit fog kapni. Díjak szintén világosan kimondja az oldalán az ügylet az alábbiak szerint.

Azonban, mint látható, az 2500 $, ami a jelenlegi ár 1 Bitcoin on Bistamp lennék csak 0,8357 bitcoin. Ez úgy tűnik, mint több, mint 0,5% -os díjat nekem. Az alábbiakban az árfolyam Changelly az alábbi üzenet:

„USD / EUR árak kissé magas most, sajnálom. Kérjük, ellenőrizze árak figyelmesen a kifizetés előtt.”

Így legalább tisztában vannak, hogy, de ez még mindig nem magyarázza meg a nagy különbség. Kapcsolatba léptem Changelly és megkérdezte erről, nyilván ez annak a ténynek köszönhető, hogy ezek segítségével a 3rd party service Fiat a Bitcoin vásárlások, ez teszi a díjak azokon az útvonalakon sokkal magasabb.

Ha megnézed a többi valuta árfolyamok, mint ETH vagy LTC azt látja, hogy valóban az árak többé-kevésbé azonos, mint azt találnak Poloniexor shapeshift. Sok esetben akkor is kap egy jobb árfolyam Changellythan a shapeshift.

A másik dolog, hogy tartsa szem előtt, hogy ellentétben shapeshift, akkor szükség van egy e-mail címet, hogy használja Changelly. Természetesen lehet használni egy hamis, ha a névtelenség fontos, de ez is valami, hogy fontolja meg.

Korlátozás ki más online értékeléseket Changelly találtam csak, hogy az emberek complainingabout a magas árfolyamok, díjak és hosszú tranzakciós idők.

További concernswere felvetette azt a tényt, a Changelly kérheti a felhasználók ellátására szociális média beszámolók, hogy igazolják személyazonosságukat mellett az e-mail fiókot. Azonban ez nem úgy tűnik, mintha ez vet fel valódi akadályt, aki még névtelen szeretne maradni.

Tehát ki a győztes?

Nehéz megmondani, mind cserék úgy tűnik, hogy van egy jó termék, hanem egy csomó dühös felhasználók. Azt javaslom, kezdve végre egy nagyon kis összeget, amelyet hajlandó kockáztatni, ha valami elromlik, és megpróbálta mindkét cserék.

Ha tényleg a szerzés a lehető legjobb áron akkor valószínűleg jobb egy hagyományos altcoin csere, mint Poloniex vagy Bittrex és vásárlás konkrét árakat (azaz nem a piaci ár). Ez természetesen több időre lesz szükség.

A végén Changelly úgy tűnik, hogy jobban díjakat, hanem shapeshift már jobb hírnevét. Mivel úgy tűnik, hogy nincs egyértelmű győztes ezúttal a választás, mint mindig, a tiéd...

Ha bármilyen tapasztalata ezekkel a cserék, kérjük ossza meg a megjegyzés rovatban az alábbiakban.

Kapcsolódó hírek


Post Tacocoin

Bithumb felülvizsgálata - Bitcoin vásárlása Koreában

Post Tacocoin

Bitstamp felülvizsgálata: ez a legolcsóbb csere Bitcoin vásárlásához?

Post Tacocoin

Webbányászat - Pénzesíti a webhelyét a felhasználói böngészőkön keresztül

Post Tacocoin

BitPanda felülvizsgálat - Bitcoin vásárlás Skrill, SEPA vagy hitelkártyával

Post Tacocoin

Coinbase a Btc-e ellen a BitStamp ellen - Hol kell vásárolni Bitcoins?

Post Tacocoin

Legjobb Dash bányászati hardver - Antminer D3 felülvizsgálata

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot felülvizsgálata - elfogulatlan, 100% -os valós adatok

Post Tacocoin

A Gemini Bitcoin Exchange áttekintése

Post Tacocoin

Adja a Bitcoin ajándékát karácsonyra - Bitcoin ajándékötletek

Post Tacocoin

Electrum Wallet felülvizsgált: Személyes és Reddit értékelés

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining felülvizsgálata - Ez nem olyan jövedelmező, mint gondolná

Post Tacocoin

BTCJam felül - Saját személyes tapasztalat és Reddit felhasználói vélemény